Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Випробувальний термін

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Дівчина прокинулась. В цьому домі вона не відчувала ніякої тривоги. Вона піднялася на ліктях і поглянула на ті самі двері які були трохи відчинені.  Її кудрі лізли прямо в обличчя дівчині тому із-за цього вона трохи помахала головою з надією що більше вони не лізтимуть. Оді встала з ліжка та повернула голову на ліво, з боку її ліжка було велике віконце. Оді поглянула на нього та підійшла ближче, вона хтіла його відчинити но не зрозуміла як. Вона хвилин п’ять смикала усі вугли аж поки не побачила перед собою руку яка смикнула за ручку і відчинила вікно повністю.

– вибач, я не знала як.- сказала Оді знаючи що у неї за спиною Робін. Вона це відчула із-за її запаху. Він був легким та дуже солодким, прямо підходив їй як людині. Робін присіла на підвіконня та усміхнулась.

-усе добре ти чого, будеш їсти вафлі з клиновим сиропом?- на що Оді посміхнулась та покивала.- що ж, добре ходімо їх пожирати, Стів їх тільки що зробив- вони вже спускалися на кухню – ох я тобі не розповідала, Стів робе не реальні вафлі. Вафлі для богів!

– оу, то що ж ми тепер боги?- підхопив Стів на що дівчата посміхнулися- сідайте їсти.

Дівчата присіли а за ними і Стів. Вафлі були  прекрасними особливо подача, приблизно шість вафель лежать на одна одній і зверху ллється клиновий сироп. Робін не чекаючи нікого почала їсти та простогнала від прекрасного смаку.

– Стіве все як завжди, чудово або ні.. прекрасно!!- Робін глянула на Оді та мовила- спробуй, не пожалкуєш

І дівчина справі спробувала і не пожалкувала. Це була сама прекрасна страва яку хотілося їсти годинами.

– це дуже смачно- сказала Оді та нарешті ковтнула кусочок вафлі.

– я радий що тобі сподобалось- Стів посміхнувся, ця дівчина ставала йому як рідна дитина і це було дуже..дивно?

-окей зараз у нас вихідні тому на роботу ми не будемо ідти, які плани?

– я хочу трохи поспати – сказала Оді та потерла очі

– ох так звісно іди поспи, можемо трохи пізніше вирішити, солодких снів – посміхнулася Робін і після того як дівчина пішла з кухні Баклі повернулася до Стіва – ти повинен її вдочерити.

Стів не очікував такого звороту тому поперхнувся вафлею.

– що?! Вдочерити?! Ти здуріла? Чому я а не ти???

– ти ж знаєш що в мене були проблеми з переїздом і тому сталися проблеми з документами, тому із нас двох вдочерити її можеш тільки ти!

Стів задумався

-добре, я подумаю над твоєю пропозицією але з початку потрібен випробувальний термін

-що? Який до біса випробувальний термін?! Що ти верзеш ?

– маю на увазі що знавши її декілька днів то я точно її не вдочерю, я потребую два тижні поки хай вона тут побуде а потім уже обдивимося це питання, згода?

– згода.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь