Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

бідний синмін

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

—Нарешті нам дали відпустку. —сказав Мінхо, заходячи у гуртожиток разом з макне лайном, з якими він жив. Всі погодилися з ним. Вони давно хотіли відпочити, але тільки зараз вони нарешті отримали заслужений відпочинок.

—Я до себе! —як тільки вони перетнули поріг, вигукнув Синмін, одразу підіймаючись по сходах в свою кімнату.

—Що це з ним? —запитав Фелікс, але у відповідь отримав лише загадкову посмішку Мінхо.

У цей час Синмін вже проклинав Мінхо усіма відомими йому матами, тому що ну хто може, після того, як ви посварилися, їхати і всю дорогу дражнитися? То руку на пах покладе, то стегно стискатиме. А Синмін, взагалі-то, не залізний! Йому хочеться не менше, аніж Лі.

 

—Щоб тобі добре було, клятий Лі Мінхо. —прошипів Синмін, одночасно з цим задовольняючи себе рукою.

—Мені приємно, що, мастурбуючи, ти думаєш про мене. —як завжди самовдоволено посміхнувся Мінхо, заходячи у кімнату Синміна. —І чому ти не зачинив двері? А якби Лікс чи Чонін увійшли б?

—Йди до біса. —відповів хлопець, хоч і почервонів. Йому хотілося крізь землю провалитися. Хоч Лі і бачив його без одягу безліч разів, йому ще не доводилося бачити його напівголого, який мастурбує через нього.

—То мені піти до біса чи допомогти тобі з цією проблемою? —вказав рукою на пах Міна хлопець.

—Спочатку допоможи мені, а тоді йди до біса. —закотив очі Синмін.

Мінхо вирішив пропустити це повз вуха, а краще почати щось робити із таким станом молодшого. На сьогодні він вже вибудував приблизний сценарій подій у своїй голові. Ну хіба «контроль оргазму» не звучить цікаво? Лі вважав, що дуже.

Роздягнувши Синміна, старший поклав того на ліжко, починаючи залишати багряні засмокти на шиї, не зважаючи уваги на незадоволений зойк. Зараз було байдуже на те, яким чином вони потім будуть намагатися це приховати.

—Тобі доведеться бути тихим, любий. Не забувай, що Лікс та Ніні вдома. —Мінхо спускався нижче, зачіпаючи збуджені соски та залишаючи вогкі поцілунки на торсі. —Ти мене зрозумів?

—Так.. —із затримкою відповів Мінні, захлинаючись стогоном.

Як тільки він дістався пенісу молодшого, Лі відірвався від його тіла та сказав: —Тримай руки над головою, любий. Сьогодні тобі заборонено себе торкатись. —одразу після цього він наткнувся на розгублений погляд Синміна, чим викликав усмішку у свого хьона.

 

Не зустрівши заперечення, він почав дрочити йому у розміреному темпі. Кіму здавалося, що з нього знущаються. Паралельно працюючи рукою, Лі вільною рукою стискав шию молодшого, час від часу починаючи то сповільнюватись, то прискорюватись, збиваючись із статичного ритму.

 

—Я.. зараз. —видихнув Синмін, відчуваючи, що йому лишилося лише декілька рухів рукою, щоб отримати оргазм. Але в цю ж мить Мінхо зупинився, з хитрою посмішкою дивлячись на свого хлопця. —Що.. хьон, я був так близько..

—Думаю, що не можу тобі так швидко дати кінчити, золотце. Як дивишся на ерекційне кільце? —Мінні мав очікувати чогось такого від свого хлопця.

—Може ти просто даси мені кінчити? Чому ні? —незадоволено проскавулів у відповідь хлопець.

—Твій колір? —суворим голосом спитав Хо. Йому не подобалось, коли Мінні капризував під час їхніх сесій. В такі моменти його треба було трохи поставити на місце—така поведінка не вписувалась у їх спільне уявлення про сесії, але часто молодший просто нічого не міг зробити зі своїм безупинним потоком сарказму або жахливою поведінкою.

—Зелений. —видихнув Синмін, розуміючи, що сьогодні правила диктує точно не він.

—Гаразд, тоді розповім, що зараз відбуватиметься: я надягну тобі на член ерекційне кільце, і, напевно, вставлю якийсь вібратор. —не було схоже, що вокаліста питають, а не ставлять перед фактом. І не сказати, що він був сильно проти.

 

Одразу після своїх слів, він почав робити те, про що сказав. Таке відчуття, ніби у нього весь цей час під рукою був вібратор, змазка та кільце на член. Розтягнувши Синміна, він вставив іграшку, якою він керував із телефона, та надягнув кільце. Після цього йому відкрилася чудова картина: червоний хлопець, який тяжко дихає, зі сльозами на очах та благаючим поглядом. Такий гарний і тільки його.

 

—Зможеш протриматися півгодинки, як думаєш? —всміхнувся задоволений Мінхо. Він знав, що він не зможе, але дражнитися—це їх спільне хобі, тільки зазвичай під час сексу це робить переважно Хо, тому що сарказм молодшого можна дуже легко вимкнути, якщо ситуація цього потребує.

—Ні-ні-ні, Мінхо.. Які півгодини? —відповів Синмін.

—Гаразд-гаразд, подивимось на твою поведінку, любий. —здається, уся ця ситуація забавляла Мінхо.

 

Лі спостерігав за молодшим, керуючи швидкістю вібрації. Йому справді іноді не вірилось, що такий чарівний хлопець дістався йому. Роблячи вібрацію поступово все більш швидкою, він вдивлявся в обличчя Кіма, щоб зрозуміти, коли варто зупинитися.

 

—Мінхо-хьон, будь ласка.. —описати бажання Синміна кінчити неможливо. В нього було відчуття, ніби зараз втратить свідомість від задоволення та дискомфорту одночасно.

—Що «будь ласка»? —знущався Мінхо, насолоджуючись благаючим тоном свого хлопця.

—Будь ласка, дай кінчити. Я тебе прошу, Мінхо, мені це треба.. —ніби в маренні благав молодший.

—Ще рано, Кім Синмін. —знову повернув свій суворий образ Хо, знаючи межі іншого. Він завжди ідеально розуміє, коли варто зупинитися, а коли можна продовжувати.

—Чому?.. Мінхо.. —обурюється Мінні, говорячи ледь не пошепки.

—Колір? —у відповідь було тихе «зелений». —Тоді якого біса ти дозволяєш собі прирікатися? Можливо варто лишити тебе тут на годинку-другу, з вібратором, без можливості доторкнутися до себе, поки я буду займатися своїми справами?

—Ні, вибач.. —ледь не захлинувся стогоном Кім, тому що в цей момент ще й його іграшка завібрувала з більшою інтенсивністю.

—Тоді будь хорошим хлопчиком. Гаразд?

—Так.. я буду.. будь ласка. —ледь не плакав Мінні.

—Добре, любий. —сказав Мінхо, викручуючи вібрацію на максимум, одночасно з цим він знімає кільце з пенісу та починає шепотіти усілякі збуджуючі речі на вухо.

Як тільки Синмін потягнувся допомоги собі отримати оргазм—його руку перехопили, а після цього він наткнувся на суворий погляд, одразу розуміючи, що так робити не варто.

За декілька секунд інтенсивної вібрації, брудних слів від свого хлопця та стимуляції сосків, він отримав чи не найкращий оргазм за своє життя. Це точно був перший оргазм, який змусив його плакати та безупинно тремтіти.

—Мій хороший хлопчик, як ти? —запитав Мінхо, вимикаючи свій суворий образ, тому що знав, наскільки важливо хлопцю відчувати турботу після сексу.

—Неперевершено.. —тяжко дихаючи, відповів молодший.

—Я не перестарався? Все було нормально?

—Все було чудово, хьон. Але моментами я хотів тебе прибити.. —втомлено відповів хлопець, одразу засинаючи.

 

Як завжди усе прибирати та витирати молодшого доведеться Мінхо, але він не жалівся. Одне не прикольно—він досі не кінчив, тому йому довелося доводити себе до оргазму у душі, згадуючи, який ідеальний вигляд сьогодні мав його хлопець.

 

***

від автора:

ВИБАЧТЕ ЗА ЦЕ, МЕНІ СПРАВДІ СОРОМНО

якщо це хтось прочитав—залиште, будь ласка, відгук, щоб я знав, чи викладати ще свої роботи👀👀👀 буду вдячний😘

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

4 Коментарі на “бідний синмін