Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

А/н: Де, в біса, я був?

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Я ЗНАЮ, Я ЗНАЮ, Я ТАКОЖ НЕНАВИДЖУ НЕПРАВИЛЬНІ ОНОВЛЕННЯ

У будь якому випадку, я прошу прошу вибачення за те, зник від вас усіх. Кілька людей надіслали мені повідомлення, запитуючи чи ДМ припинено, чи я втомився від нього, і я просто хотів повідомити вам, що це точно НЕ так.

За останні сім тижнів, які я мовчав, я :

Мені довелося їхати чотири години щоб взяти участь у двотижневій роботі жіночого клубу.

Переїхала до моєї кімнати у гуртожитку.

Подала заявку на 2 різні вакансії.

Займався моїми першими двома тижнями занять.

Підготовленням до набору в жіночий клуб.

Повернувся до студентського стилю життя.

А ЗАРАЗ МАЮ СПРАВУ З УРАГАНОМ ІДА:,D

Я ОБІЦЯЮ, що через усе це я працював над написанням наступного розділу. Я маю скелетик розділу в нотатках. Але мені все одно треба перевести його у документ та відредагувати усе. Для моїх читачів, які вчились/ вчаться у коледжі, ви знаєте, що перший місяць семестру є найбільш напруженим . Я хочу впорядкувати графік оновлення,  але життєві обов’язки ускладнюють це. З цього моменту я намагатимусь випускати розділи 2-3 тижні, але якщо я пропущу цю позначку будь ласка будьте терплячі зі мною. Наразі мені сподобався цей проєкт,  і я надзвичайно вдячний за ваші любі коментарі.  Я наразі вивчаю англійську мову, тому як ви можете собі уявити, у мене є багато інших письмових проєктів. Ця історія, безумовно моя улюблена. Ще раз вибачте, що опублікував А/Н без розділу.

Я люблю вас усіх і постараюся робити оновлення якомога швидше.

Як завжди, дякую за читання<3.

_______________________________________

^^ Це було випущено 8 місяців назад. Але автор пообіцяв мені скоро випустити оновлення.

До речі в мене теж скоро буде навчання. 

Окрім французької я буду вивчати латинську та німецьку.

Ех буде складно.

До побачення солоденькі.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь