Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вигідна ситуація

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

З самого дитинства життя Антона було нормальним. Він був не тою людиною, до якої притягувались хоч якийсь неприємності. Хлопець весь час слухав розповіді однолітків в школі, о їх дивовижних пригодах, коли, наприклад, хтось біг п’яний від копів, або добирались до дому в ночі, пішки, з сусіднього села, по лісу, з розрядженими телефонами, або все одразу і водночас.

На жаль Антона, він був не таким. Занадто тихий, занадто спокійний, занадто ботан.

Навіть тоді коли Антон намагався влізти в якісь неприємності, вдача йому щиро посміхалась поворачуючись дупою. На яких би гучних вечірках він не був, саме в той момент було враження ніби вся поліція міста сліпла, сусіди глохли, гості тверезили, а сам Антон мирно спав під градусом, в теплому ліжку.

Іноді це доходило до неймовірного абсурду, коли він отримував запрошення на вечірку, для того щоб копи на неї не приїхали.

Так і приходилось жити ботаном і тихонею по неволі.

Але роки йшли і Антон звик до своєї дивної вдачі. Особливо на це звикання вплинуло те що він був одним з небагатьох людей в класі, хтось не мав поганих звичок, залежності, дітей, або судимості.

Життя нагадувало спокійну і тиху річку, по течії якої с задоволенням плив Антон, насолоджуючись теплою водою і відсутністю будь яких перегород.

Закінчення школи. Навчання в університеті. Легка робота на неповний день.

Що ще потребувалось для щастя студента?

Все було ідеально, поки великий і тхнущий валун не перекрив річку, різко змінюючи її течию. І у цього валуна було одне конкретне ім’я.

Ілля – новий сусід по кімнаті в гуртожитку.

Бездарь, ідіот, нахаба, довбень, тварина. Антон готов був посперечатися за те що любе з запропонованих імен підійде цій людині набагато більше, ніж ім’я дане при народженні.

Свинею, він називав його, мабуть частіше ніж справжнім іменем. Антон не знав нікого хто б свинячий так само як Ілля. Одне діло коли людина просто розкидує свою білизну по всій кімнаті. Інше коли ця білизни починає тхнути разом з пропавшим супом, або заплісневілою піцею, створюючи при цьому неймовірний і незвичайний запах від якого так і тягнуло вирвати. Ба більше! Цій тварюці хватало наглості кидати свою білизну і їжу не просто на половину Антона, но і на/під його ліжко, що приводило останнього в стан скаженого звіра.

Але ніяких суперечки ніколи не допомагали. Сам Антон не був конфліктною людиною, а до цього додавалось і неймовірна безсоромність самого Іллі. Ходити голим по квартирі, або зустрічати гостей в такому вигляді, для Іллі було не просто звичайною, а майже обов’язковую справою. Або, як легкий пример, можна згадати про чисельні забуття Іллі, попередити Антона про нову коханку. Не рідкістю була ситуація коли Антона заходив в кімнату, прямо по серед самого процесу, хоча Іллю це ніколи не соромило.

Але мабуть найдратуючими були поняття чоловічності у Іллі. На думку сусіда майже все що робив Антон було підарським. Наклейки на ноутбуці – підарські. Різнокольоровий чехол – підарський. Рожеві шкарпетки – підарські. І навіть зачіска як у підараса.

Не сказати що Антон якось намагався доказати свою чоловічність, но і постійне зудіння в вухо, і недоречність висловлювань неймовірно дратувало.

Ілля був найжахливішим сусідом якого можна було собі уявити. Мабуть єдиним плюсом було те що сусід не так часто з’являвся в кімнаті, предпочитаючи гуляти десь, створюючи нову історію пережитих пригод.

Невольно підслуховуючи розповіді Іллі, у Антона волосся на голові ставало дибки, і хлопець був майже на сто відсотків впевен, що у Іллі є такий же дар як і у нього. Тільки якщо його вдача берегла від будь яких неприємностей, то Іллі, вона допомагала вилізти сухим майже з любої дупи в яку б він не заліз.

Іноді Антону навіть було жаль Іллю, але до того моменту поки в кімнаті знову не починало тхнути.

Але людина звикає до всього, і Антон теж починав звикати до такого незвичайного сусіда, поки великий тхнущий валун знову різко не зменив напрямок річки.

Антон трохи ніяково себе відчував заходячи в кабінку в чоловічому туалеті. В голові раз за разом прокручувались слова інтернет – друзів.

“Цікавий досвід”, “Нові відчуття”, “Різноманітнює життя”.

Антон дивився на вібратор в своїх руках, який він купив за порадою і вирішив випробовувати як раз в університеті. Він дивився на рожеве яйце на дістанційному управлінні, після чого зітхнувши приступив до приготування.

Антон зняв брюки і видавив на пальці багато мастила, після чого підставив один палець до анусу, повільно погружаючи його в середину. Не сказати що це було складно, але не приємно, хоча як йому говорили приємно і не повинно бути. Його задача зараз: розтягнути анус щоб туди безболізнено проходило яйце, і знайти простату, яка і повинна доставити купу задоволення в цьому експерименті.

Антон трохи розслабився. Другий палець проходив вже складніше,але якогось болю не сильно було. Водночас розтягуючи себе, хлопець намагався знайти ту саму містичну простату. Через хвилину, він випадково задів всередені себе дивну точку, яка змусила його дригнутися з несподіванки.

Антон з радістю би повивчав невідому частину свого організму, але час підганяв. Хлопець взяв вібратор і добре змазавши, помістив всередину себе. Трохи похвилявши стегнами, він впевнився що хвіст від вібратора визирає, після чого витер зайве мастило, одяг брюки і побіг до аудиторії.

Антон швидко звик до слабкого відчуття чогось всередені себе, тому лише молився на те щоб додаток на телефоні, який повинен керувати вібратором, вправно працював.

Зупинившись біля дверей, Антон знову переменувся з ноги на ногу і зайшов всередину. Він зайняв парту, яка була як найдалі від лектора і найближче до дверей. Антон хотів знову заглянути в телефон, але неочікувана поява сусіда змусила його відволіктися.

Чого не міг очікувати Антон, так це появи Іллі. Сусід рідко з’являвся на навчанні, а тим більш на парах з філософії. Хлопець не знав що саме здохло в лісі, щоб Ілля прийшов сюди, як мінімум зграя медведів. Хоча судячи з його незадоволеного лиця, вимер весь ліс. Щоб хтось і змусив Іллю прийти проти його волі?

Сусід коротко кивнув Антону і сів в інший кінець класу, трохи ближче до лектора, після чого не дістаючи речі з плецака, одразу заліз в телефон, що змусило Антона меньше хвилюватися за популяцію тварин.

Пара почалась.

Антон розачоровано подивився на телефон, який все ніяк не міг знайти вібратор. Антон вже думав що доля вновь врятувала його від непортібного ризику, як неочікувано з’явився контакт.

Хлопець готов був стрибати від радості, але водночас з цим трохи злякався своєї реакції на вібратор. Хто знає що він буде відчувати?

Антон зітхнув і вмикнув першу швидкість з шести доступних, приготувавшись до слабкої вібрації всередені тіла.

Але нічого.

Хлопець незрозуміло закліпав очима і прискорив швидкість до двух. Але знову нічого. Навіть якихось слабких рухів. Антон разочаровано подивився на додаток, який показував справність підключення до вібратора. Але нічого не було.

Антон зітхнув. Крутячи ручку в пальцях, хлопець включив одразу шосту швидкість сподіваючись, що йому просто попався слабкий вібратор, але знову нічого не сталося.

В іншому кінці класа послихався грохіт. Ілля упав на парту, визиваючи тим самим гнів лектора. Ілля проговорив тихі вибачиння і сгорбившись почав швидко щось клацати в телефоні

“Нащо приходити? Щоб просто заважати?”

Антон незадоволено кинув останній погляд на сусіда, після чого поклав в копілку тупізма від Іллі ще один спогід.

Хлопець вимкнув вібратор, разом з додаток, і спробував зосередитися на лекції. В голові він вже готовив промову в якій буде люблячи лаятись на друзів і нити на несправедливість світу, який навіть не давав трохи поексперементувати з життям.

Антон з нудьгой записував лекцію під монотонну диктовку лектора. Він не дуже любив пари саме за це. За атмосферу нудьги, від якої так і тягнуло в сон. Як неочікувана слабка вібрація змусила його прийти в себе.

“Як?”

Хлопець трохи дригнулся, сжимаючи ручку. Він кинув погляд на вимкнутий телефон не розуміючи яким чином вібратор запрацював. Скоріш за все це була найслабкіша швидкість, но навіть так вона змушувала хлопця зосередитися щоб не видати свого стану.

Слабо працюючий вібратор, трохи задівав простату, тим самим розносуючи вібрації по усьому тілу. Антон ковтнув слину, зібравшуюся в роті, після чого включив телефон, але додаток не працював.

“Мені попався настільки хуйовий вібратор?”

Думав Антон вважаючи що вібратор відповів на його маніпуляції в додатку тільки через декілька хвилин.

Неочікувано швидкість збільшилась. Тепер він більше відчував вібратор, який все ще задівав простату. Кров приливала до члена. Хлопець скрестив ноги і зігнувся над партою молячись на те щоб ніхто не побачив його стану. З’явилось дике бажання припинити цей позор, який могли запримітили інші в любой момент часової лекції. Хлопець широко расплюшив очі дивлячись в зошит.

“Якщо вібратор з запізниням приємає команди, то наступна повинна бути шоста.”

Антон захотів зникнути, або вибігти з аудиторії. Якщо його тіло так реагувало на другу швидкість, то він просто боявся відчути шосту. Хлопець хотів підняти руку, або просто тихо зібрати речі і звалити, але боявся що в саме той момент, вібратор перемкнется.

“Краще перечекати”

Антон прикусив губу, і спробував зосередитися на лекції, але вібрація від іграшки, ніби віддавалась в мозог прогоняючи усі адекватні думки. Не слабка, але і не занадто сильна, вона катувала тіло Антона, змушуючи його повільно збуджуватись і боятися близького майбутнього.

Але іграшка вимкнулась, оставляючи після себе неприємне відчуття незакінчиності. Антон знову заглянул в телефон, щоб перевірити додаток.

Свиня!:

‘ Все добре? ‘

Прийшло повідомлення від Іллі. Антон кинув підозрілий погляд на сусіда і відповів.

Бульба:

‘ Все просто відмінно. З чого питаєш? ‘

Свиня!:

‘ Ти весь червоний ‘

‘ Виглядаєш хворим ‘

‘ Я з тобою в одній кімнаті сплю не хочу захворіти ‘

Антон сжав зуби.

Бульба:

‘ Ти вже давно повинен був здохнути, учитуючи те який срач ти залишаєш кожен раз після себе на ліжку.! ‘

Антон відправив повідомлення, і почав збирати речі. Він хотів вийти з аудиторії. Але коли він тільки відкрив рюкзак, як вібратор знову спрацював, тільки ця швидкість була набагато сильніше ніж попередня.

Хлопець ліг на парту, прячучи в рукавах своє обличчя, що почало червоніти ще сильніше ніж до цього. Пальці на ногах зжимались від того струму що проходив по тілу Антона. Він закрив лодонью свій рот, щоб з грудей не вирвався даже маленький вдих, який міг би привернути до себе увагу.

Антон потягнувся до телефону, щоб спробувати виключити чортов засіб тортур, як побачив ще одне повідомлення.

Свиня!:

‘ Так і знав що це ти ‘

Бульба:

‘ Про що ти мелеш? ‘

Вібратор знову вимкнувся, і не встиг Антон подумати про те що проблема минула, як він знову включився на більш сильну швидкість.

“Да скільки можна?!”

Хлопець прикусив губу. Його пальці до біла зжимали парту, трохи трясучись від напруги. Було враження ніби він зараз просто вибухне, чи від сорому, чи від нестерпного бажання кінчити.

Свиня!:

‘ Це реально ти’

‘ йобаний підр’

‘ Їбанутся ‘

‘ Я живу в кімнаті з підрілою ‘

Щось в голові Антона клацнуло.

Бульба:

‘ Вмкни, ‘

‘ Ннегайно вкинми ‘

Пальці трусилися. Ще трохи і Антон готов був плюнути на свою репутацію, і дістати бісове яйце прямо тут.

Свиня!:

‘ З чого це?’

‘ Хай кожен бачить з яким збоченцем вони вчаться)) ‘

‘ Сам винен ‘

Бульба:

‘ Ти чортова ттварина!’

‘ Май совість!!’

‘ Яккем чиноим ти взагалі це робьиш!?’

Антон подивився на сусіда, який замер над телефони, мабуть думаючи над відповіддю, як щось знову клацнуло в голові хлопця. Антон зайшов в додаток, і постав третю швидкість вібратора уважно наблюдаючи за Ілльой. І на його щастя сталося саме те що він очікував. Громоздкий силует сусіда дригнувся, а його ноги скрестилися.

Бульба:

‘ Вимкнеш. Ти вмикну і я. ‘

‘ Підр’

Антон відложив телефон і з надією подивився на Іллю сподіваючись що той вибере правильне рішення.

Хлопець намагався зосередитись на кожній думці, тільки би не згадувати про чортове яйце яке прямо зараз робило в його нутрощах справжнє пекло.

Вібрації різко прекратились. Антон облегченно зітхнув і продовжив збирати речі, сьогодні він збирався прогуляти пари, а також на деякий час усамітнитися в своїй кімнаті з іграшкою щоб нормально випробувати усі її функції.

Але як тільки він закрив плецак і зібрався вийти, струм пробив його тіло на скрізь. Неймовірно сильна вібрація яка била його прямісінько в простату, змушувала просто впасти на парту з відкритим в німому крику ротом. Реальність перед очима поплила, закрутилася погружаючи збуджений мозог в трясину почуттів. Тіло тряслося, мілкою дрожжю. Попереджаючи усі спроби встати на ноги. Хлопець не був навіть впевен чи є у нього ноги, бо невідчував навіть кінцівки.

Десь на краю розуміння почались приглушені зітхання і питання, але Антон нічого не розумів.

Хтось взяв його під руки, змушуючи встати не тільки хлопця, но і переместитися вібратору. З горла вирвався стогін. Ще більше розмов і невідомий дуже швидко кудись його веде.

Світ крутився різнокольоровими плямами, поки неочікувано не зупинився. Хтось штовхнув його до холодної стіни.

Клац.

Секунда і хтось максимально близько наближається до обличчя Антона, який повільно почав з’їзджати вниз.

Хтось був Ілля, який дуже дивним і жадібним поглядом роздивлявся хлопця. Сусід взяв Антона за плечі допомагаючи стояти на ногах і поцілував.

Мокро, гаряче, контрастно. Холодна стіна і гаряче тіло спереді разом з працюючим вібратори в середні, змушували хлопця сходити з розуму. Ще трохи і він зникне, розтворюючись в ціх нових відчуттях.

Ілля торкнувся його паха визиваючи ще один голосний стогін. Довге стримання перетворило його член на цілий оголений нерв, який взірвется, тілько до нього доторкнись.

Антон в слабій спробі намагався прибрати долонь, але Ілля майже не звертав увагу на слабий супротив. Він дивовижно швидко розтібнув ремінь брюк Антона, не перестають його цілувати. Ще мить і хлопець відчув легкий холод приміщення який швидко замінився теплотою рук сусіда.

Стогін перетворився на скиглення. Антон поклав руки на плечі Іллі і з силою сжав ткань його одягу, тим самим змушуючи його щось зробити зі своїм стояком.

Ілля не змусив себе чекати.

Розтібнувши і свої джинси він дістав свій член і притулив до члену Антона. Сусід міцно сжав збудженні органи і почав швидко мастурбувати стараючись як найшвидше відчути довгоочікуваний оргазм.

Антон застогнав, але його рот був швидко замкнут ще одним мокрим поцілунком. Хлопець максимально притулився до Іллі починаючи трохи подмахувати бедрами в такт долоні.

“Занадто”

Промайнула остання адекватна думка в мізгах Антона перед тим як ті розплавилися в оргазму. В черепі стало порожньо а тіло напружилося так сильно що майже викликало судоми. Свідомість відлетіла разом з розумінням того що проісходило навколи.

– Антон!

Ілля крикнув прямо в ухо хлопця змушуючи того сскривитися від болю. Антон висів на руках іллі, який не давав тому впасти на підлогу.

Хлопець тряхнувши головою, встав на тремтячих ногах тримаючись о холодну кафельну стіну. Він оглянувся розуміючи що знаходиться в невеличкому туалеті для вчителів.

“І звідки в нього ключ?”

Подумав Антон, переводячи стомлений погляд на сусіда, який намагався витерти залишки сперми і привести свій одяг в норму. Хлопець вирішив зайнятися тим же самим, але вібратора всередені не було.

– якого…

Антон подивився на Іллю який тримав два вібро яйця.

– Збоченець.

– Хто би говорив.

– Не я діставав із тебе вібратор!

– Я не діставав! Він майже сам випав, підар блять!

Крикнув Ілля зі злості.

– Так і не чипав би! Підр. А ти, справжній чоловік?

– Це було на спір! І я виконав свою частину! Питання тільки до тебе.

– Я себе справжнім чоловіком ніколи не називав. Так що йди нахер.

Антон як умога швидше витер все що можна було і вдягнувши брюки, взяв рюкзак і хотів вийти з туалету.

– Якщо хоч колись, хтось дізнається, я…

– Я, шо? Що ти мені зробиш?

Ілля тяжким поглядом подивився на Антона.

– Що хочеш?

– З’їдь з кімнати.

– По рукам.

  1. Сусід, на щастя тепер колишній, кинув Антону його вібратор і відвернувся. Хлопець засунув яйце в кишеню і з усмішкою відімкнув двері туалету, виходячи в коридор, думаючи про те яка вигідна ситуація сталася сьогодні.
 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Вигідна ситуація



  1. Дуже класний фанфік, мені сподобалось, але варто попрацювати над мовою, бо багато граматичних помилок, або знайти бету – людину що перевірятиме ваш текст на присутність помилок. Якщо бажаєте я можу стати вашою бетою, з цього приводу можете написати мені в телеграм «gglaw».