Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Бійтеся мого флірту!

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Від імені Сайно.

Завдання нарешті виконане.  Залишилось лише написати звіт мудрецям і можна відпочити.  Ось я вже на Великому ринку.  Тут як завжди жваво.  Усі веселяться.  Ходять сім’ями, парами, з друзями… По мені не скажеш, але я б теж хотів так.  Щодо родини не впевнений, але ось із дівчиною.  Щоправда, не знайшов ще ту.  Може воно і на краще?

Іду стежкою, настрій від таких думок зовсім упав.  Але ось чую:

– Хлопче, мені терміново потрібна твоя допомога!  Я купила нову помаду і потрібно дізнатися, як вона тримається під час поцілунку.  Чи не станеш ти моїм піддослідним? – Сказала дівчина хлопцеві.  Той явно не чекав такого і густо почервонів.  Дівчина ж з усмішкою стояла і чекала на відповідь.  Інші лише проходили повз чи дивно на неї дивилися.  Адже яка дівчина почне фліртувати прямо на вулиці у всіх на очах?  Але тільки мене це розсмішило.  Не щодня бачиш, як дівчина підкочує до хлопців.  Причому в такий спосіб.  Насилу утримую свій сміх прямую до академії.  Як би мені не хотілося подивитись, що буде далі, але робота є робота.  Настрій після такого шоу піднявся.

В академії затримався до вечора.  Втомлений іду до готелю, адже додому далеко.  Ось уже зійшов зі сходів, як чую крик зверху.  Піднімаю погляд нагору і встигаю тільки підняти руки, щоб упіймати.  Але навіть так я разом з кимось упав, пом’якшив комусь падіння.  Щоправда, головою вдарився, довго проходитиме.

– Ой, перепрошую.  Ви не забилися? – пролунав голос наді мною.  Я розплющив очі і побачив ту дівчину, яка сьогодні намагалася фліртувати з хлопцем.  Її небесні очі з неспокоєм дивилися на мене.  Мабуть перелякалася.

– Я в повному порядку, – відповів я. – Краще скажіть, як ви примудрилися впасти з…

– З небес? – перебила мене незнайомка. – Все просто.  Я загублений янгол, який втратив свої крила та надію на щастя.

Я з останніх сил намагаюся не засміятися.  Серйозно, янгол?

– Ну а якщо серйозно, – продовжила вона. – Я була в собі в думках і не помітила, як підійшла до краю.  Ну а там мене хтось штовхнув і я полетіла.  Ось так ось.

Все це вона розповіла з усмішкою, сміючись.  Навіть не скажеш, що хвилину тому вона могла розбитися об землю.

– Так ми і будемо так лежати чи все-таки встанемо? – Запитала вона.

Адже справді.  Лежимо тут посеред вулиці.  Дівчина все ж таки перша піднялася і мені допомогла.

– Так як все-таки звати вас, ловець янгола? – Раптом запитала вона.  Я лише вкотре намагаюся не засміятися.  Чому ж мені так хочеться сміятися?

– Сайно.  Можна просто Сайно,- відповів я.- А вас?

– Сайно значить.  Мене Касикомі звуть, можна просто Касі чи Комі.  До речі, а дівчина чи дружина є?

– Ні, – відповів я.  Відчуваю, зараз щось буде.

– Як ні?!  У такого красеня та коханої немає?  Непорядок.  Ти терміново маєш стати чиїмось чоловіком.  Як щодо моїм? – Запитала Касі граючи бровами.  Від цього я не витримав і засміявся.

– Хахахпхахапх!  Ти всім першим зустрічним пропонуєш одружитися чи є відбір? – Заспокоївшись, спитав я.

– Звичайно ж ні! – награно поклала руку на серце і надула губки. – Ну і лише самотнім, без дружини та дівчини.  А то якось некрасиво.  То ти згоден?

– Ще подумаю, – відповів я.  Чимось вона мене зачепила.  Вона подивилася на мене невірячи.  Я встиг сказати щось не те?

– Тобто ти не відмовляєш мені в подальшому спілкуванні з тобою? – Запитала вона.

– А щось заважає ?  Для одруження ми мало знайомі як і для пари, тому пропоную почати з дружби, – відповів я.

– Ні, просто… Всі тікали від мене, як я починала розмову, а тут… ще й дружити пропонують.  Я прям збентежена до п’ят! – сказала Касі.  Її щічки і прямий по червоніли.  Це мило виглядає.

-Повір, хто-хто, а бігтимеш ти, як я почну жартувати, – з усмішкою сказав я.

– То ти в нас ще й жартівник.  Тоді посперечаємось, чиї жарти розмішать або доведуть людей, з того й побачення, – сказала блакитноока.

– Якось нечесно, у виграші одна ти будеш, – відповів я.

– Повір, не пошкодуєш.  Ну так, по руках, кумедний ловець янголів?

– По руках, фліртуючий янгол.

Ну, а що з цього вийде, ніхто не дізнається.  Скажу лише, весь Сумеру буде боят

ися цього дуету-жартівників.

Почніть писати…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь