Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Глава 9

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Глава 9
Ніл проснувся від дивного відчуття. Перше, що він побачив, був Ендрю, який обіймав хлопця за талію і притиснувся ближче до нього. Серце Ніла закалатало швидше, а дихання стало повільнішим. Потім, він побачив свою руку. Його здивувало те, що він був без худі, яка лежала не далеко від Ендрю. Лис намагався згадати що було вчора, але це було важко. Ендрю ніби не пив…
Через деякий час Ніл все таки спробував відсторонитися від хлопця, але Дрю тільки прижався сильніше, ніби не хотів його відпускати. Тоді Ніл спробував прибрати його руку так, щоб він міг встати. Він забрав свою кофту і швидко натягнув її на себе. Ендрю досі спав, тому Ніл постарався вийти так, щоб його не розбудити.
Йому було важко йти. Ноги підкошувалися.
«Я не міг влюбитися в білобрисого… Не міг..» – з однієї думки про нього в Ніла серце починало колотитися. Він не міг викинути його з голови ще години дві, поки в його кімнату не забіг Ники. Він окинув поглядом кімнату.
-Де Ендрю?- на його лиці було видно здивування і водночас схвильованість.
-В своїй кімнаті- Ніл зразу зрозумів, що щось сталося. Серце зжалося від хвилювання, але хлопець цього не показував.
-Його там не має…
Ніл зірвався з ліжка і стривоженими очима глянув на Ники.
Звичайно, перше, що прийшло в голову це те, що він на полі. І він там справді був. Що правда не грав. Ендрю сидів на трибунах і уважно дивився на поле, хоча воно було пусте.
Коли Дрю побачив хлопців, які уважно дивилися на нього, він ще пару секунд дивився кудись далеко, а потім підвівся, щоб підійти до Ніла.
-Я не грав, а просто дивився на поле.
-Ти хоча би мені б сказав. Я хвилювався.
Ніхто більше не наважувався щось сказати. Ендрю застиг на місці почувши ці слова, а Ники не було що сказати.

До кінця тижня більше нічого не відбувалося. Ендрю і Ніл проводили весь час в кімнаті Мінярдів, іноді Ники витягував їх на вулицю, а коли в Ніла були репетиції, вони ходили разом.
Про ту ніч ніхто не згадував, а все інше обом подобалося. Було дуже спокійно знаходитися разом, хоча Дрю і Ніл багато не розмовляли.
Це була їхня остання ніч разом. Завтра зранку приїжджають Аарон і Кевін. Звичайно, вони всеодно б могли бачитися, гуляти разом, але цього ніхто з них не признає.
Цей вечір вони провели на криші, курячи цигарки. Знову зовсім не розмовляючи.

На наступний день вони вже не зустрічалися. Аарон мав приїхати в годині 9, а Ніл знав, що Ендрю ще спить.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь