Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Відсторонення

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Як відреагували Робін та Стів на ніс? Вони перелякалися за Оді. Але потім коли зрозуміли що все добре то трохи заспокоїлися, але все рівно пропонували їй лишитися дома але вона ще раз наполягла що з нею все гаразд і вони її відпустили. Сьогодні вона була в футболці з грибочками та в джинсах. І ось вона дійшла до школи і навіть уже йшла по коридору до свого класу але раптом її зупинила якась рука. Вона трохи злякалася і із-за цього здригнулася а потім повернулася. З полегшенням дівчина видихнула, це був Лукас.

– привіт, вибач, я не хотів тебе налякати чесно. Хотів запитати, як ти?- вони по крокували до класу ведучи діалог.

– привіт Лукасе, зі мною дійсно все добре не хвилюйтеся за мене, тебе сильно покарали?

– та ні, не дуже. Просто сказати прибирати в класі 2 тижня підряд, це ще по по божеському, а то покарання від нашого фізрука бувають і по хліще.- Оді тільки посміялася і вони уже зайшли в клас. Та його похлопала по плечу і поглядом відправила на його місце на що він просто кивнув і пішов.

Їхня група дивилася на нас трохи здивовано але я це проігнорувала і сіла за свою, парту

***

Оді йшла по коридору до спортивного майданчика роздивляючись нову картинку в книзі. Вона взяла книжку зі своєї міні бібліотеки з собою тому вона була так захоплена.

– привіт привіт – вигукнув знайомий голос, це була макс- як ти? Ти себе добре почуваєш?

– так, дуже добре Макс.

– єм, а про що ви говорили з лукасом?

– ми? Да ні про що, він вибачався за вчорашне та я сказала що все добре.- Макс трохи заспокоїлася та знову сказала.

– коли лукаса покарали я підслухала те що ти відсторонена від уроків фізкультури на два тижні. Тому коли ти прийдеш на майданчик то ти буквально відразу звалиш від туди додомцю. Ох, я заздрю тобі Джейн – Макс настільки емоційно це говорила, таке відчуття було наче вона в театрі і тому Оді посміялася.

– Макс ти шалена. Шалена Макс.

– о так саме так, я така. Що ж вибач Джейн, мені потрібно йти до своєї зграї хлопців, тому до зустрічі на майданчику, бувай.- вона на останок посміхнулася їй і вони знову розійшлися.

Джейн доходила до майданчику і тут продзвенів дзвінок. Вона почула його ще зі школи. Вона бачила як на полі бігають її однокласники і тут свиснув вчитель, і всі встали рівно. Він побачив Джейн і рукою покликав її до себе, з рюкзаком на плечі вона підійшла до нього.

– Харрінгтон, ти відсторонена на дві неділі від уроків фізкультури. Тому зараз можеш вільно йти додому так сказав директор. Усе, не смію тебе більше затримувати, допобачення- сказав він та вона також не голосно промовила допобачення. Вона ще раз глянула на однокласників і на очі їй попалась Макс. Вона посміхалась їй. А потім Джейн різко перевела погляд і помітила Майка. Він також спостерігав за нею і також їй посміхався. Потім дівчина повернулася та вже більш впевненими кроками

пішла додому.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь