Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

День другий

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Першим прокинувся Джек і підвівся, щоб сходити в туалет та відчув легкий тягучий біль в районі попереку і застогнав. Від звуку прокинувся Гарісон і ринувся на іншу половину ліжка, ближче до хлопця.

– Болить? Дуже боляче? Вибач, зайчику, я не хотів! – В словах Еріка проскакували нотки благання. Він підсунувся ще ближче і поцілував хлопця в праву сідницю.

– Як ти мене назвав? – Фростер настільки офігів від почутого, що забув про біль і впився очима в свого хлопця.

– Зайчиком… – Повільно і тихо промовив Гарісон опустивши очі, ніби його спіймали на гарячому і присоромили. Джек швидко кліпнув два рази і голосно розсміявся, закинувши голову назад і тримаючись за живіт.

Смачно поснідавши хлопці вмостились на диван перед телевізором, щоб пограти в приставку. Ерік все не міг заспокоїтись:

– Ти точно добре почуваєшся?

– Так. – Фростер всівся на підлогу по-турецьки, спираючись спиною на диван біля ніг Еріка.

– І нічого не болить?

– Так. – Хлопець клацав по джойстику налаштовуючи гру.

– Я тебе вже дістав цими питаннями?

– Так.

– Потрахаємось? – Гарісон розплився в посмішці. Він хотів підловити хлопця.

– Так. – Джек застиг на секунду, тоді облишив джойстик і повернувся до хлопця всім тулубом. Він вдивлявся в блакитні очі з таким дивним виглядом, що здавалось хоче його з’їсти. Тоді встав і нахилившись до Еріка так, що той притиснувся до дивану, майже пошепки, промовив:

– Я вилижу тебе і так відтрахаю, що ноги труситимуться ще декілька днів. Ти так глибоко ковтатимеш мій член, що буде важко дихати. Але це пізніше, а зараз я натягну тебе в грі.

Слово “шок” навіть близько не описувало, того, що зараз відчував Гарісон. Він ще не бачив Джека таким… таким владним. В цей момент він зрозумів, що ця владність збуджує його. Зрозумів, що хоче віддатись Джекові і зробити все про, що той попросить. Та зараз він подався вперед, щоб поцілувати хлопця різко пересохлими вустами. Поцілувати з усією пристрастю, на яку спромігся.

Ерік взяв обличчя хлопця обома руками і потягнув на себе. Погладивши щоку, шию, пройшовшись по грудях він опустив одну руку на стегно і легко натиснув, ніби запрошуючи осідлати його. Фростер піддався. Ерік розірвав поцілунок і почав покривати вологими короткими цілунками вилиці та пульсуючі вени на шиї. Його теплі пальці пролізли під чужу футболку і гладили спину, що вигиналась.

– Йди в душ. – Ця фраза звучала десь далеко і взагалі Гарісон спершу подумав, що йому почулось. Джек важко дихав і намагався ще ближче притиснутись до хлопця, закривши від задоволення очі. А тоді повторив більш впевнено і голосно:

– Йди в душ і приходь у спальню. Але вимийся якомога глибше. – На останніх словах їхні погляди зустрілись. Ерік ковтнув і посунув з себе хлопця, щоб підвестись.

Вимиваючи себе по другу фалангу двох пальців Гарісон періодично зупинявся, щоб видихнути і підставити обличчя під струмінь холодної води. Член стояв так міцно, що доводилось переводити дихання.

Відчинивши двері спальні, Ерік невпевнено зам’явся на порозі, але увійшов. Його щоки горіли, а погляд не хотів відриватись від візерунка на килимі під ногами.

– Все добре? – Джек напівсидів на ліжку і читав якийсь журнал.

– Джеку, я … – Гарісон мнув власні пальці, соромлячись.

– Господи, та що сталось? – Фростер не на жарт перелякався і встав з ліжка. Він підійшов до хлопця і обійняв того за талію.

– Джеку, тут така справа, зараз потрахатись не вийде. – Здається Ерік ще сильніше розчервонівся.

– Ерік, блін, та що сталось? Тобі погано? Чи ти просто передумав? – Фростер ніяк не міг зрозуміти в чому проблема. Його хлопчик дуже дивно поводився. – Сонечко, якщо ти не готовий, це не страшно. Ми знайдемо чим з тобою зайнятись і без цього. – Хлопець притиснув до себе Еріка і поцілував в шию.

– Та ні, я готовий, але як виявилось занадто. – Гарісон опустив голову на плече Джеку і знервовано видихнув. – Я поки приймав душ, – він різко підняв голову, піймавши погляд Джека, – якомога глибше, – і знову заховався в районі ключиці, – то трішки не розрахував… плюс ти мені таке сказав, там на дивані, що я … Коротше! – Ерік подивився на хлопця. – Я кінчив, поки розтягував себе.

Запала коротка тиша, вони дивились один на одного, поки Джек не заржав з легким похрюкуванням. Хлопець аж зігнувся, так смішно йому було.

– Ти що кінчений? – Гарісон спостерігав цю картину декілька хвилин і не витримав. Він щойно поділився з дорогою людиною дуже важливою і турбуючою його проблемою (як сам він вважав), а той заливається сміхом і не проявляє ні краплі співчуття.

– Вибач, вибач. – Джек намагався перевести дихання і вирівнятись. Він вже накрутив собі купу дурниць, а тут таке. – Я думав щось серйозне сталось, а ти просто кінчив. – Він втер сльози і обійняв злого Еріка, притягуючи до себе. – Я кохаю тебе. – Хлопець посміхнувся Гарісону у вухо і відсторонися. – Йдемо пограємо, гра ж вже налаштована? А цим питанням займемося пізніше. – На цих словах Джек опустив руки на чужі сідниці і стис.

Вже сидячи у вітальні, Гарісон згадав, що здалось йому дивним:

– Ти назвав мене сонечком? – Він тримав в руках джойстик, награно уважно дивився на екран і посміхався.

– Це тобі за зайчика. – Фростер теж посміхнувся. Тоді різко повернувся і вкусив хлопця за ногу.

– Ай! – Він почухав місце укусу і продовжив: – Я, взагалі-то, хотів сказати, що мені подобається.

Дурна дитяча посмішка не сходила з їхніх облич ще декілька годин.

Годинник підходив до шостої вечора, хлопці зіграли в усі ігри, що мав Джек, з’їли всі снеки і, зголоднівши, пішли на кухню.

– Коли твої батьки повернуться? – Гарісон жував помідор.

– Завтра зранку, тому можеш переночувати у мене. Але вони залишать речі і одразу роз’їдуться по роботах, тож, якщо будеш поводитись тихо, зможеш залишитись ще на день.

– Мені подобається такий розклад. А зараз, що будемо робити? – Ерік вже перейшов на яєчню.

– Пропоную включити якийсь фільм, зручно влягтись і обійматись, поки не заснемо. Ну і я буду пестити тебе у різних місцях. – Фростер ніби був гордий своїм планом, а Ерік просто був задоволений усим, що відбувається.

– Ти так мнеш мою сідницю, ніби на щось натякаєш. – Джек терся носом об манливу шию, покриваючи її короткими поцілунками.

– Ні, натякатиму я ось так. – Гарісон запхав руку Джека собі під труси і завмер в очікуванні, тому що торкався членом цієї самої руки.

– А може так? – Фростер перемістив руку на сідниці хлопця, гладив їх і стискав. Та так увійшов в кураж, що почав тертись об хлопця своїм стояком. Ерік смачно поцілував Джека і відсторонився. Він встав і з дуже серйозним виглядом оголосив, що йде в душ. Джек чекав на нього в своїй спальні.

– Відкрий рот. – Джек сидів на хлопцеві і відірвавшись від покусування його живота, почав підійматися вище, щоб опинитись пахом перед чужим обличчям. Ерік послухав і відчув, як в нього грубо входить член. Джек, в пряму сенсі цього слова, трахав його рот. До блювотних позивів, майже на всю довжину входячи в чуже горло. Коли Фростер припинив, Ерік закашлявся і витер сльози. Слина неприємно стікала по щоках та підборіддю. Але стояк був такий, що хоч горіхи бий.

Джек поставив хлопця раком і облизав його мошонку, трошки втягнувши одне яєчко. А тоді торкнувся гарячим вологим язиком його анусу. Ерік смикнувся від несподіванки, та майже одразу подався назад. Ці відчуття були нові, дивні, але настільки приємні, що Гарісон застогнав. Джек лизав його на всю довжину язика, періодично опускаючись нижче, щоб взяти в рот член, що стікав змазкою.

– Встав палець. – Хриплі стогни Еріка розносились кімнатою. Джек розвернув його на спину, навалився зверху, щоб мати змогу цілувати, і облизавши палець, вставив його в хлопця. З грудей Гарісона донісся такий сексуальний стогін, що Джеку довелось зупинитись на декілька секунд, щоб перевести дихання.

– Джеку, давай. – Гарісон спітнів і звивався під своїм хлопцем, намагаючись отримати якомога більше тілесного контакту.

– Благай. – Джек піднявся на ліктях і подивився Еріку прямо в очі.

– Що? – Гарісон знітився і навіть трохи напружився. Джек був дуже серйозним.

– Я хочу, щоб ти благав мене. – Після цих слів хлопець опустився і взяв в рот пульсуючий член, паралельно штовхаючись в нього вже трьома пальцями. Ерік ледь не розірвав простирадло, впившись в нього пальцями. Кінець був близько, але хотілось дійти до кінця.

– Візьми мене.

– Я тебе не чую. – Джек відірвався від вилизування чужих яєчок.

– Блять! – Гарісон вже не міг стримуватись. – Я хочу, щоб ти мене трахнув.

– Що? – Фростер задоволено посміхався і дивився на хлопця, вмостивши голову між його ніг.

– Яка ж ти сука. – Ерік засміявся, заплющив очі, глибоко вдихнув і випалив:

– Виїби мене, будь ласка. Я хочу, щоб ти вставив в мене член і довбив, поки я не кінчу.

– Ти впевнений? – Фростер був задоволений собою і почав підводитись.

– Джеку! – Претензії Еріка залишись невиказаними, тому що його різко поставили раком, змазали анус прохолодним лубрикантом і штовхнулись всередину, не дуже церемонячись. Вони одночасно застогнали і Джек зупинився, щоб дати змогу обом звикнути до нових відчуттів. Та довго це не тривало, бо Гарісон почав рухатись сам, намагаючись насадитись на член, хоча йому і було боляче.

Джек нарощував темп, роблячи все більше різких і грубих рухів, а коли зрозумів, що Ерік тягнеться до свого члена, перехопив його руку і завів за спину. Знадобилось ще п’ять солодких рухів, щоб Гарісон кінчив і не втримавшись на тремтячих кінцівках впав на ліжко. Фростер довів себе до оргазму власною рукою, рясно кінчивши на спину свого хлопця. А потім повалився на ліжко поруч з Еріком.

– Ти в порядку? – Джек важко дихав і стирав з обличчя піт. Гарісону дихання теж давалось важко. Він подивився на хлопця і дуже серйозно сказав:

– Як тільки я відісплюсь, зробимо це ще раз.

Джек Фростер, спітнілий і задоволений щиро сміявся від слів свого коханого. Ще якихось чотири місяці тому він і подумати не міг, що буде так завзято трахати Еріка Гарісона.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь