Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

В тіні спокою

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

шень цяо не міг зупинитися пити холодну воду; на ньому був легкий одяг, що пристойно виглядає, але це не допомагало. це було його щорічною проблемою, сказати — буквально лихом, було б точніше.

він погано переносить спеку.

до холоду він сприйнятливіший через свій високий рівень бойових мистецтв, що він відточував старанніше всіх змалку, аби не пити гіркі ліки від хвороб.

спека — це інше.

вона проникає в кожні куточки його павільйону, навіть заднє подвір’я, що заслонене деревами — зазнає найжорстокішого нападу.

його вікно всю ніч завжди відчинено, щоби нічна прохолода заповнювала кімнату.

 

також є янь вуши.

 

він лізе своїми неможливими гарячими долонями, міцно стискає його талію, притуляючись грудьми до спини.

і це нестерпно полум’яно.

шень цяо збрехає, якщо скаже, що йому це не подобається.

 

він любить обійми янь вуши, він також любить обіймати янь вуши, через їхню різницю в рості шень цяо впирається лобом у його плече; щоби поцілувати його, потрібно злегка підвестися навшпиньки, також губи янь вуши знаходяться нарівні з його лобом, поцілунки в лоба — те, що подобається шень цяо найбільше, вони змушують відчувати себе в безпеці, комфорті й неймовірно люблячим.

але не коли літо. у такі моменти шень цяо відчуває, як палає його шкіра, він майже на межі відштовхнути свого чоловіка.

 

але не може. це дилема.

 

одного разу янь вуши прийшов до нього з віялом. при ходьбі легкий теплий вітерець обдував його волосся, що струменіло за спиною, його одяг трохи сповзав із грудей, хоча здавалося, далі вже нікуди.

шень цяо як завжди, приготувався до поцілунків, сильних обіймів, дотиків, гарячому шепоту на вухо, що неймовірно дратував.

але нічого не сталося.

 

вони провели весь день лежачи в тіні під деревом, біля бамбукового будиночка, їхня розмова плавно переходила з однієї теми на наступну.

вони бовтали доти, доки небо не змінило свого забарвлення на золотисті кольори, залишаючи яскраво-червону смугу на горизонті.

шень цяо чув звуки цвіркунів, коливання трави; відчув, як поступово теплий вітер змінився прохолодним.

тоді янь вуши сказав йому підійти ближче. він спокійно спирався на стовбур дерева і крутив у руці віялом.

шень цяо потайки подумав: це неймовірно красиво. його погляд притягли руки янь вуши: витончене, але міцне зап’ястя, кісточки чітко виділялися при згинанні. він відчував їх на собі багато разів. багато разів ці руки стискали до легкого болю його талію, міцно перепліталися з його пальцями, стискали його стегна і змушували піднімати голову, тримаючи за підборіддя.

щоки шень цяо трохи горіли, якби янь вуши запитав його — спихнути на задуху було б найкращим рішенням.

коли він підійшов, янь вуши потягнув його на себе, шень цяо був зненацька застигнутий, і негайно впав вниз. рука його чоловіка природно обернулася навколо його талії. весь шень цяо розпластався на тілі янь вуши, його голова знаходилася на міцних грудях, доти розслаблено розставлені ноги янь вуши щільно притулилися до шень цяо, щоби підсунути їх ближче.

шень цяо хотів підвестися з допомогою рук, але янь вуши втримав його долонею.

— тихіше, нумо полежимо так.

шень цяо розслабився, незважаючи на прохолоду від вітру, він однаково відчував нестерпний жар і неусвідомлено смикнувся. 

янь вуши з хлопком розкрив віяло й почав неквапливо обмахувати їм шень цяо. у останнього на лобі блищали краплинки поту, що незабаром зникли.

дзвіночок, рухаючись за віялом, видавав м’який, приємний дзвін.

очі шень цяо прикрилися, його скроня упиралася в груди янь вуши, він нарешті міцно обійняв його.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “В тіні спокою