Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Анотація + Пролог

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

                                            

Анотація: Все почалось з того, що головні герої, Чонгук та Техьон зі своїми друзями поїхали у табір “Денаму’’*, як вожаті. Сам табір розташований у великому лісі, з гарною природою, біля бамбукового гаю. Цим і табір славився. Але не завжди згадка про табір залишається яскравою і крутою. Що ж там відбуватиметься?

*денаму — 대나무 (daenamu) з корейської бамбук.

                                                  Пролог:

Вологе підвальне приміщення наповнювалося не дуже гучним, але помітним дзижчанням. Кімнату освітлювали лампи з холодним відтінком, ніби з фільмів жаху про психіатричні лікарні. Рухаючись далі по приміщенню, світло деколи змінювалося на яскраво фіолетове, через УФ лампи.

Він не знав що робить…з кожним новим кроком у нього виходило щось незрозуміле, дивне, незвичайне і з часом навіть страшне.

“Я ж нічого поганого не роблю! Вони заслуговують на це! За все, що вони скоїли колись. Моя помста не більше ніж наслідок їх вчинків в мій бік…” – подумав загадковий пан, причому активно щось перемішуючи.

Переклавши свій “виріб” до склянки, він відклав це на поличку та прикрив кімнатними квітами. Поглянувши на кімнату, він ще раз переконався у правильності свого вибору, вимкнув світло та пішов геть.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Анотація + Пролог