Header Image
    Фандом: Воно (It)
    Попередження щодо вмісту: Ж/ЧЧ/Ч

    В Білла батьки поїхали кудись на тиждень,він не уточнював та невдахи не випитували.З такої нагоди він і покликав їх до себе гості,та звичайно всі були згодні.Вечір проходив швидко,але найцікавіше почалось з цього.

    -А давайте в правду чи дію?-сказав Тозіер,краще вже нічого не буде,тому всі були згодні.
    -Бев,правда чи дія?-запитує Едді.
    -Правда-впевнено відповідає дівчина,що вже сидить на полу біля Бена та Білла.
    -Що у вас з Беном?-цікавться той та посміхається.Бен дивитися на Марш,коли та гордо каже.
    -Зустрічаємось.-Річчі награно показує подив та каже-ЦЕ ТАК НЕОЧІКУВАНО!-всі починають сміятись.

    Так і дали проходила ця гра,поки Денбро не сказав.
    -Д-дія-Річчі як чеширський кіт розплився в посмішці.-Цілуй 30 секунд того на кого покаже пляшка,ну,окрім мене.
    -Та мене,ще захворієш-додає Капсбрак.
    -Р-Річчі блін!-сварится Білл,але бере пляшку-а якщо на мене п-покаже?
    -То тоді того хто перед тобой-Тозіер переводить погляд на Стена,який в той час дивитися на нього з якоюсь злобою.Він як раз сидів перед ним.
    -А як?Уточнюй!-з цікавостью каже Бев
    -В губи звичайно,а далі як вирішить,можно і в зас..
    -Біп-біп Річчі-перебиває його Уріс.

    Нарешті Білл крутить.Пляшка починає зупинятися на Майку,але докручується та зупиняється на Стені.Той трохи червоніє,та переводить погляд то на Річчі,то на Беверлі.В обох вони посміхаються,але по різному:
    Балобол з хитрою посмішкою дивиться на нього,та головою хитає на Білла.А Бев більш по доброму та просто киває йому.Нарешті він дивиться на Білла.Той теж трохи почервоніл і відвів погляд кудись,тільки не на Уріса.Ця тиша триває десь хвилину,не більше,але її перериває Тозієр.

    -Ви так довго будете,або нарешті поцілуєтесь?
    Після ціх слів Білл робить перший крок.Він притягується до Стен,який поки в шоці не розуміє,сон це чи ні.Той обережно кладе руку на щоку Уріса та притягає його до себе, обережно впиваясь в його губи.Через секунди 3-5 він відповідає взаємністю.Здається це найкраще що було в житті обох.І Беверлі,і Річчі знали секрет Стена,а саме те в кого він закоханий.Напевно,якщо б його батько про це дізнався,то вбив би його,але нічого не зробиш.Він закоханий в Білла Денбро,та вони це знають.Відчуття що він спить та батько зараз припинить цей найкращій сон,і почне будити на чергову ранкову молитву.Але припинити це батько не може,а тільки голос друга.

    -Все,ровно тридцять секунд.-вони усуваються друг від друга й жадібно хапають повітря.Це були найкращі тридцять секунд в житті Стена,він в цьому впевнений.
    -Я думав ви вже потрахаєтесь тут.-каже Тозіер.
    -Б-біп-біп Річчі-відказує йому Білл червоніючи.

    Далі здається нічого такого не трапляється та всі поступово розходяться по домах.Перший пішов Майк бо йому ще до ферми доїхати.Потім уходять Річчі та Едді,бо Капсбраку треба додому,а Річчі живе поряд та з радістю піде з ним.Далі Бен,та потім коли залишились Білл,Стен та Беверлі,остання каже:
    -Йомайо,мені вже треба,а то батько таких триндюлей дасть-вона встає та підходить до двері-бувайте,гарно провести вечір-після цього дівчина підмігає Стену та з посмішкою уходить.
    -А т-тобі коли йти?-питає Денбро.
    -Мені дозволили залишиться на ніч,тому схоже я тут буду на ночівлю,якщо ти дозволиш-після цього Білл дружелюбно киває показуючи що той може залишитись.

    Ось,вже година ночі,але вони не хочуть спати.Поки Стен щось розповідає помічає,що Білл дивиться на нього якось не так.Так,Стен дивився на нього поки той розмовляв з кимось,та в нього був якийсь інший погляд.Тобто,ні,він звичайно дивиться на всіх невдах дружелюбно та по-доброму,але якийсь на Уріса погляд інший.Він ніби був теж,закоханий.Але ні,напевно це фантазія Стена так розігралась,не міг він закохатися в нього.Або міг.
    Якби не було вже ніч та вони лягають спати,але здається Денбро хоче зробити щось інше.Коли Уріс нарешті поклав на розкладачку ковдру,Білл сказав.
    -Можеш п-просто послухати т-та якщо що не кр-кричи-каже той,що здається нервує.
    -Добре,звичайно-після ціх слів Стен сідає рядом з ним на ліжко та дивиться на нього “чому він так нервує?Це через мене?”,найгірше пронеслось в голові Уріса,поки Білл почав говорити.
    -С-слухай,я все розумію та знаю,але я від-відчуваю що т-ти для мене не пр-просто друг.Ти мені п-подобаєшся,як хлопець.-після цього він відвів свій погляд,а Стенлі був м’яко кажучи в шоці.
    -Це жарт чи ні?-питає він,згадуючи про себе всі молитви якими вчив його батько,щоб це був не жарт.
    -Н-ні,це п-правда-каже той та нарешті дивиться в очі Стена,який почервоніл.Після ціх слів Уріс підсуваєтся до нього та дивиться на нього.
    -Що ж,це взаємно-після ціх слів він кладе руку на щоку Білла та притягає його до себе.Вони зліваються в страстному поцілунку.Денбро заривається рукою в кудряве волосся Стена,це волосся,яке давно хотілося торкнутися.

    Хлопцям вже все рівно на все,на те що подумають люди,на те що скаже пан Уріс,на те що як будуть знущатися з них,якщо про це дізнаються.Зараз їм потрібен тільки смак їхніх губ,такий солодки та привабливий.А може й щось більше.

     

    1 Коментар

    1. Feb 3, '24 at 21:12

      Мої улюблені Стенброооооо