Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вафлі

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

-Хочеш вафлі?

-Що ти робиш у мене вдома?!

-Хто відповідає на питання іншим запитанням?

-Хто людям у дім вривається?

Сьогодні у Скотта Ленга міг бути нормальний день : він попрацював на роботі, допоміг в лабораторії Генку, Дженет і Гоуп і все було цілком нормально… поки він не прийшов додому. Він відразу зрозумів, що дома він не один, але, як на зло, костюм він залишив в лабораторії. Він знайшов биту в коридорі, та закляк у вході на кухні, побачивши цю картину:Олена-чорт би її побрав-Білова хазяйнує, прошу наголосити, в ЙОГО кухні, немовби вона в себе вдома.

-Так ти так і не відповів на моє питання,- сказала Білова з вафельницею в руках

-Ти так не відповіла на моє питання, – нарешті опустив биту Ленг:- Що ти робиш у мене вдома?

-Я хочу вафлі

-Почекай… ти перетнула пів країни, увірвалась до мене додому…тому що хотіла вафлі?- Скотт підняв брову:- Невже в Нью-Йорку немає вафель?

Олена виклала гарячі вафлі та залила тісто в посудину:

-Вони несмачні. До того ж я хочу домашні вафлі.

-Чому б просто не купити собі вафельницю?

Блондинка відкрила холодильник і дістала звідти ягоди. Людина-мураха здивовано витріщався на це. Невже її нічого не бентежить?

-У мене проблеми з фінансами, а Кейт казала що у тебе є вафельниця. Ти ж не проти?

Дівчина нарешті вирішила повернутися лицем до нього.

Скотт кліпав очима.

-Ну, ти вже користуєшся, тож… не думаю, що тобі потрібен дозвіл.

Олена виклала нову порцію вафель. Пахло…дивовижно. Скотт навіть і не знав який він голодний.

Оленка вже розкладала тарілки на стіл.

Скотта розривали почуття: з одного боку до нього увірвалися додому і хазяйнували так немовби у себе вдома були, з іншого боку…

-Давай домовимось відразу…- почав Ленг, та закляк, побачивши здивований погляд Білової.

Ленг проковтнув ком у горлі.

-Якщо ти захочеш вафлі, то просто подзвони мені. Не обов’язково вриватися до мене в дім. Просто почекай.Добре?

Олена кивнула. Скотт був не певен чи Білова справді погодилась, чи просто вислухала його і вирішила робити навпаки.

В будь-якому разі Ленг вирішив, що раз уже до нього приїхали “гості”, то і випити можна. Скотт дістав дві пляшки пива.

-За нову дружбу, – сказала тост Олена

-Якщо ти більше в мою хату вдиратися не будеш.

Білова посміхнулась. У Скотта з’явилось відчуття, що це не останній раз, коли він побаче дівчину у себе вдома.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь