Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Глава 1,5

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Не можу сказати скільки я був непритомний, але тіло стало неслухняним, а голова сильно боліла. Поруч як на зло хтось голосно завивав і тупав, розплющувати очі розхотілося, але почуття неминучості давило на розум, і тепер дивлячись на світ, новими, можна сказати очима я бачив гуманоїдних істот з жахливими, а іноді і неможливими пропорціями і тупим, порожнім поглядом. як у дохлої рибини.
Вони були різними, хтось більший хтось менший, хто худим як скелет, а хтось з великим пузом, тонкими та короткими ногами, але найстрашніше що я теж був дивним, не таким як вони, ніби з іншої касти, іншого рівня, надто нормальним у цьому цирку виродків.

Довгі сильні ноги, більше підійшли б дівчині, округлі стегна та міцні сідниці. Тонка але не позбавлена ​​канатів м’язів талія і плоский рельєфний живіт, груди теж не позбавлені об’єму, не жіноча, але близька до неї. Міцні плечі і жилисті руки, і дуже довге волосся, а тепер до дивно, першим я помітив кігті і невеликі перетинки між пальцями, також моє тіло було всипане різноманітною лускою. При детальному розгляді вона виявилася кристалами різного розміру щільно прилеглими до мого тіла але не сковувала рухів, особливо велика кількість лусочок знаходилися на сухожиллях і на шиї, на останній вони були як суцільна пластина ближче ключиця розходячись як намисто і перетікали на груди. На спині через деякий час був виявлений гребінь, що дуже скидався на спинний плавник окуня (аххахха). Після бачення себе прекрасного прийшло усвідомлення що вже деякий час я плетуся за групою потвор, примусивши себе зупинитися я озирнувся. Види були неймовірно прекрасні! Гори з величними білими шапками, тонкі вени річок, широкі долини та квітучі рівнини, схили всіяні могутніми віковими деревами. Боже, це неймовірно! Незайманість природи вражала око, а зустрінута фауна надихала. Щебетання птахів, виття вовків і рев оленів, все це було чудово, а ось туші, що хиталися, мені зовсім не сподобалися. Чим далі ми йшли тим більше потвор зустрічалося. Через деякий час мені настільки набридли їх страшні, спотворені пики, що я пішов у перший лісочок, що трапився, і згорнувшись там клубочком біля найближчого дерева заснув.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь