Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

А чи не моя це ? 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Над Луною не знущався тільки лінивий. Що робили найчастіше? Ой, та всяке було, але найчастіше, в неї крали якусь річ та ховали десь у Гоґвортсі, а на прикінці року її валіза була геть порожня, і вона мусила з нею пройтися в пошуках всюди і не один раз.  Але Мелфой перевершив всіх. Він приперся з її лівчиком в одній руці та валізкою в другій зі словами “Лунатичко, такі прищі лікують, ане в футляр вдягають” спалив. І вже другого вересня вона лишилась з нічим, дівчина навіть не встигла підручники витягти, все лишилось в маленькій рожевій валізі, але не лишилась вона.

А Третього вересня Луціус Мелфой вже був у Гоґвортсі, і не для того що б вибачатись та заплатити за все втрачене. Це все було вже налагоджено у потрібних людей, і його малий знов вийде сухим з води. Він вимагав покарання для Лонґботома. Яка ганьба привселюдно нащадка величного роду Мелфоїв переміг на дуелі на паличках, а потім  ще й віддухопелив навкулачки, онук тієї старої шкапи.

Всі чекали тільки його одного, а взагалі він мав прийти на годину раніше, але ж там буде той дивак Лавґуд з дочкою і Лонґботом, яким треба показати їх місце. Що ж не поспішаючи він відкрив двері Дамболдорового кабінету, і всі на кого він очікував дійсно були там, несподіванкою було лиш зустрітися з сином. Драко незрозуміло чому, стояв біля Луни, і навіть поява батька це не змінила. Боже, як вони схожі.

Луціуса дійсно це зацікавило і він з особливою уважністю почав розглядати це дівчисько. “А чи не моя це?” Промайнула в нього думка, що затягла його в спогади про молодість. В бурхливу молодість в якій було дуже багато сексу, багато жінок, яки х він кидав мало не через тиждень, напоював, а потім робив свою справу, ґвалтував і багато чого ще. Одна тільки Нарциса закривала на це очі, тому з нею він і пішов під вінець.

Так, швидше за все перед ним дійсно його позашлюбне диття. Тепер друге питання, хто матір? І єдина підказка це риси її обличчя. Дуже схожі на ті, що в його “єдиного сина”, але різниця лиш в тому, що вони м’якші не такі гострі, що робило її гарненькою, мов лялечка. Ага, ось і відповідь. Він згадав, як виграв суд над однією дамою, його звинувачували у зґвалтуванні, і навіть довели батьківство дитини, яка після цього народилась, але звісно, що не чим це не закінчилось. А перед цим Нарциса мало не благала забрати це диття до себе. Донечка про, яку вона мріяла, і яка ніколи не народиться  через те, що вона лишилась безплідною після перших і останніх пологів. Вона весь час торочила, яке воно гарненьке, й що виросте у справжню красуню. Й заспокоїлась одразу після суду тому що, просити чоловіка більше не було сенсу.

Зараз він зрозумів, що дружина була права, але це нічого не змінює, таких, як Луна в нього пів Гоґвортсу, хоч насправді така вона сама. Її дивакуватість надавала їй, якоїсь незрозумілої чарівності, недивно що Лонґботом в неї закоханий.

Луціус недоречно посміхнувся. Все ж приємно, бути причетним до народження такого чуда, і трохи засумнівався чи правильно він зробив що не погодився з дружиною.

Хоча, правильно, Нарциса любила б її більше за Драко. Або у них вона б, не була дивненькою. Луну виховував Лавґуд – і це все пояснює.

Луціус не помітив, як замовк Дамболдор, а з роздумів його вирвала сварка сина з тим, хто його побив.

-Та будь хто мене підтримає, бо всі все бачили,- так, його малий вже ніс маячню, що б не визнавати очевидного.

-А ось, воно як, А чому примарне “всі”, ане конкретне “Креб та Ґойл” ?

Невіл відрізнявся від Драко тим, що міг відповісти на це питання. Він пам’ятав, як ці двоє розійшлися в різні боки, і просто пішли геть, коли той висмикнув палицю в їх керманича. Він пам’ятав вираз огиди на їх обличах, такий, як і у всіх хто це бачив. Можливо, це була остання крапля, і вони більше не будуть брати участь у цьому лайні.

А далі емоційні образи з лайкою, без жодних пояснень чи контраргументів, бо він навіть для себе їх не мав.

Все скінчилось тим, що Луціус вийшов так ж, неочікувано, як і зайшов, але тепер з сином, пан Лавґуд потис руку Невілу, а Дамболдор все ж дав йому покарання, хоч повністю був на його боці.

А у вечері Луна отримала сову. Луціус не втримався і розповів їй у такому ж цинічному, як і він сам листі про її походження. Почався він зі слів ” Як там твоя мама ?”, хоч він знав, що ця жінка давно мертва. І закінчився “Навіть не думай зі мною судитись, та чогось вимагати, у тебе нема шансів”. Єдиний кому вона дала прочитати цього листа був Невіл, тож на його плечі вона проплакала весь вечір.

 

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “А чи не моя це ? 1



  1. Ну що ж, це було жорстоко і неочікувано. Хотілося б зрозуміти тільки як пан Ксенофілій не набив пику Люціусу за все, як за народження дочки, так і за цієї зустрічі? Мені здається, що він міг би, при чому як з паличкою так і без. А Драко тут як завжди засранець, тож я рада, що йому прилетіло і саме від Невіла!