Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Гаряча ніч

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

У коридорі пролунав крик, потім гуркіт у кімнату влетіло два хлопці, хлопця в білих шатах повалили на жорстку дерев’яну підлогу.

-мг .. – пролунав стогін болю. Слідом на А-Юаня зверху навалилися і притиснули до підлоги.

-Що це було, чорт забирай!-Жулань вп’явся смертельним поглядом у Ланя

-ти про що? – награтим голосом спитав Лань.

Жулань видихнув і повністю сів на хлопця секунду, і хлопець був весь червоний, а в очах хлопця читався шок

-Сичжуй?..

А-Юань усміхнувся, але скоріше це була усмішка, він рушив стегнами на зустріч любителю жовтого кольору.

-Мг~ – коротко простогнав Цзінь Лін

-Ти Сума зійшов А-Юань!

 

Завжди стриманий Лань Сиджуй, і цього разу стримувався, щоб жорстко не лишити Цзінь Ліна честі. Лань наблизився до обличчя Ліна і затягнув того в ніжний і жаркий поцілунок Цзінь Лін цього не очікував, але від припливу нових почуттів відповів на поцілунок, плоть А-Ліна вже була твердою і він терся об плоть А-Юаня.

Сичжуй почав роздягати Цзінь Ліна, він робив це обережно тому що якщо він порве одяг то йому кінець від усіх, Лін же свою чергу зняв стрічку з Ланя і на цьому моменті самовладання Сиджуя тріснуло, він відразу взяв на руки А-Ліна і кинув на ліжко, Вень стягнув весь одяг з Ліна.

-А-Юань..ти такий нетерплячий – знущально промуркотів Цзінь, Сичжуй налив олію на свої пальці і приставив до входу Жуланя

-Якщо буде боляче кажи — прошепотів хлопець у білому одягу, потім Вень пальцями став проникати в напарника під ним, той же у свою чергу вчепився в простирадло і зашипів.

***

Через пару хвилин Цзінь Лін став сам насаджуватися на пальці А-Юаня, і стогнати від насолоди.

Раптом хлопці за дверима почули якийсь шум і в кімнату увірвався.

-Цзінь Лін! – вдаривши Цзидянем об підлогу Цзян Чен убивчо подивився на хлопців.

Цзінь Лін став швидко одягатися, як тільки Лань Сиджуй потягнувся щоб допомогти А-Ліну перед його руками в повітрі вдарив Цзидянь.

-Не торкайся його! Я вам ноги по ламаю! — після того як хлопці одягнулися голова ордену Цзян схопив, племінника за руку і потяг на вулицю, але в таких випадках Сиджуй знав, що робити, і цілеспрямовано пішов у бік ханьші першого нефриту. Постукавши три рази почувши “заходьте” вень крізь збентеження попросив Лань Січеня відволікти Дзян Чена, той не роздумуючи погодився. Січень і Сичжуй попрямували у бік Чена та Ліна.

-Вітаю вас глава ордена Цзян, – старший Лань жестом привітав обох адептів клану Цзян, вони відповіли взаємністю

-Голова ордену Цзян, мені потрібно з вами поговорити це дуже важливо

-Добре, Що б до мого приходу залишався тут обрізаний рукав – крізь зуби процідив А-Чен

-Глава Цзян боюся наша розмова може затягнутися на довгий час, тому не краще буде якщо хлопці підуть спати – посміхнувшись промовив Січень прямуючи до кімнати

-Якщо дізнаюся що ви ночували в одній кімнаті я вам ноги переламаю – Зітхнувши Дзян попрямував за Січенем.

-А-Лін підемо назад в мою кімнату – повернувшись до хлопця в жовтому одязі, хлопець не відповів а лише кивнув. Як тільки хлопці зайшли в кімнату, вони стали стягувати одяг один з одного, Дзінь Ліна повалили на ліжко і стали залишати червоні засоси. якщо Дзян Чен їх побачить тоді їм точно кінець, але зараз це їх не хвилює від цих ласок, Лін тихо стогнав і вигинався.

-Сичжуй.

-Так?

-Будь ласка.. – тремтячим голосом просив Цзінь Лін

Сиджуй не розуміюче подивився в очі А-Ліна

-А-Юань зроби це будь ласка… – прошепотів Лін, згораючи від збентеження.

-Що? — ніби знущаючись з Ліна, запитав молодший Лань.

-Увійди в мене чи тобі дослівно пояснити що робити! – прокричав Цзінь Лін, ховаючи червоне від сорому обличчя.

-Якщо буде боляче скажи я зупинюся

Присунувши адепта цзян ближче до себе Сичжуй різко увійшов у нього, Лін зашипів і швидко викинув

-Продовжуй. – Вень його не послухав, а дав йому час звикнути, потім він продовжив А-Лін ще відчував біль, але не такий сильний. Сичжуй трохи змінив кут і до його вух долинуло

-Ах… Сичжуй… – Цзінь Лін голосно простогнав і руками вчепився в спину А-Юаня і став її дряпати з кожним поштовхом.

-Швидше А-Юань~..– захлинаючись стогонами благав “наш півончик”

Лань прискорився паралельно свої рухи, він узяв у руку член Цзінь Лін і став надрачувати йому, стогін Ліна швидше за все вже лунали поза кімнати, але це їх не хвилювало.

-Си..Сичжуй..~ Я На межі~ – через силу простогнав А-Лін.

Через пару поштовхів і махінацій рукою обидва хлопці кінчили зі стоном віддихавшись хлопці вирушили митися, потім вони в обіймах заснули на ліжку Сичжуй.

На ранок Дядя Цзян нічого не помітив або вдав, що нічого не помітив на подив, він був спокійний і розслаблений після того, як Цзінь Лін з дядьком поїхали. До Сичжу підійшов Лань Цзін’і.

-Сичжуй може ти забув, але у нас загальна кімната, і іза вас я отримав покарання за те, що після 9 не спав. – пробурчав Лань І

-Пробач Цзін’і

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь