Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Буденість ГГ й Деку і Перша легендарка

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

===30 днів потому===

      За цей період часу пройшов буденно і я нарешті пройшов до боса данжу. Чого так важко? Бо сила мобів також прогресує і достатньо сильно. А поки я лутав данжи деку почав тренеруватися і ще сильніше вчитися, також ми почали вести дискусії на одній із яких, я підкинув йому ідею з детальним аналізом здібностей героїв і злодіїв, йому це сподобалося і він почав вести зошити поцьому і зі слів системи набагато раніше коли він був каноні. Тож він на момент початку подій стане сильнішим, спритнішим і розумнішим ніж коли він був в каноні це точно. Доречі ось його характеристики на даний момент:

Імя: Мідорія Ізуку

Вік: 8 років 

Рівень:1 (0/200)

Класс: Заблоковано до 50 рівня 

ОЗ:60 (((Сила*Витривалість)/2) + родослівна, титули, геноми, особливості і таке інше ГГ)

ОМ(Очки магазина):0 

ОА(Очки Акуціону):0

ВД(Валюта Данжу):0

Баланс: 350 ¥(йен)

Сила: 10

Витривалість: 12

Спритність: 15

Мудрость: 30

Интеллект : 25

Удача: 30

ОХ(Очки Характеристик):0

Навички/Техніки:  немає

Титули і Особливості: «Розвернути» 

《Не розкритий Геній(приховано від Деку)》(Ви маєте потенціал який вам ще прийдеться розкрити)

Зараз я йому, як можу допомагаю з тренеруваннями, щоб він став достатньо сильний і думаю, що коли йому стукне 10-ть або навіть 9-ть то можна буде почати виходити з тіні і розкрити себе, або хотяб його мамі. Доречі ось мої характеристики на даний момент:

Імя: … 

Вік: 8 років 

Рівень:6 (1000/1200)

Класс: Заблоковано до 50 рівня 

ОЗ:310 

ОЕ(Очки Енергії):10/10(завдяки їй ви можете використовувати і карти)

ОМ(Очки магазина):3500 

ОА(Очки Акуціону):0 

ВД(Валюта Данжу)1659(використовується для покупок в данжі)

Баланс: 0 ¥(йен)

Сила: 27 

Витривалість: 23 

Спритність: 24 

Мудрость: 46 

Интеллект : 44 

Удача: 35 

Контроль: 1000 

ОХ(Очки Характеристик):30

Навички/Техніки:  Аналіз рів. Мах

Стихії

1.Вітер 6%

2.Блискавка 10,5%

3.Вогонь 6%

4.Вода 3.5%

5.Земля 4%

Титули і Особливості: «Розвернути» 

《Переродженець》(+5 до удачі)
《Розум гравця》( імунітет до ментальних закладок і ментальних атак )
《Тіло гравця》(ви не помрете навть коли в вас є ОЗ=1 ви вижевете, характеристики не зможуть деградувати)

《Здатність персонажа》(Ви здатність персонажа ви можете змінювати свою форму відповідно до потреб персонажа, надавати йому свої здібності і спосилювати його за потреби)

《Система Slay the Spire і ROUNDS》(Ви ви маєте здібності персонажей і особливості з обох систем ,а також ви маєте доступ до особливих данжів типу Башня і Арена)

Інвентарь карт і пакік:«Розвернути»(тут зберігаються всі карти і паки)

– Репутація –

– Інвентарь –

Магазини і Аукциони: «Розвернути» 

Магазин за ОМ (тут вам можна купити МАЙЖЕ все )

Аукціон (тут вам можна купити все що продають інші гравці)

– Форум -(тут вам можна спілкуватися з іншими гравцями публікувати статі і таке інше. Іншими словами це інтернет для Гравців як ви)

– Квести –

– Настройки –

Мені в данжі в кімнаті з нагородою випало зілля на +5 до характеристики ОЕ тож я його зразу випив. Щодо карт то там випадали, лише сірі карти, які немають ніякої вартості допоки іх не поліпшити. Все ніби й добре здається вам на початку допоки ви не дізнаєтися, що вони одноразові і до тогож це лише карти, які дають валюту данжу ,яку я й так можу добути в данжі, і необроблені звичайні руди (типу алюмінію заліза, міді, бронзи і таке інше.) низької якості.

По цій причині я використовував лише карти, які дають валюту данжу бо вона і так з часом набереться тож не має сенсу засмічувати колоду цими картами. Щодо карт руд то я приберіг їх на поліпшення, щоб вони давали більш якісну руду, і бажано в великій кількості, бо я планую займатися ковальским ремеслом, або на крайняк дам їх тому гравцю, з яким я маю договір чи продам. А поки я їх не поліпшу доки вони будуть лежати в відбію. Доречі після премоги над боссом мені випала Легендарка хоча вона одноразова, але вона варта свого рангу. Чого я це говорю? Бо вона надає мені можливість пробудити і навчитися використовувати Кі. І називається вона Кайо-кен. Ось приблизний вигляд:

Щодо вибору артефатку з босса то я обламався з цим. Бо вони просто напросто ніяк не допомагають, а скоріше заважають чи накладають прокляття, тож я просто їх просто не брав.

Що таке Кайо-кен? Кайо-кен -це техніка яку винайшов король Кай і її суть полягає в тому, що вона множить Кі користувача за “серцебиття” і таким чином відбувається збільшення його сили й швидкості, що дає можливість завдати серйозної шкоди противникам, які значно сильніші, ніж користувач техніки ціною сильної віддачі тіла.

Під час її використання тіло покривається малиновою аурою і волося стає такогож кольору. Щоб правильно володіти Кайо-кен, потрібно мати гарний контроль кі. Лімітів посиленні цією технікоюв теорії немає і також в теорії за її допомогою можна використовувати поверх Ульта-Інстинкт чи Алтімате.

Завдяки Кайо-кен базовий рівень потужності, сили, швидкості та навіть чуттєвої обізнаності користувача на мить значно збільшуються. Ось чому вона легендарна бо вона надає мені вивчити техніку при цьому я получу знання, як використовувати Кі, що є непогано бо я зможу почати освоювати енергію Кі. Другий варіан використання карти також непоганий, як пасивне пісилення 1*Х ОЕ години без нагрузки на тіло в ціну Х ОЕ, яке можна використовувати нескінчену кількість разів.

Чого я не поглинув цю карту? Бо причина Елементарна. Контроль Енергії, а саме її відсутність. Якщо я зразу почну використовувати КК(я вирішив скороти Кайо-кен на КК, щоб в подальшому написанні фіку не морочитися повністю писати назву знову і знову.) при не тренерованому тілі, то може статися аналогічний результат, що й з деку при нетренованому тілі коли він використовуватиме Один за всіх, тобто вибух тіла.              Через це мені боязно використовувати її і зваживши всі за й проти тож я вирішив перепитатися в Системи чи буде безпечно використання зараз карти на що получив категоричний відказ.

Вона пояснює це тим що мені потрібно мати Силу, Спритність і витривалість, як мінімум 50, а бажано мати 75, щоб тримати його годиду без відкату на негативні ефекти на тілу. Тому вона зараз простоює в колоді. Єдена причина чому я не вливаю ОХ зараз полягає в тому, що я їх прибирігаю їх на битву з Томурою чи з Всі за Одного і на те, щоб вийти за ліміти тіла коли упруся в них.

Я також обрадував цією новиною Мідорію тож він зараз тренерується ще більш вперто ніж ніколи. Він так вперто почав тренеруватися, що мені прийшося просити його відпочити хочаби на трохи.

Щодо його мами то в неї були спочатку якісь підозри, що щось не так ,але коли ми пояснили, маме так ми. Я просто казав деку як ліпше мамі пояснити, а він просто повторював. Вирішили просто спихнути все на те, що він подумав що в него може бути прихована примха яка просто не може пробудитися через те, що тіло заслабке і заодно я з деку буду мати гарну причину відмазатися від питання “А чого ти зразу не сказав, що в тебе є примха?” сказавши що тіло не відповідало мінімальним характеристикам, а якщо ми і сказали то ви просто напросто не повірили б нам і в добавок запрягли б в псих-лікарню. Ось так і почали так ми тренеруватися з мамою і запрягли її, щоб вона також з нами пішла на ранню пробіжку й не була така повненька як в каноні. Через це вона не буде такою повненькою і навпаки вона буде більш натренерована й навіть буде мати пресс по словам системи через те, що вона не почала заїдати стресс, а навпаки випалювати його разом з жиром. Погланувши в вікно я побачив що зараз ніч тож пішов в спальню і зразу коли вмістився в лішку провалився в царство снів.


Ось так я нарешті закінчив розділ й перескочив кордон, який мене й заодно тормозив розвиття характеристик Головних героїв і сюжету. Чесно говорячи я не знав що в мене така проблема, але коротенька відповіть від іншого Фікврайтера Leprikon переконала мене моїй не правоті за це я їй вдячний.

Щодо легендарки на початку Фика вам може здатися занадто великим бафом, але згадайте, яка система в ГГ. Після поборення босса рівня в грі завжди давався князівський артефакт на вибір з трьох і легендарка також на вибір(якщо це не незкінчений режим і з мокрицею). Тож це справедливо. Але в подальшому ГГ будуть з посиленим рівнем складності данжу випадати ще сильніші карти тож не дивуйтися що і сила буде рости в ГГ експотенціально, як за законом мура. На цьому все та й прийде з вами сила.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь