Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Даміано Давид. Хлопці можуть плакати

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Одного дня, гуляючи вулицями Риму, Даміано думав про своє особисте життя. Думалося йому : – Я маю купу фанаток, але не маю тієї єдиної, яка буде особлива, не така як всі. Яка буде любити мене і сприймати чоловіком. Якби я її знайшов, не відпустив би ніколи. Так пірнувши в себе він і не помітив, як налетів на дівчину. Вона буда неймовірна.

Чого тобі? – сердито обізвалася вона. Успішна І холодна леді, яка зовсім не сприймала його, як зірку. Хоч незнайомка відразу відшила, Даміано це чомусь сподобалося.

Сьогодні мала бути фан зустріч. Давид веселився, але йому ніяк з голови не виходила чорнява незнайомка.

Ось і вечір. Холодні вулиці, на дворі пішов дощ. Даміано вирішив не ночувати вдома, А відправитися в готель, щоб розвіятися. І сталося диво. В той же самий готель. Через свою спритність, він зрозумів що вона в 38 номері. Після цього моменту, він не довго думаючи побіг в магазин. Купив віскі І повернуся назад, щоб заселитися в 39 номер. На його щастя він був пустим.

В своєму номері, коли він був вже добре п’яний, пішов до 38.

-Чого тобі? – знову сказала вона.
– Та просто поговорити)
Можна зайду?) – ніжно сказав Даміано.
– Якщо тільки поговорити, то заходь.

Її номер був темним, але доволі практичним. ДоМіАнО почав її розпитувати про все…..
Виявилося, що у неї є коханий І двоє діток, а завтра вона летить в штати. Серце молодого італійця тьохнуло, адже єдина на мільйон людина, яка не сприймає його як кумира, йому доволі жорстоко відмовила. А він вже повірив в кохання з першого погляду.
-Можна в тебе дещо попросити? – сумно мовив Дамі
– Проси, раз так хочеш.
– Дозволь, я ляжу біля тебе на ліжку, нічого не буду робити, А буду просто…… плакати
– Плакати?! Ти серйозно?! – засміялася вона. Мужики ж не плачуть😂
– Так можна?( – запитав Даміано її.
– А чому ти не можеш цього зробити діе інде?
– Знаєш, фанати хочуть завжди бачити мене щасливим, І нікого не хвилює що в мене на душі. А ти не сприйняла мене як зірку І тому я тут.
– Ну добре, моя заплакана зірко, ходи сюди – зверхньо сказала вона.

Даміано вмостився, обійняв її, І почав згадувати всі важкі події його життя. Після спогадів полилися сльози.

На ранок, незнайомка полетіла в штати, с Даміано поїхав готуватися до туру, та він ніколи не забуде тої дівчини, яка підтримала його, без жодних слів, яка вислухала всі його сльози І навіть нікому про це не розкаже. Вона сприймала його не кумиром, А звичайною людиною, для нього це безцінно!

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь