Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Якщо ментати-це компи….

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: містить москальську мову 

 

Суфір Хават: неможливо виконати команду “відкрити”  через брак оперативної пам’яті, щоб запобігти втраті даних, закрийте непотрібні програми; виробник перестав підтримувати вашу операційну систему.

* Користувач: дивно, раніше працювало без перебоїв, може від пилу почистити? * Вмирає в очікуванні початку запуску системи

Пайтер де Вріс: завантаження програми, зачекайте …. зачекайте … зачекайте ….. ПЕРЕХОДИ ПО ССЫЛКЕ И ПОЛУЧИ ДОСТУП К ГИГАБАЙТАМ САМОГО ЖЕСТКОГО ПОРЕВА С САМЫМИ ГОРЯЧИМИ ТЕЛКАМИ ПЛАНЕТЫ! …. * додаток відкривається, але є спливаюче вікно з посиланнями на БДСМ ресурси.

* Користувач: ні, ну прикольно, канєшн, але блять, дратує …. та й нахрєна мені тьолкі (з ніжністю дивиться на терабайтний архів з гейпорно)

Пайтер де Вріс: додаток виконав неприпустиму операцію і буде закритий … * вмикається синій екран смерті.

* Користувач: їбать …. техніка нині одноразова, ось раніше … о, комп нічийний старенький, пам’ятаю, вважався крутим, на момент покупки, ну-ка подивимося …. та норм ще, тут можна почистити, пам’яті докинути ,зара полетить!

Пол Атрід *у шоломі віртуальної реальності, бігає колами: ЇБАТЬ! ЇБАТЬ!!! ОЦЕ ГРАФІКА! ОЦЕ ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ! ОЦЕ СПЕЦЕФЕКТИ !!!!

Джессіка: ПАНСТВО, я вам ща всім Ві-Фі відключу, дістали.

Стілгар *сумно: а у мене Нокіа 3310, в ній немає вайфая …

Раббан *тупо дивиться на дисковий телефон і намагається зрозуміти, чому у нього немає екрану. Б’є ним про найближчий шафці зі старими деталями та моніторами.

Вован *дивлячись на Раббана, зі співчуттям: невбиваєма іграшка, це та, якою можна розбити всі інші … не вбийся, бідосінька … хоча, похрєн. * Робить крок у бік** з розхитаної шафки падає старий монітор прямо на Раббана

Гурни Халек *Стілгару: віддай ноклу мені, раритет, вінтаж, обожнюю стильні штучки … хочеш айфон замість неї віддам? Дивись, на ньому музику можна записувати …. і селфякі круті робити … і …. * Стілгар дивиться на Гурни як на блажного.

Фейд: *ннитно, тицяє пальцем у Пола: дяяяяядькуууууу, я теж таке хочуууу, купи, купи, купи.

Гурни *дивлячись на Фейда: Господи, хлопчик, ти що в лісі виріс, хто тебе виховував, зара піздану!

*Пол, пробігаючи, випадково збиває Фейда, той падає, ламає собі шию об стіл.

Гурни: бля. А так піздануть хотілося ….

Джессіка: ЗА-Ї-БА-ЛИ! Вайфай відключу нахрін.

Алія: мамцю, не треба так радикально, дивись, тут є функція “відключити непотрібні пристрої” …. ой, я щось натиснула і воно все зникло ….

Суфір: підморгуючи останніми відкритими програмами: розумна дівчинка, здогадалася, заповідаю тобі корпус …. * Сумно гасне, на команди не реагує

Алія: *з піднесенням: корпус? Люблю красиві корпуси.

 

 

 

було опубліковано вперше на сайті АОЗ. https://archiveofourown.org/works/30506877

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Якщо ментати-це компи….