Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Дадзай та готування

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Замальовка по соукоку.

Дадзай та готування.

Осаму та Чюя співмешканці.

У Чюї завтра було день народження. Тому, Осаму вирішив приготувати для нього сніданок. Тому, коли Чюя, заснув близько дванадцятої ночі, Дадзай якнайтихіше встав із ліжка, та пробрався на кухню. Дадзай, вирішив приготувати шоколадний торт та млинці. Осаму, знайшов якусь записну книжку із рецептами, Накахари. Найскладніше для нього було – зробити тісто та пожарити млинці. Він дістав все що йому потрібно для млинців, бо він вирішив їх спочатку приготувати. Через дві години, у нього все – таки вийшло зробити якесь тісто. В тісті, було все ще дуже багато комків, та чорних різних штук. Але він ще трохи помішав те тісто, так трохи грязною вилкою. Коли це вже було готово, на думку Осаму, він взяв сковородку та почав думати, що далі робити, та як жарити. Недовго думаючи, Дадзай включив плиту та швидко на сковородку вилив майже літру олії. Коли  відразу воно почало шипіти, то він відразу, відстрибнув назад. Через хвилину – дві, він швидко на сковорідку, вилив трохи тіста та знову відстрибнув назад. Та на відстані мовчки дивився, щоб зрозуміти, що ж все – таки далі зробити. Через хвилин десять, коли вже вся далі кухня було в диму, Осаму почав думати “а що далі?..”. Ще через декілька хвилин, майже вся квартира була в диму. Звісно ж, в результаті, коли Чюя проснувся та вся квартира була в дыму, він врятував Дадзая, та після цього випадку він заборонив Осаму взагалі підходити до кухонної плитки.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь