Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Глава 10

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

 

Після повернення Кевіна і Аарона, вони ніяк не контактували. Ніл часто приходив на кришу, хоча зустріти там Дрю і не сподівався. Якщо колись запах диму від цигарки нагадував рижому маму, то зараз ці спогади змішувалися з приємними думками про Ендрю. Пройшло всього три тижні, як Ніл почав вчитися в цьому університеті, і не відмінно від інших міст, він не хотів звідси їхати.

Для Ендрю думка про ці три тижні здавалася важким тягарем. Зостався тиждень. До чого? До його програшу? До моменту коли він нарешті викине з голови цього ідіота? Наврячи… Аарон продовжував над ним підсміюватися через це.

Коли Аарон з Кевіном зрозуміли, що хлопці за цей час змінилися, вони зустрілися.

-І що нам робити?

-Звести?)

-Ти досі думаєш що вони все ж влюбилися в один одного?

-Кевін, проснися! Скільки років я знає Ендрю, так він ні на кого не реагував. Навіть якщо він не ненавидів цю людину, він ніколи не неї так не дивився. Ні-ко-ли. Ви з Нілом надто тупі щоб це зрозуміти.

-Ей!- Кевін вдарив його по плечу.

-А Ніл…

-А як раз в поведінці Ніла я нічого дивного не помічав. Хоча.. він майже кожного вечора кудись йде і вертається через пів години.

-Ендрю в кімнаті завжди сидить…

-Значить не до Ендрю. Жаль.

Хлопці розмовляли до самої ночі. Вони вперше розмовляли так багато, і на диво їм обом було весело.

В кімнату Мінярдів, де сиділи Аарон з Кевіном, зайшов Ендрю. Він кинув на Кевіна погляд, ніби запитуючи що він тут робить, але не дочекавшись відповіді розвернувся і подався до свого ліжка. Дей без слів зрозумів що йому тут не раді, тому попрощавшись з Мінярдом пішов в кімнату. Він очікував що Ніл вже буде там, але двері були закриті, а всередині нікого не було.

Кевін тільки на ранок зрозумів, що Ніл досі не прийшов. Половина його речей теж пропала. На перерві Дей підбіг до Ендрю.

-Ти вчора бачив Ніла?- по лицю Кевіна було зрозуміло, що той дуже нервував.

-Ні.

Кевін стиснув губи, і тільки тоді Дрю помітив його хвилювання.

-Ну?

-Вчора він не вернувся в кімнату. Як і сьогодні зранку- Кевін заткнувся,а через деякий час продовжив.- І половина речей його теж пропали.

В Ендрю затряслися руки. Аарон, який чув їхню розмову, дивився на Кевіна з нерозумінням.

-Що значить пропали?

-Ти ідіот?

Всі троє переглянулися між собою і без слів зрозуміли що щось тут нечисто.

На дзвінки рижий не відповідав, як і на повідомлення. Ніл навіть не забрав документи з університету і половина його речей досі залишалася в кімнаті. Але не через день, не через тиждень він не появився. Крупа Ніла теж не знала куди він пропав. Ніхто не знав. Абсолютно ніхто.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь