Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Глава 12. And I never knew I could feel that much

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Я прокинулась рано, в обіймах Конрада. Боже, я спочатку подумала, що це сон. Реальність ще кілька хвилин доганяла мене. А потім мої губи розтягнулись в посмішці від вуха до вуха. Збулось все, про що я могла тільки мріяти.

Я обережно встала, щоб його не розбудити. Пішла в ванну і побачила себе в дзеркалі. Посмішка не сходила з мого обличчя, волосся було розпатлане, губи припухлі від поцілунків. Все це зробив зі мною він, і мені це подобалось, те, що люди називали «вигляд після сексу». Я прикрила обличчя долонями, намагаючись не закричати від щастя, що мене переповнювало.

Я приймала душ розмірковуючи над тим, що тепер я не цнотлива. Я ніколи не концентрувалась на цьому. Але щось не давало мені її позбутись з іншими, завжди спрацьовували якісь не зрозумілі гальма. Навіть в день свого весілля, три роки тому, коли я одягала спокусливу білизну під сукню, я не уявляла, що це може статись. А вчора, я немала жодних сумнівів, я хотіла цього так сильно, що ледь стримувалась. На вигляд в мені нічого не змінилось, на відчуття також нічого особливого, легке пощипування.

Я вийшла з душу і лягла назад у ліжко споглядаючи, як Конрад спить. Він був таким гарним, що я навіть не могла описати. А потім я помітила, що дещо стирчить, натягуючи ковдру, і в мене майнула шалена думка.

Я трохи здвинула ковдру і член, що стояв, як кіл, вислизнув назовні. Я обережно обхопила його руками і лизнула. Конрад поворухнувся уві сні і щось промимрив. Він зазвичай дуже чутливо спить, але зараз, мабуть був стомленим, тому не прокинувся.

Я почала лизати його набухлий пульсуючий член вздовж всієї довжини насолоджуючись його стогонами крізь сон. Потім взяла його до рота і почала смоктати, як цукерку. Конрад спочатку метався по подушці, а потім прокинувся і поглянув на мене. По мірі того, як реальність вривалась в його мозок, його очі розширювались.

– Беллі, що ти? Боже! – Я продовжувала смоктати.

Його руки опустились на мою голову, пестячи волосся.

– Беллі, як добре! О, так! – Я провела зубами, а потім пройшлась язиком, зализуючи.

Я відчула, як між ніг стало мокро, а м’язи почали скорочуватись, я збуджувалась просто даруючи насолоду Конраду. Я простягнула руку собі між ніг і доторкнулась до клітора.

– Блядь, ти пестиш себе? Я зараз вибухну від цього видовища! Блядь! – Конрад стогнав від задоволення.

– Блядь, йди сюди! – Він притягнув мене до себе та просто пожирав мій рот своїм.

– Ти явно якесь божество, може Афродіта? Ти звела мене з розуму і продовжуєш солодко мучити. – Шепотів Конрад.

– В мене більше немає презервативів…а я дуже хочу увійти в тебе.

– Я довіряю тобі. Увійди в мене. Я хочу, хочу… – Я намагалась закінчити речення, проте його губи та руки на моєму тілі зводили з розуму.

– Беллі…я готовий молитись на тебе до кінця життя. – Промовляв Конрад входячи в мене на всю довжину, до кінця, в мою пульсуючу та мокру середину.

– ТАК!!! – Я просто волала во все горло від блаженства, що він мені дарував.

– Блядь, ти така туга, – поштовх, – гаряча, – поштовх, – мокра, – поштовх, – моя!

Він довбив мене своїм членом, а я з кожним поштовхом відчувала, що скоро просто розсиплюсь на мільйон кусків.

Я розвернула нас і опинилась зверху. Я почала насаджуватись на його член, а Конрад стиснув мої стегна і вбивався членом назустріч. Він стогнав відкинувши голову на подушки. Моє волосся підстрибувало і пестило мої соски, додаючи масла у вогонь пристрасті.

– Блядь!!! – Викрикував Конрад. – Я скоро вибухну! Беллі, ти вже?

– Конрад, я скоро…вже близько…ще трохи…

– Як добре всередині тебе, як добре!

– Я…я…я…так, так, так, Боже…ТАК!ТАК!ТАК!

Я вибухнула, пульсація всередині мене дійшла піку і тугий вузол розв’язався. Я розсипалась на мільйони кусків, ні, на мільярди шматочків.

– Блядь!!! – Конрад витягнув член останньої миті і вибухнув спермою мені на живіт.

Я впала на нього і ми обидва ковтали повітря не маючи змоги дихати.

Потім я скотилась з нього на бік і ми обидва намагались настигнути реальність.

– Я навіть не уявляв, яка ти розпусниця, Беллі. – Пошуткував Конрад.

– Це погано? – Просто спитала я, знаючи, що він шуткує.

– Це чудесно. Ти моя спокусниця, тільки моя. – Конрад пригорнув мене спиною до себе і поцілував у шию.

Ми довго лежали мовчки обіймаючись, бо слова нам вже не були потрібні. Ми відчували одне одного.

Аж потім Конрад спитав:

– Їжа?

– О Боги, так! – Я ще ніколи не була така голодна.

– Я замовлю щось у номер. Млинці з вишнею?

– Так, ти пам’ятаєш?

– Беллі, я пам’ятаю все. – Він поцілував мене у голову і встав з ліжка, одягаючись.

Я не хотіла вставати, я лежала і не могла надивитись на нього. Як він такий гарний, підкачаний одягається.

– Ти мене їси очима. – Зауважив Конрад, посміхаючись.

– Якщо б могла, то мабуть таки з’їла. – Шуткувала я.

Він похитав головою та взяв телефон, щоб замовити їжу. Оскільки очікувати її нам потрібно було біля двадцяти хвилин, то ми вирішили прийняти душ.

Тож ми стояли під струменями води і цілувались. Його губи прокладали доріжку із поцілунків по моїх плечах і спині, одна рука стискувала груди, а інша прокладала шлях вздовж тіла до моїх стегон.

– Беллі, я не можу відірватись від тебе. Твоя шкіра така м’яка, твої стогони зривають мені башту.

Я однією рукою спиралась на кафель, намагаючись не втратити рівновагу від збудження, а іншу вигнула назад, щоб запустити в його волосся.

– Я також не можу, ти вбиваєш мене. – Простогнала я у відповідь.

– Ми ненормальні, ми не можемо насититись одне одним, – Мовив Конрад і почав пестити мене між ніж своєю рукою.

– Ненормальні, – вторила я йому, – Оххх, як приємно, – захмикала я, вже двома руками упираючись у стіну.

Він вставив кілька пальців всередину і я скрикнула. Він солодко катував мене, а потім не витримав.

– Я так хочу тебе, хочу бути всередині тебе, хочу, щоб ти відчувала, як мій член доводить тебе до екстазу.

-Конрад, будь ласка, будь ласка, увійди в мене! – Я молила його.

Він розвернув мене, задрав мою ногу вище і одним махом увійшов в мене на всю довжину підтримуючи руками.

Ми обидва пропустили кілька ударів серця. А потім він впився губами в мої груди і почав рухатись членом всередині. Моя голова вдарилась об стіну позаду мене. Вода лилась на нас водопадом охолоджуючи полум’я, що горіло між нами.

– Беллі…

– Боже, ось так! Так! Глибше! Сильніше! – Я кричала від задоволення, а мої крики луною відбивались від кахелю.

– Яка ти ненаситна! Моя розпусниця. – Хрипів Конрад.

– Ще трохи…ще… – Просила я.

– Кінчай Беллі, я не витримаю довго… – Ми стогнали в унісон, потім він провів язиком вздовж мого горла і я не витримала, я дійшла до оргазму викрикуючи його ім’я.

Він знову витягнув член за секунду до кінця і вибухнув спермою на мене.

Ми ледь тримались на ногах.

Вже не маючи сил, ми ледь змогли помитись. Коли ми вийшли з душу в пухнастих білих халатах, нам якраз принесли їжу. Було відчуття, що ми ніколи не їли, так ми накинулись на неї. А потім стрибнули у ліжко і лежали обіймаючись і розглядаючи один одного без слів.

Ось би назавжди залишитись в цьому моменті.

– Ти така гарна, що осліплюєш мене своєю красою. – Мовив Конрад закладаючи мокре пасмо мого волосся за вухо, змушуючи мене ніяковіти.

– Ти його зберегла? – Конрад провів пальцем по моїй підвісці нескінченності.

– Звісно, я завжди його берегла. Він особливий. – Я одягла підвіску в той день, коли закінчились мої стосунки з Данте і більше не знімала.

– Беллі, ти не уявляєш, як сильно я тебе кохаю. – Він підсунувся до мене і ледь-ледь доторкнувся своїми губами до моїх, наче питаючи, чи можна. Я прижалась до нього сильніше і він поцілував мене так ніжно, наче я була з кришталю.

– В мене є для тебе сюрприз. – Промовила я, коли ми відірвались одне від одного.

– Я заінтригований. Це ще більший сюрприз ніж наша минула ніч?

– Минула ніч і для мене була сюрпризом, – зашарівшись повідомила я, – але ні, це інше.

Він переплів свої пальці з моїми та підніс до своїх губ легенько поцілувавши. В мене було відчуття, що він хотів постійно торкатись мене, бо боявся, що це сон і я зникну. Інколи, я ловила себе на думці, що мабуть роблю те саме, бо реальність цього моменту була просто фантастичною.

– Я вступила на магістратуру до Стенфорду. – Я нікому ще не казала. Коли весною я отримала лист від Конрада я відразу зрозуміла, де я хочу бути. І я подала документи, особливо звісно не розраховуючи ні на що. Але я була наполегливою у навчанні, та й любовні драми допомогли концентруватись саме на навчанні. Тож я пройшла у Стенфорд. Я сама не повірила, коли отримала лист, але була щаслива. Я буду поруч з ним.

– Беллі, це чудово! Я такий радий! – Він відпустив мої руки і стиснув в обіймах.

– Я хотіла бути поруч з тобою.

– Мені здається, що всі мої мрії справдились в один день. Я не можу повірити, що так буває. – Він поцілував мене в маківку все ще стискаючи в обіймах.

– В нас є ще багато про що мріяти попереду. – Особисто я останні місяці і жила мріями про наше з ним майбутнє.

– Звісно, але я досі не вірю своєму щастю. – Він поглянув в мої очі. – Ти не проти жити зі мною?

– Що?

– Я знаю, що це швидко. Але ми так давно знаємо одне одного, що це не повинно бути чимось дивним. Ми стільки часу втратили, я не хочу більше розлучатись з тобою. Я нещодавно переїхав в орендовану квартиру біля універу. Вона простора, і тобі буде зручно навчатись маючи свій простір, а не ділити кімнату з невідомою дівчиною…

– Добре, я згодна! – Я перервала його, сама не вірячи в те, що кажу.

– Згодна? – Не повірив Конрад.

– Так-так! – Я поцілувала його. – Я також мрію більше ніколи з тобою не розлучатись. Я кохаю тебе.

– Беллі, я ніколи ще не був настільки щасливим, мені здається, що я скоро вибухну від щастя.

– Я також це відчуваю, і це прекрасно. – Я буду жити з Конрадом. Невже це може бути насправді?

Дивно, але, якби зараз спитали чи хочу я щось змінити у своєму житті, я б відповіла ні. Бо саме завдяки всім рішенням, ми потрапили до цього моменту. Ми повинні були розійтись з Конрадом, щоб зрозуміти, що не можемо жити один без одного. Я мала спробувати інші стосунки, щоб зрозуміти, що ніколи не буду щасливою з кимось іншим, крім Конрада. Наше кохання не перше, а єдине, справжнє, безкінечне.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь