Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Артур лох

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

‘продзвенів дзвінок’ (У 9 а класу починається урок фізичної культури, Богдан як завжди гуляє по школі, а тим часом Антона закрили в роздягальні.Антон кричав,щоб йому прийшли на допомогу,але ніхто не чув.Аж тут раптом Богдан перейшов на 2 поверх.Він почув крики Антона, і підійшов до дверей)

Богдан-“Тебе,що там закрили?”
Антон-“Так! Допоможи будь ласка”
Б-“Добре!Зачекай хвилинку”

(Богдан почав виламувати двері… Двері були доволі легкі,і Богдан з легкістю їх відкрив.Після цього Антон почав розхваляти Богдана.)

Антон-“Ти такий сильний! Дякую велике,що допоміг мені”

(Антон обійняв Богдана,і крепко-крепко прижав його)
Богдан-“Відпусти будь ласка,ато я зараз лусну”
*У Богдана щось заворушилося в штанах,від обіймів Антона*
Богдан-“Ну відпусти!!!”
Антон-“Ти такий сильний і красивий”
Богдан-“я звичайно дякую,але це вже занадто”
Антон-“Я хочу тобі подякувати”
(Антон різко прижав Богдана до стінки роздягальні і зачинив двері… Богдан був в шоці і не знав,що йому робити і куди дітися.Антон підійшов до Богдана і зняв з нього спортивні штани.Після чого,Антон побачив Богдановий стояк.Антон дуже возбудився…Він різко взяв Богдана за його член,і плавними рухами почав йому наярювати.Богданові стало настільки приємно,що він вхапив Антона за голову,і притулив свій член до його ніжних губ.Антон не опираючись відкрив свій рот і в повну довжину засунув собі в рота цього козака.Він почав швидкими рухами водити губами туди-сюди, туди-сюди…)

*Чвирк… Чвирк*

(Богдан кончив Антонові прямо в рот)

Богдан-“Вибач будь ласка”

(Антон ні хвилини не задумаючись,з пильним поглядом дивлячись Богданові прямо а вічі, проковтнув сперму)

Антон-“ммммммм…вона дуже смачна”

(Богдан не втримавшись кинув Антона на пол,знявши його кофту і майку,почав лизати йому соски…Антонові було настільки приємно,що він почав стогнати.Богдан зняв з Антона джинси,і перевернувши його на живіт,роздвинув булки, і засадив свого члена йому в дупку.Богдан ні на хвилину не приривався, він довбив його так сильно,що тряслася уся роздягальня.Антон дуже голосно стогнав…Богданові знадобилось закрити йому рот…Пройшло десь хвилини дві,як Богданові захотілося змінити позу.Він взяв Антона своїми сильними руками,повернув його лицем до себе і поцілував його ніжні губи.Поцілунок був дуже пристрасний.Їх губи торкалися одне-одного, їх язики перепліталися,неначе вони були закоханими в одни-одного вже декілька років… Богдан знову почав трахати Антона,тим часом вони продовжували цілуватися.)

Антон-“Богдан,я тебе кохаю!”
Богдан-“Я тебе також,мій любий Антончику”

*Тим часом у спортзалі*

Артур-“Щось нашого Богданчика довго немає”
Настя(К)-“Та да”
Артур-“Як думаєте….де він?”
Настя(Р)-“Ця шлюшка може бути де завгодно”
Артур-“Ну тут згоден,але ж не так довго”
Настя(К)-“То піди пошукай його”
Артур-“Ну…. А урок?”
Настя(К)-“Всеодно зараз не ви граєте”
Артур-“Ну добре”

(Артур пішов шукати Бодю, але він не знав що його чекає….Артур вийшовши з залу почув якісь, доволі дивні звуки.Щось на зразок вздохів та стонів,вони лунали з роздягальні…Він вирішив перевірити)

Хлопець зайшов до роздягальні і застиг від побаченої картини. Брюнети насолоджувалися моментом досліджуючи губами тіло коханого. Артур не міг навіть щось вимовити це було більше ніж шок, він просто прикрив двері і відійшов до вікна.
– Твою ж…,- промовив закинувши руки за голову.
Ще трішки поспостерігавши за внутрішнім двором школи і що хвилини згадуючи цю картину, хлопець спустив погляд донизу.
-Ні, ні, ні, у мене не міг стати на них,- активно намотувавши круги не міг він заспокоїтись.
Із роздягальні стало чутно ритмічні стуки та перериваючі чоловічі стони. Інтерес переборов огиду хлопця, до того ж це як ніяк його друг і якщо це почує ще хтось – добром не завершиться.

Привідкривши білі двері він побачив як вигибається Антон під Богданом.
– Я вибачаюсь, але що це в біса таке,- трішки заголосно сказав щоб привернути увагу однокласників.
– Твою на ліво,- Богдан відскакує від коханого і вже такого рідного тіла тим же представши перед Артуром голим.
Брюнет навіть не намагався щось сказати, схоже хлопець не зрозумів як віддався пориву страсті. В чоловічій роздягальні, напевно, вперше так тихо.
-Можливо ви щось скажите,- як колишній староста, Артур любив брати відповідальність на себе і почав цю розмову.
– Ми любимо один одного,-підбігши голяка до Богдана обняв його Антон.
– Ось Тоха, зараз прям не нада.
Поки хлопці вели діалог, Богдан був у своїх думках і оглядав все навколо. Ці стіни тільки що були його опорою, поки його задовольняли. В один момент, він все ж таки пересилює себе і переводе погляд на Артура.
– Брат, що це в біса таке? Ладно ми, а в тебе чого став?
– Ви не образовані, це нормально коли у хлопця встає на взаємодію двох гомосексуалів. І взагалі це тут до чого?
– Ладно, слухай ти будеш про це комусь розповідати?
– А ви це будете продовжувати?
– Блять, Артур, я не знаю, я заплутався.
– Бодь, не моє діло, але пєдіків ми не переносимо. Тому така сувора реальність.
– Всі ви так кажите, бо ніколи цього не пробували.
– Ти дурак? Що класного в тому щоб довбатись у чоловіка? Де почуття лагідної жіночої шкіри? Де ці жіночі руки та вуста? Та про що я взагалі з вами говорю,- Артур вже мав виходити.
– Артур от правда ти нас просто не розумієш, бо в тебе такого не було, – неочікувано для всіх заговорив Антон.
– Помовчи,- доторкнувся до його руки партнер.
– Ось ти справді думаєш, шо мені сподобається?- в напів повороті мовив Артур.
– Да, тільки ти цього не спробуєш, бо нижче твоєї гордості,- набрався хоробрості Тоха.
– Береш на слабо? А я і поведусь.
Антон потихеньку підходе до Артура і спускається на коліна, ніби питаючи дозвіл у нього. Брюнет розстібнув джинси одноклассника та приспустив боксери.
Провівши язиком по основі члену він перейшов до головки. Цей амбал видав стон, сам того не очікувавши. Антон намагався брати глибше, але робив це достатньо не швидко. Артурові з часом стало цього мало, він взяв своєю великою рукою одноклассника за волосся та пришвидшував його. В цей час ця картина привела в збуджений стан Богдана і він почав маструбувати.
– Чого ти вже там стоїш? Я тебе вже не здам, ходи сюди,- в проміжутках між стонами видав Артур.
Підійшовши до блондина вони почали цілуватись, до поки Антон працював уже на два члени. Богдан допоміг зняти амбалу футболку і почав облизувати його соски. Біля плеча хлопець гарно постарався та залишив засос. Своїм язиком пройшовся по кожному кубіку хлопця, щоб той ще раз відчув заради чого він качається.
-А ви зміну ролями не хочете?- подався голос знизу.
Антона перемістила на лавку, де Бодя гарно довбав його ротик, а Артур внизу вперше і точно не в останнє робив мінет. Статевий орган одноклассника був на стільки великий, що не влазив у рот качка, але він намагався зробити приємно другові. В один момент, хлопець зловив себе на думці, що йому подобається задовольняти людей (може зміниш майбутню професію?)))).

-Артуріана робить мінет, я не можу цього пропустити,-мовив Богдан.
Брюнети намагались впихнути одразу два статеві органи у ненатренерований рот Артура, цим нанесли йому по куточках невеличкі рани.
Сперши лікті амбала на лавку, хлопці вирішили пощади його. Тому не маючи смазки, вони плюнули на пальці і почали по трохи розтягувати хлопця. Спочатку Артуру було больно, але тоді коли стало легше він почав двигатись на зустріч пальцям Антона. Коли Антон вільно вставив три пальці, то в хід пішла важка артилерія і хлопець почав потроху вводити свій статевий орган. Артуру як завжди, ні холодно, ні жарко, бо він професійна повія свого життя. Амбал почав рухатись на зустріч своєму партнеру і вони злились в ритмі страсті. Так як дядя дуже голосний, бо він ще маленька дитина, то його стони були дуже голосні, як крики дитинчати, тому Богдан закрив його рот свої членом.

Доєднавшись до цього “танця”, вони одночасно закінчили і обоє в середину Артура, бо його не шкода.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь