Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Аватарка

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Шень Цінцю відволік скрип зліва від себе. Із-за дверей показався Лво Біньхе.

-Біньхе? Щось сталося? – відклавши свій роман, запитав Цінцю. -Чому стоїш там?

Прослизнувши до кімнати, поближче до ліжка на якому сидів вчитель, опустивши очі у підлогу жалюгідно заговорив парубок:

-Вчителю, ви ж любите цього учня? – на його очах заблистіли сльози. -Вчителю, тільки кажіть правду, не потрібно брихати цьому нікчемному.

Шень Цінцю зітхнув.

-Йди сюди, – відкривши руки для обіймів, простягнув він. Лво як тільки цього й чекав, прилинув до рук шизуня. Він ліг на вчителя, поставивши голову на плече і схлипнув. – Я люблю тебе, Біньхе. Що змусило тебе засумніватися в цьому? Годі, не плач. – він почав витирати сльози з щік його лотоса.

І всеж таки, як легко він ведеться на провокації цього чоловіка.

-Просто вчитель знову змінив аватарку в телеграмі.

Пробубнів Біньхе притискаючи свою голову до рук Шень Цінцю. -Невже він настільки соромиться цього чоловіка?

Шень знову зітхнув.

-Ну що за дурниці. Тобі треба зрозуміти, що та картинка, яку намалювала для тебе Ша Хуалін – дуже відверта.

-Але вчителю, що там тако- не встиг закінчити Біньхе, як Цінцю перебив його.

-Ні, Біньхе. Мені вже вистачило питань від колег, а вчасності від Лю-шиді. Уяви як я виглядав, коли пояснював, чому це я на малюнку цілуюся зі своїм учнем.

Як би тільки було його віяло при собі, стукнув б, легенько, для профілактики.

-І одразу відповім на друге запитання. Ні, я не соромлюся тебе. Просто як вчитель, я маю мати репутацію, лице. Це дуже важливо для мене, особливо якщо це моя робоча сторінка.

-Добре, шизунь, цей нікчемний розуміє. Але, вчителю, в мене є ще одне питання.

Шень Цінцю кивнув, показуючи що слухає.

-Якщо цей вчитель не може ставити такі аватарки в телеграмі, яким користується тільки для роботи, то щодо інстаграму? Цей чоловік знає, що інстаграм ви ведете як «Шень Цінцю», а не «Вчитель Шень». То що? – Біньхе зробив якомога жалюгідне лице, здається сльози знов проявилися в кінчиках його очей.

Цінцю знову зітхнув! Ну от як можна не піддатися на провокації цього малого маніпулятора. Знає чим брати!

-Добре, Біньхе, -сказав вчитель. Лице Біньхе просіяло. – але в мене теж є умова.

-Все що забажає шизунь. – пообіцяв хлопець.

-Аватарка не має бути такою ж відвертою. Тоді я її поставлю. Це зрозуміло Біньхе?

Хлопець лише потерся носом о плече чоловіка.

-Авжеж, зроблю все в найкращому вигляді. Шизунь може не турбуватися.

-Ось і чудово. А тепер дай цьому старому відпочити.

-Вчитель зовсім не старий! Але звісно, відпочивайте, а я піду зроблю вечерю. Щоб цей вчитель хотів відвідати сьогодні?

-Гадаю, Біньхе вже знає відповідь на це питання. – відповів Цінцю й посміхнувшись, поцілував учня у лоба.

І всеж таки, як легко можна маніпулювати Шень Цінцю, коли знаєш, що він слабкий до сліз. Чи це він слабкий тільки до свого лотоса?

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Аватарка