Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Глава 8

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Глава 8
Хлопці гуляли до самої ночі. Ендрю зайшов в свою кімнату, а Ніл замість того, щоб піти далі по коридору, зайшов за ним і впав на ліжко. Чиє, він не знав, але йому було всеодно.
-Ей!- Дрю стояв біля ліжка.
Ніл йому не відповідав. Він просто хотів спати.
Ендрю вдарив його по плечу, але Ніл досі мовчав. Його очі були закриті, а дихання рівномірне. Дрю знову шторхнув його.
«Схоже, він вже заснув»- майнуло в голові Ендрю. Він усміхнувся. Ніл виглядає таким милим, коли спить.
Ендрю сів на ліжко так, щоб його тіло біло повернуте до Ніла. Так він просидів хвилин 10, продовжуючи усміхатися.
Ніл перевернувся на іншу сторону і далі продовжував спати. Дрю уважно роздивлявся хлопця. На його лобі вже виступив піт. В кімнаті було дуже жарко, а Ніл був в теплому худі. Рука Ендрю автоматично потягнулася до чорної кофти. Пальці зажалися в кулак, який міцно тримав худі. Дрю зупинився і засумнівався, але через пару секунд Ніл вже лежав в футболці.
Ендрю застиг на місці. Його погляд ходив по руках хлопця. Вони були повністю покриті шрамами. Тільки тоді Дрю замітив пару шрамів на лиці і декілька на шиї.
Це виглядало навіть красиво, але було важко уявити що пережив Ніл, дивлячись на його руки. Де він отримав стільки шрамів? По тілу Ендрю пройшлися мурашки. В нього теж було не саме приємне минуле, але отримати стільки слідів на тілі.. Дрю навіть не засумнівався, що таке не тільки на руках. Про Ніла він знав не багато, і перша думка про нього була, як про хорошого хлопця з хорошою сім’єю. Зараз так зовсім не здавалося.
Ендрю взяв м’яку, але холодну долоню Ніла. Він ще пару раз провів очима по руці хлопця і роздивився долоню. Все його тіло було покрите шрамами. В голові зароїлися думки. В цю мить Ендрю, який майже нічого не відчував за все своє доросле життя, чуть не розплакався. Щось в грудях сильно стиснулося. Ендрю розцінив це, як жаль. Хоча засумнівався. Він пригадав своє минуле. Він ніколи таке не відчував ні до себе, ні до брата, ні до інших людей.
Ендрю перевів погляд на лице Ніла. Він досі спав. Дрю обережно торкнувся пальцями лиця хлопця, другою рукою досі зажимавши його долоню. Ніл від дотиків трохи відсторонився, але досі спав. Ендрю ще раз поклав долоню на щоку хлопця, цього разу він не поворохнувся.
Посидівши так біля нього ще деякий час, Ендрю почало клонити в сон. Він ліг біля Ніла так щоб, їхні очі були на одній лінії, досі тримавши його долоню. Ще пару хвилин Дрю досі роздивлявся його лице, а потім і сам закрив очі, заснувши.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь