Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Бордо

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

https://www.instagram.com/p/CsDb3CwN_l3/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Посилання на обкладинку фф

‘Це почалося так давно що й навіть не згадати. Люта ненависть спалахнула між перевертнями та магами, запустила зворотній відлік. Відлік до початку бордового жахіття.

П’ять…. Маги почали виказували неповагу до цінностей перевертнів, як могли зневажали їх спосіб життя, побут і т.д. Називали тваринами не здатними до обмірковування, що керуються тільки інстинктами. «Подивіться но, вони тільки зустріли свою пару, і тут же тягнуть ту під вінець. Який жах! Ненормальні якісь! З глузду приходили з своїм внутрішнім звіром. А ще полюють на дичину в лісах і тут же живцем її з’їдають. Прикиньте? Ну? Вони кровожерливі гади. До них навіть близько підходити не можна!» Перевертні ж активно вказували на полігамію між магами, на численні подружні зради, відсутність сімейних цінностей та занадто завищену самооцінку в магів. На відверто злий та грубий характер, і звичайно ж дурість. «Бо якби були розумні то б знали що, так перевертні полюють. Та живцем то ніхто нікого не їсть. А нормально готують майже ті самі страви що і ви. І ніхто силою нікого під вінець не тягне, все відбувається добровільно.»

Спочатку конфлікти були тільки на побутовому рівні але потім вони перекочували ще й на політику. І як бур’ян пускали своє коріння все глибше і глибше.

Чотири…. Зовсім скоро стало нормою і нецензурні вислови в сторону перевертнів від магів і навпаки у владі. Ненависть була настільки великою і сильною що задурманила розум майже всім учасникам конфлікту.

Три…В газетах почали описувати перші міжрасові бійки. Знову таки, спочатку сутички були на окраїнах бідних районів. Це активно списували на не освідчине населення в бідних районах. Та врешті решт до списувались до того що, в найближчому часі сутички стали нормою навіть в центральних районах де рівень освіти і достатку в рази вищий.

Два… Якось група зухвалих перевертнів під покровом ночі вдерлися в святу святих для магів бібліотеку Джамірі. Приблизно о першій ночі здійнявся ґвалт серед населення, бібліотека горіла так що й ну. Тієї ночі було знищено історію походження магії. Мільйони книг по контролю сил, численні щоденники великих магів з корисними заклинаннями і сила силенна посібників з медицини – усе це було спалено перевертнями. Мотивували вони цей вчинок тим що хотіли рівності між расами. Спалюючи книги ще не знали що це призведе до фактично геноциду магів. А вже коли побачили то було надто пізно. В ту ніч бібліотека Джамірі де знаходились найбільші запаси книг, інцеклопедій, статей розвіялась попелом залишивши по собі тільки зтлівші уламки.

Один… Без доступу до знань маги не могли пізнати своєї сили, не могли знайти золоту середину і почати контролювати магію. Сотні тисяч магів віком від 11 до 16 років зазнали таких страждань що і ворогу заклятому не побажаєш. Магія буквально розривала їх тіло на частини. Вони вмирали довго, болісно і в муках. Їм могли допомогти, їх могли врятувати, вони могли би жити… могли але не судилось. Допомогти в таких випадках можна було простими медичними настоянками для утримання магії, але попіл від книг де були рецепти уже вкрив вулиці королівства. А лікарів просто фізично не вистачало на всіх.

Нуль… Маги вбиті горем почали містились, за своїх дітей та внуків, за винищену перевертнями історію. А перевертні давали не менш значущу відповідь. Почалися виснажливі і криваві битви тільки на смерть.

Рівно століття точилися ця кривава війна між двома расами. Кожного дня проливалась бордові краплі, то була кров невинних дітей і їхніх батьків. Червона рідина навіть не встигла поглинатися в землею. Популяція обох рас скорочувалась на очах. Це здавалось нескінченним. Лиш з рідка стихали сутички щоб поповнити запаси та вилікувати поранених а потім знову війна. Обома народами керували емоції, ненависть, біль і помста. Це було найжахливіше що ми бачили в своєму житті – зі слів очевидців тих подій ’ – прочитавши ці рядки в дуже старій книзі з історії, юний маг був м’яко кажучи в шоці від кривавих подій того часу. «- Дякувати усім святим що наше покоління не знаємо що таке та війна» – думає молодий маг. Прибравши за вухо прядку волосся щоб не заважала, з інтересом почав читати далі.

‘ Відьми були вкрай невдоволені такою ситуацією, намагались виступити миротворцям. Оскільки теж страждали від війни, та ненароком потрапляли в самий епіцентр боїв. Їм так набридла постійна ворожнеча, що вони хотіли за будь-яку ціну добитись мирно життя і не боятися за себе та своїх дітей. ‘

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь