Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Враження від першого дня

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ну звісно ж. Не могло все бути на стільки ідеально як Оді собі уявила. Вона впала на хлопця, серйозно? Їй було соромно, особливо соромно що це бачили її однокласники які сиділи за столом прямо перед ними, чорт побери! На справді вона зовсім не звернула на нього, ну на хлопця у якого було довге волосся. Хлопці які були з її класу були набагато красивіші, особливо, кудряш?.. чому кудряш спитаєте ви? Бо Оді не знала як звали його, хлопець мав кучеряве чорне волосся та ластовиння. Його очі були глибокі, глибокі як пітьма яка затягувала її дивитися далі в його карі очі. Коли вона прийшла до дому то вона одразу ж поїла та прилягла на ліжко, її коротке русяве волосся розпалося в різні боки. Завтра її перший урок фізкультури, вона пам’ятала як вони зі Стівом та Робін їздили до пляжу та грали в волейбол. Вони програли цілий день і Оді досить не погано навчилася цьому. Вона знала як робити подачі як і нижні так і верхні, Стів її цьому навчив. Після того вони програли цілий день їй дуже сподобалося тому на наступні вихідні вони поїхали ще грати. Тому за ті всі вихідні вона не погано наловчилася цьому спорту.

Раптом заходять Стів та Робін.

– привіт сонце, як твій перший день у школі? Усе добре- Робін присіла поруч з Оді а Стів стояв у дверному отворі.

Оді усе розповіла окрім падіння звісно ж.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь