Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

26

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Дотик. Сашко мазнув пальцями по шкірі, так і не потиснувши простягнуту йому руку. Ця театральщина виглядала такою дурістю, не хотілося витрачати безцінний час на формальний прояв доброзичливості. Рука рухалася далі, минаючи зап’ястя. Максим ніби в уповільненій зйомці спостерігав, як пальці обхопили його передпліччя нижче ліктя, він трохи здригнувся, Саня помітив і смикнув куточками губ. Це було так приємно, як і відчуття прискореного серцебиття під блідою шкірою, прикрашеною блакитними венами. Мітяєв років із чотирнадцяти усцикався від гарних рук, і Макс у цьому плані був просто знахідкою. Як і в будь-яких інших планах, якщо чесно. Хлопець здавався тим постійним, яке завжди виглядає добре і до місця.

 

«Досить цікаве спостереження. Зовсім не закохане. Зовсім», — їдкий писк підсвідомості спробував звернути на себе увагу, але Сашко не став слухати. Він був зайнятий, йому до смерті хотілося змусити ці блядські прекрасні губи стати ще прекрасніше, зацілувавши їх до стану свіжороздертої рани. Пальці обхопили передпліччя міцніше, Сашко смикнув Максима на себе, перегинаючись через стільницю. Благо, зріст обох хлопців дозволяв це без особливих зусиль: Калимов нахилився теж, відстань між ними стрімко скорочувалася.

 

Безпорадність — те, що відчував Макс, не в змозі навіть зробити спробу опору. Він хотів цього. Можливо, він думав про це з того самого моменту, як поцілував Мітяєва востаннє. Можливо, він готовий був загнати свою гордість у комору ненадовго, поки весь вільний простір у голові займає єдина мить, де їхні роти стикаються. Стеля зі підлогою помінялися місцями і весь світ звузився до однієї крихітної точки, в якій є тільки м’які губи і присмак кави на язику. Сашко пив латте нещодавно, поки всі розглядали змонтоване для танцю відео. Він сидів, уткнувшись у зошит із якимись помітками і виглядав настільки втраченим, що ставало дуже цікаво, про що він міркував. Напевно, Макс би здивувався, дізнавшись, що череп Мітяєва ось-ось розколеться від гріховних сцен за його участю, бо думав Саня про це останні пару тижнів, буквально на репіті.

 

І все ж таки приємно було усвідомлювати, що порочні, гарячі образи в голові не поступалися реальності. Коли їхні язики зустрілися, Саня мало не застогнав від насолоди, ніби цей орган був головним скупченням нервових закінчень у тілі. Хлопець поглибив поцілунок, поки рука мимоволі поповзла вгору по передпліччю Макса і зрештою опинилась на плечі. Тканина толстовки під натиском нетерплячих пальців зім’ялася в кулаку, Максимові відчайдушно захотілося, щоб Сашко стиснув і щось стратегічніше, ніж плече. Але натомість він відсторонився, з цмокаючим звуком розриваючи поцілунок.

 

«Тільки не кажіть, що він зараз пошле мене нахуй, — Мітяєв намагався думати про таку перспективу, як про кумедний жарт, але сміятися все одно не хотілося. Мабуть, навіть усміхатися. Погляд бігав від сірих розкосих очей до ще вологих губ. Вони виглядали настільки привабливо, що мозок легко малював їх обідком навколо Саніного члена, наприклад. — До якого, блять, прикладу? Моїй зіпсованості? Моїй схибленості? Чи недотраха, може?»

 

— Парта тисне, — голос осіп, Калимов говорив майже пошепки, ледве рухаючи тяжким язиком. Без перспективи засунути його Саші в горлянку глибше, той навідріз відмовлявся функціонувати.

 

Мітяєв опустив погляд нижче, де стільниця впивалася хлопцю в ноги:

 

— Оу. Тоді я можу просто зробити так? — незручність ситуації зашкалювала, Саня несміливо обійшов парту і зупинився біля Максима. Їх поділяло максимум півметра, аромат туалетної води ставав сильнішим, змушуючи Мітяєва вдихнути глибше. — Так краще?

 

Калимов не став відповідати, присунувся і закопався рукою в неслухняні вихори, знову приникаючи до поцілунку. Це було неможливо. Це — буквально найкраще, що відбувалося з Максимом за останній місяць, і він не хотів навіть миттю слухати, що ніс його здоровий глузд.

 

«Ну може хоча б один раз весь світ просто почекати? — Макс узяв Мітяєва за талію, впиваючись нігтями в бік. — Я в курсі, що це ніяк не вирішує питань між нами, що це лише хвилинне помутніння розуму. Але я хочу цілувати хлопця, в якого закоханий і не відчувати при цьому почуття провини перед своєю ж гідністю».

 

Боязкість, що тривала не більше хвилини, розчинилася в Саші, відкриваючи Максиму нові горизонти його нахабства і похоті. Допитливі рученята задерли край кольорового худі і пробралися під одяг, ковзаючи по спині. Калимов рвано видихнув: долоні були незвично гарячими і створювали ідеальний контраст із температурою його тіла. Ідеальний. І-де-аль-ний. Це слово Максу хотілося шепотіти прямо Мітяєву в губи, коли хлопець вкотре подряпнув спину, провів униз і стиснув його дупу. У штанях ставало тісніше, збудження обплітало хлопця невагомою павутинкою, поширюючись від паху в різні боки. Калимов мимоволі потерся об стегно, демонструючи Саші ерекцію. На цьому моменті в голові другокурсника на кахельну підлогу з гучною луною впав останній гвинтик, що стримував його в рамках розумного.

 

— Сука, як мені цього не вистачало, — мимоволі вирвалося з Мітяєва, поки губи плавно перекочували на шию. Максим здавлено охнув, не очікуючи, що навіть чужий голос може бути відмінним стимулятором для стояка, а вже від плавних рухів язика і зовсім хотілося заскулити. — Розстебни ширинку.

 

— …Чого? — Калимов навіть не відразу зрозумів, що Мітяєв звертається до нього.

 

— Розстебни свої срані джинси, — від нетерпіння і хвилювання голос тремтів, але це анітрохи не зменшувало переконливості. Мабуть, вся справа в міцній хватці на члені крізь щільний денім, що робила Макса абсолютно безвольним. Насилу керуючи кінцівками, хлопець потягнувся до ширинки, поки Саня штовхав його до дверей.

 

— Ти ж не збираєшся?.. — змокла потилиця торкнулася покритого фарбою дерева.

 

— Взагалі-то збираюся, — запевнив Саша, опускаючись на коліна. Прибиральниці халтурили на роботі, якщо судити за шаром пилу на підлозі, але Мітяєв був не в тому стані, щоб обурюватися.

 

— Аудиторія відкрита, — млявий опір був настільки несерйозним, що й сам Максим мимоволі посміхнувся. Розголос — останнє, що його турбувало в цей момент.

 

— Мені насрати, — зоровий контакт вибив у Калимова останні крихітки ґрунту під ногами. Заскленілий погляд з-під опущених вій був таким блядським, що член у штанах мимоволі смикнувся від нової хвилі збудження. — Я хочу відчути твій смак. Хочу твій член. Зараз же, блять.

 

— Блять, — видихнув Максим, від цього шепоту у Мітяєва пробігли мурашки по потилиці, він акуратно стягнув джинси й нижню білизну Калимова до колін, продовжуючи зачаровувати своїми щенячими очима. — У нас мало часу.

 

— Багато й не знадобиться, — крива усмішка зникла з обличчя так само швидко, як і з’явилася. Хлопець розмашисто провів розслабленим язиком вздовж довжини, з гордістю помічаючи, що яйця напружилися від задоволення. Дихання Макса моментально збилося, а варто було лише повільно провести шорстким кінчиком по крайній плоті, хлопець затис рота долонею, щоб не шуміти. Від гострого, пронизливого кайфу підтискалися пальці ніг, а вільна рука закопалася в поплутані каштанові патли.

 

— Правильно, тримайся міцніше, — легкий смішок колихнув наелектризоване повітря, лоскочучи пульсуючий в сантиметрі від губ член. Калимов натиснув на потилицю владним жестом, і Саня піддався, не відчуваючи жодної краплі сорому чи сумнівів. За останній місяць у його думках не було й години перерви від нескінченної їблі на репіті. У цій самій аудиторії, як зараз, у туалеті, на маті у спортзалі. Подумки він розклав Макса вже на всіх доступних горизонтальних поверхнях, притискав до вертикальних і, добравшись до реальності, майже пищав від радості. Це було потрібно. Це було пиздато.

М’яко, майже цнотливо (наскільки подібне можливо в контексті) Саша поцілував голівку, злизав мастило, відчуваючи солонуватий терпкий присмак.

 

— С-с… Саше, — майже прохання. Мітяєв з почуттям насадився ротом на член, ігноруючи блювотний рефлекс. — Ох… блять, блять, Саше…

 

Мітяєв втягнув почервонілі щоки, закінчуючи з телячими ніжностями та прискорюючи темп. У них справді було мало часу, і від цього рівень заведеності лише зростав. На периферії періодично з’являлася думка, що варто поквапитися, адже зовсім скоро Жуков не витримає і прийде перевірити, як вони тут. Чи Саша саме цього й хотів?

 

Мокро та дуже гаряче. Крапля предеякулянта зібралася в чутливій виїмці, і Мітяєв із задоволенням злизав її, пестячи уретру. Максим відкинув голову назад, голосно ударяючись об двері потилицею.

 

— Бо-о-оже, зроби так ще раз, — хлопець вчепився міцніше в напрочуд м’яке волосся, щоб штовхнутися глибше в палкий полон рота.

 

Сашко був народжений, щоб смоктати. Це миготіло в кожному жесті та виразі обличчя, це наближало до оргазму навіть швидше, ніж сам мінет. Адже що може бути краще, ніж бачити, наскільки людині приємно робити тобі приємно?

 

Почавши допомагати собі рукою, Сашко прискорився, концентруючи всі свої сили на найчутливіших точках. Припавши до вуздечки губами, хлопець стиснув пальці сильніше, рухаючи зап’ястям ніби по спіралі, як коли намагаєшся відкрити пляшку мінералки.

 

— Ахкх… — Максим подавився повітрям, ноги характерно затремтіли, без опори у вигляді дверей він, напевно, уже впав би на підлогу. Губи відірвалися від члена з відчайдушним цмокаючим звуком, Саня задоволено посміхнувся, заглядаючи чотирикурснику в очі.

 

— Ти дуже гарний, — голос голос охрип до рівня півшепоту, і Мітяєв навіть не був певен, навіщо взагалі заговорив. На секунду їхні погляди зустрілися, і обличчю стало так гаряче, що щоки майже палило. Обсмикнувши себе, Саня знову зайняв рота, нарощуючи амплітуду рухів. Язик спритно бігав навколо уретри, поки губи жадібно обхопили голівку, створюючи якусь подобу вакууму. Це було надто. Правду кажучи, на мить Калимова тупо вирвало з реальності від надлишку почуттів. Він здавлено замичав, насилу не переходячи на рик. Весь організм ніби готувався до неминучого вибуху.

 

— Це так… блять, як я люблю т… мгхм… блять… — Максим намагався замовчати, але слова все одно вирвалися, ніби глузуючи з хлопця. Мітяєв заплющив очі і придушив бажання заткнути собі вуха. — Бо-о-оже, я люблю… твоє волосся. Пиздець, як сильно.

 

М’язи живота напружуючись, Макс смикнувся раз, другий, штовхаючись в розслаблене горло, перебуваючи на межі, але все ж таки не перетинаючи її.

 

Стриманий стукіт у двері запустив незворотну реакцію.

 

Калимов витріщив очі і міцно затиснув собі рота, прикусивши серце долоні. Він зрозумів, що відбувається, але зупинитись не міг. Не тоді, коли до оргазму залишалися лічені ривки. Не тоді, коли Сашко і сам, не витримавши, стиснув вільною рукою свій член крізь джинси.

 

— Саню? — голос за дверима був невпевненим. Крізь добротну, стару деревину чути лише залишкові звуки метушні, очкарик пом’явся, а потім відійшов на пару метрів, запідозривши недобре. Жуков просто побоявся, що хлопці влаштують бої без правил, залишившись наодинці, і через двадцять хвилин все ж таки зважився перевірити хлопців. Чи то шосте почуття, чи загальне уявлення про аморальність Мітяєва не дозволило Владу зробити останній ривок і відкрити двері. Що було дуже розсудливо, треба сказати, враховуючи виставу за стіною. Так, він безперечно не хотів стати її глядачем.

 

Максим сіпнувся востаннє, виплескуючись, тремтячи всім тілом від слабкості. Мітяєв продовжував рухатися, але вже повільніше, відчуваючи, як член обм’якшує у роті. По тілу розлилося солодке, в’язке тепло: хлопець настільки завівся, що навіть пару рухів крізь тканину джинс було достатньо, щоб кінчити.

 

— Блять, — видихнув Макс, спостерігаючи за каштановою маківкою. Мітяєв притулився змоклим чолом до голої стегна, покритого наймилішим пухом. Шуму в коридорі не було чути, але на краю свідомості бовталася думка, що за дверима їх чекає Влад. — Там…

 

— Жуков, я пам’ятаю, — Сашко потихеньку вирівнював подих. Губи, ворушачись, лоскотали шкіру. — Три секунди, і я встаю.

 

«От би ще він припинив на мене витріщатися, — Мітяєв майже відчував погляд на собі. Сором прийшов з відстрочкою, забарвлюючи навіть вуха в паршивий червоний відтінок. Вся справа в чортовому підтексті, адже це не був просто мінет. І якщо спочатку Саня не збирався надавати цьому значення, після слів Калимова навряд чи таке б прокотило. — Він практично зізнався мені в коханні. Навіть не «ти мені подобаєшся», бляха, а прям так, від душі, щоб я напевно зрозумів. Блядство, тупо блядство».

 

— Тобі допомогти встати чи типу того? — обережно поцікавився Максим, не наважуючись поворухнутися.

 

Мітяєв запізно зрозумів, що для Макса очікування з голою дупою на холоді було таким собі задоволенням. Саня встав на ноги, поправляючи одяг і п’ятірнею прочісуючи волосся, що стояло дибки. Світ навколо здавався якимсь незвичайним, ніби розфарбованим у зовсім інші кольори. Та й сам Сашко з боку невловимо, але все ж таки змінився.

 

«Заспокоївся чи що?» — Макс задумався, звідки такі дивні асоціації у його голові. Якби хлопець тільки знав, наскільки близьким він був у своєму описі. Після кількох тижнів нескінченної мисленої їблі, отримати розрядку в реальності було подібно до глека з водою в пустелі. Сашко, рівномірно підрум’янившись, виглядав чарівно і напрочуд свіжо. Хотілося торкнутися його знову, щоб увібрати в себе хоч дещицю цієї ​​енергії.

 

— Хочу поцілувати тебе, — випалив Калимов раніше, ніж слова пройшли суворий контроль цензури та адекватності.

 

— Можливо, я теж цього хочу, — Саша знову втиснув хлопця у двері, Макс приклався спиною досить відчутно, щоб у коридорі почувся гуркіт. Було боляче, але це вже не мало жодного значення.

 

***

 

— У тебе кінча на підборідді, — це було перше, що видав Влад, побачивши друга. Той виглядав потягано — не більше і не менше, і Жукову важко було зрозуміти, що саме він від цього факту відчуває.

 

— О, спасибулі, — Саня провів тильною стороною руки по обличчю, стираючи мокру плямку. Він вийшов із аудиторії сам, щільно прикриваючи за собою двері, наче хоч хтось із присутніх не здогадався, що й з ким тут відбувалося.

 

«Цвіте та пахне, бляха. Їбуча трояндочка, ви тільки подивіться», — Влад не зміг зберегти нейтральний вираз обличчя і гидливо скривився. Носогубні складки стали чіткішими, губи карикатурно розтяглися, куточки рота опустилися вниз.

 

— До-о-обре, чого встав, — Саня легенько штовхнув друга в бік, підпихаючи його до виходу на сходи. Потрібно було якнайшвидше забратися, щоб не довелося йти півдороги до будинку з Калимовим під ручку. — Я хотів піти до зали, але зараз згадав, що нам ще треба обговорити ідеї щодо нашого спеціального номера…

 

«Він зараз, типу, під дурника косить? Навіть це не прокоментує? — світлі брови поповзли вгору від подиву. Раніше Мітяєв не був таким закритим. Ніколи. А зараз, хоч і не дуже старанно, але все ж таки намагався приховати їхню метушню з Калимовим? Думка неприємно кольнула десь усередині, Влад скривився ще дужче. — Ні, справа ясна, мене це взагалі їбати не повинно. Але бляха».

 

Хлопці благополучно вийшли за межі універу, дійшли до будинку Сані і навіть з’їли пару чудових тарілочок супу… А гра «жодних серйозних розмов» тривала. Сашко старанно мовчав про «факультативні заняття», Влад марно боровся зі своєю цікавістю.

 

— Я тут думав щодо нашого секретного ґей-номера, — незабаром після вечері, перебазувавшись до спальні, Мітяєв відкрив блокнот із позначками, сподіваючись плідно провести вечір. Енергія, що розривала його зсередини, зникла ненадовго, в голові панувала приємна порожнеча і спокій. — Не впевнений, що я готовий до якогось жесткачу. Типу, всі і так знають, що я — підор, негатив не допоможе зробити асоціації зі мною приємнішим.

 

«Та невже? Щось не дуже тебе цікавили чужі асоціації, поки ти відсмоктував моєму корешу прямо в кабінеті. З відчиненими дверима, БЛЯХА. Тобі б медаль за лицемірство вручити», — Жуков повільно видихнув, вмовлюючи себе не ляпати язиком зайвого.

 

— Хей, чого мовчиш? — Саша скривджено зиркнув на друга. Той вів якусь німу боротьбу сам із собою, якщо судити з виразу обличчя. — Ну й сьорбало, ти б бачив себе.

 

«Ах, сьорбало? Бачить бог, я намагався себе утримати від цієї розмови, але він перший почав».

 

— Я думав, ви попиздились чи типу того, — почав Жуков здалеку. — Тому пішов за тобою.

 

— Як бачиш, ні, — Саня знизав плечима. Могло б здатися, що тема взагалі його не хвилює, якби не дивовижна для хлопця вкрадливість. Саме лаконічність у відповідях зазвичай палила Мітяєва найбільше, тому що у звичайному житті він говорив так багато, що мляли вуха.

 

— Не попиздилися, — підтвердив очкарик кивком. — Поїбалися хіба що в універі серед білого дня. Але це так, дрібниці.

 

«О як, одразу з козирів зайшов, — Саша округлив очі і посміхнувся. — Ось це мене за секс ще не мурижили».

 

— Шість вечора. Ні разу не білий день, навіть викладачі майже всі зйобують раніше.

 

— Хто завгодно міг зайти, — припечатав Влад.

 

— Хто? Учні розійшлися, викладачі теж. Вахтерка знає, що тут збори, і ми маємо ключ, — фрази були вивірені до зубного скрегота.

 

«Тобто він продумав це заздалегідь?!»

 

— А я?

 

— А що ти? — на обличчі окреслилося нерозуміння, брови смикнулися вгору.

 

— Я міг зайти.

 

— Не зайшов же, — об таку залізну аргументацію хотілося битися головою до черепно-мозкової травми. — Та навіть якби зайшов, що б сталося?

 

Тільки промовивши слова вголос, Сашко зрозумів, що це справді було так: наявність Жукова в рівнянні ніяк не впливала на кінцеву відповідь. Мітяєв не збирався нікого провокувати, йому взагалі було начхати на наслідки: і на теоретичних людей, і на цілком конкретного Влада. Тому що справа взагалі була не в ньому, не в його почуттях чи їх відсутності. Його взагалі не було в цій історії, був лише Саня та Макс. Від цього раптового відкриття Митяєву стало дуже жарко, хлопець витріщився на Жукова, моментально червоніючи.

 

— Ти гониш, — найчистіший похуїзм вибивав грунт з-під ніг, адже коли Мітяєв настільки був упевнений у своїй правоті, переконати його було неможливо. — Чим ти взагалі думав у цей момент, блін? Хто завгодно міг зайти, спалити і розпиздіти всьому універу. Тебе тільки перестали пиздити, не забув?

 

— Слухай, ну, а чим ти думав, коли їбав Тусю на вписці в мене за спиною? Через кілька годин після того, як я до тебе безуспішно домагався, — Саня хотів витримати пафосну паузу, але швидко здався і заржав, дивлячись на шоковану фізіономію друга. Мітяєв планував притримати цей факт для якоїсь серйознішої сварки, але доречнішого моменту, можливо, він навряд чи б дочекався. — Ти правда думав, що я не помічу? Ми втрьох у квартирі ночували, а вранці у неї всі стегна у засосах були. А ти взагалі спав голий. Я вже мовчу про гігантський синець у тебе на пузі. Просто шоу «здохни або помри», а не їбля, я в захваті.

 

— Це… — мозок Влада закоротило, перед очима сплив синій екран з написом «error». — Взагалі не має жодного відношення до твоєї безмозкості.

 

— Це має відношення до того, що не тобі вчити мене тримати своє особисте життя в таємниці, горе-конспіраторе, — Мітяєв скомкав листок, що валявся поруч, і кинув його в Жукова, зловтішно скелячись. Влад спіймав грудку на півдорозі і жбурнув папірець назад, цілячись точно в обличчя. — Все, зав’язуй зі своїм «МОЗ попереджає», нам ще вигадувати геніальний лгбт-перформанс і самостійно втілювати його в життя в найкоротші терміни. Я ось що подумав…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь