Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вилуплення пета і Екстра

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

“Місяць потому”

З того моменту коли в мене появився пет(тваринка) пройшов місяц і сьогодні воно в вечері вилупилося. Коли воно вилупилося то я чуть не почав його жмакати заразу коли воно вилізло і тоді появилося сповщення:

===Вітаю===

===Ваш Акане успішно еволюціонувала в Полум’яного Шовкопріда===

===Полум’яний Шовкопрід===

===Полум’яний Шовкопрід- це метелик з родини стехійні шовкопріди справжні. На вигляд він виглядає як шовкопрід кульбабовий тільки розміром з людського малюка віком 12 місяців. Його так прозвали через надзвичайну стійкісь до вогню і через те, що він зазвичай ведеться в вулканах або в данжах вулканічного типу. Навідміну від звичайного шовкопріда – після проходження еволюції він не втратив властивість плести шовкові нитки. Тканина зроблена з таких шовкових ниток на вигляд трохи жовтіша навдміну, від звичайного шовкопріда, але вона також і являється за міцністю бальша від звичайної павутини в 5-ь раз. Також стійка до вогню і  має надзвичайно велику проводимість стихії вогню тому її використовували часто для створення артефактів чи зброї проти магії води. Всеядне їсить як і рослини так і м’ясо але полюбляє істи все гарячим. Ходять чутки що ті чародії хто мають її стають гарними спеціалістами в чарах вогню. Ще також ходять чутки, що цей метелик приваблює до їхніх гостодарів жінок і через це вони часто мають 2-вох або більше жінок в шлюбі, а їхні господарки надзвичайно похотливі і власні. +50% зависти шлюб з 2-ма або більше особами, +50% до приваблення осіб протилежної статі, +25% до спорідненості з стихією вогню,+25% до шидкості вивчення і сили технік(магії і таке інше.) з стихією вогню,+ можливість получання їхнього шовку.===

(На вигляд він виглядає так:

)

Після прочитання того всього, що в мене вискочило, я не знав як мені реагувати. З одного боку я получив сильний бафф до полум’яних атак і ліпшого пета, що є дуже добре допоможе коли буду лутати данж і я зможу робити свою зброю й артефакти. Але в цей же час до мене жінки будуть липнути, як бджоли до меду, а оскільки я не знаю чи я буду мати хоч якісь права, чи дозволена полігамія в японії для звичайного люду і чи це буде діяти на деку чи ні, тож це великий мінус. І тут є  плюс в тому, що жінки до мене самі будуть йти і єдине, що мені залишеться робити напевне то вибрати з ким я хочу одружитися, якщо я правильно зрозумів, якщо ні тоді мені просто буде легше на побаченнях. Тепер щодо статусу її статусу і характеристик:

Імя: Акане

Вид: Полум’яний Шовкопрід

Рівень:1 (0/200)

ОЗ:100 (((Сила*Витривалість)/2) + родослівна, титули, геноми, особливості і таке інше ГГ)

Сила: 30 

Витривалість: 30 

Спритність: 60 

Мудрість: 10 

Интеллект : 7

Удача: 35 

ОХ(Очки Характеристик):0

Стихії

1.Вітер 25%

2.Блискавка 10%

3.Вогонь 75%

4.Вода 0%

5.Земля 10%

Титули і Особливості: немає

Навички/Техніки: “Розвернути”

Доречі мої характеристики за цей місяць, до цього моменту ніяк не змінилися, але за цей час я зміг переписуватися з іншим власником власної системи і підняти репутацію з деку. Після подальшої переписки ми вирішили, що будемо тримати контак між собою і будемо по можливості допомагати одне одному. Також я ще домовився що по можливості я буду надавати йому ресурси, в основному сировину, які можуть йому знадобитися, а він мені готовий продукт за потреби. Ще я в него поцікавився коли почнеться в него заваружа й сам сказав коли  в мене почнеться , якщо вона буде в його ав. На що він відповів що приблизно через 8-м років. Також ми перевірили ще різницю в часі на всякий випадок і вона в нас виявилася одинакова. “Ну щож я тоді лягати спати.”-сказав мислено ГГ пішовши в спальню.


помилання на фото https://ua.wallpapers-fenix.eu/Macro/8/3203/

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Вилуплення пета і Екстра