Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Ти впевнений?

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Понеділок. Ті самі стіни університету. Ті самі особи, які починають набридати. І все той же Кевін Дей, який, здавалося, Аарону зовсім його не помічає. Точніше зауважує, але лише у дружньому плані. Настав час уже хоч трохи звернути на нього увагу, але невже Кевіну настільки на нього начхати? У це не хотілося вірити так просто, але скільки вже можна романтизувати ставлення цього хлопця до Міньярду? Настав час забути його і почати життя з чистого аркуша, де буде тільки Аарон, навчання та ексі. Зовсім небагато ексі.

 

 

Хлопець іде сходами на другий поверх, як його трохи підштовхують плечем і посміхаються у всі тридцять два. Ця усмішка зводила Аарона з розуму. Хотілося дивитись на неї вічно. Юнак поправив окуляри, які впали на кінчик носа від поштовху в плече і привітавшись із Кевіном кулачками, продовжив іти.

– Гей! Ну, чого ти без настрою? Образився, що я штовхнув тебе? Пробач, але сьогодні вранці мене штовхнув твій брат, – хлопець сміється, пригортаючись до того за плечі і притягуючи до себе. Дивно це якось. Хоча він зазвичай так робив. Та він завжди робив якісь гейські штучки, від чого в Аарона з’являлася надія, маленька, але вона була! Але коли хлопець бачив Дея з кимось із дівчат, серце йшло в п’яти з такою швидкістю, що можна було подумати, що зараз, коли воно впаде, то розіб’ється на тисячі уламків, як скляна ваза. І це було правдою. Бо як тільки серце зіштовхувалась з холодною підлогою, то в ту ж мить розбивалося на тисячі дрібних уламків. Від цього було так погано. Ніби тільки Аарон не заслуговує на взаємність людини яка йому подобається.

– Ну ти чого, Аарон? Щось сталося? З дівчиною посварився? – Кевін притискає хлопця ближче до себе, даючи зрозуміти, що той може виговоритися йому та його підтримають. Але що можна було сказати людині, яку ти любиш усією душею та тілом, а вона не помічає цього? Не помічає навіть найпростіших натяків, якими Аарон намагається дати зрозуміти, що він тут. Тут, а не десь там із дівчатами.

– Все в порядку, тобі нема про що хвилюватися, – на вустах з’являється посмішка, яка майже одразу зникає, як тільки Аарон побачив лице друга. Той був схвильований, але що він міг зробити? Сказати, що кохає его до нестями і тоді вже точно посваритися? Ні, так не піде, хай краще думає, що все більш менш в порядку.

– Добре, я зрозумів… Я взагалі-то хотів сказати, що наша зустріч в мене все ще в силі, то ти як точно прийдеш? – Кевін бачить кивок і посміхається куточками губ. Він поплескав Аарон по спині і пройшов далі коридором залишивши блондина віч-на-віч зі своїми думками.

Якщо сьогодні вони домовилися зустрітися вдома у Кевіна, то можна спробувати… Але що якщо нічого не вийде? Що якщо Дей, а це велика ймовірність, пошле його кудись подалі і вижене з дому? Такого результату боявся Аарон найбільше, а ще він боявся, що після його невдачі, Кевін все розповість братові і йому буде гірше вдвічі. Такого як йому здавалося, ніхто не хотів, напевно навіть сам Дей. Та на цьому переживання не закінчилися. По напрямку до аудиторії, Аарон побачив Кевіна який обіймав якусь дівчину. Від цього навіть стало боляче, тому хлопець швидко поправив лямку рюкзака і попрямував швидким кроком до аудиторії. Та що за день такий? То Дей обіймає його, мало не цілуючи, то тепер стоїть з якоюсь дівчиною в обійми! Як взагалі можна бути таким? Позбутися нав’язливих думок вийшло тільки до другої половини пари. Кевін ще й сидів дивився на нього, наче на якусь картину. Якого він взагалі вирячився на нього? Зайнятися нема чим? Аарон весь час намагався вникнути в слова викладача, але виходило це, якщо чесно, зовсім не дуже. Хлопець взагалі не міг зрозуміти про що йдеться і що взагалі намагався донести викладач. Якщо подивитися навколо, то можна побачити, що його слухають лише пара людей, і то тільки ті, які сидять на перших двох рядах, решті фіолетово, що він там каже. В принципі, як і Аарону. Як тільки пара добігла кінця, Аарон вилетів з аудиторії як ошпарений навіть не зачекавши Кевіна, який намагався зупинити його. А навіщо? Щоб вислуховувати якісь дівчата сексуальні? Та він цього вже наслухався, хотілося чогось нового. Хотілося почути щось про Аарона, щось хороше. Щось таке, що торкнеться душі, щоб це було щось про нього і добре, а не про якихось дівчат, яких Кевін вважає чи не божествами. Навіть від його оповідань на душі ставало важко, ніби в грудях прив’язали якийсь важкий камінь і він тягне Міньряда вниз.

****

Пари нарешті закінчилися. Тренування сьогодні скасували з незрозумілих причин, тож можна було заглянути до кімнати Кевіна. За його словами там будуть тільки вони, що не могло не тішити Аарона, адже, швидше за все, він міг би зробити те, чого так давно хотів, а саме поцілувати Дея. Це рішення далося йому не просто, тому що Кевін міг усе розповісти іншим і по університету поповзуть чутки про те, що Аарон гомосексуал, а не гетеро. Цього варто бояться, але хто не ризикує той не п’є шампанського, правда? Такого висновку дотримувався і сам юнак. Дотримуватись такого правила було безглуздо, але що ще залишалося робити? Без цієї дії він ніколи не зрозуміє, що відчуває до нього Кевін і що відчуватиме після цього поцілунку, якщо цей поцілунок взагалі буде. Але варто було сподіватися.

Юнак постукав у прочинені двері і зазирнув. Побачивши Кевіна з пляшкою горілки на дивані, Аарон трохи похитнувся, але встояв на місці, а побачивши кивок, пройшов усередину.

– Чи не буде багато для одного? – Аарон зачиняє двері до характерного клацання і, пройшовши до дивана, сідає поряд. Він помічає на собі ковзний погляд хлопця, тому відводить від Кевіна погляд. Занадто страшно робити те, що він задумав, хоча Дей був у напівп’яному стані, так що особливого ефекту не буде.

– Нормально, – Кевін ковзає поглядом по Аарону і трохи посміхається, бачачи як кінчики вух набули характерного рум’янцю. Він завжди так бентежився від його погляду чи тільки зараз? Дей укладає свою голову на плече Міньярда і простягає йому пляшку. – Будеш? – ледве чутно промовляє юнак і послаблює пальці, відчуваючи, що пляшку взяли.

– Спитаєш теж, – посміхається блондин і взявши пляшку робить ковток. Горло приємно обпалює алкоголь. по тілу розливається тепло не тільки від нього, а й від того, хто сидить поруч. Він так близько… Настільки близько, що ось залишилося трохи і Аарон торкнеться його губ, але натомість просто притискає до себе поставлені на диван ноги. Юнак чує лепет Дея, тож зосередившись почав його слухати. Здавалося б, що може сказати людина у п’яному стані. Правду. Це було перевірено на власній шкурі. Кевін говорив усе те, що спало йому на думку, і це навіть тішило, він був милим коли говорив всяку нісенітницю.

– Знаєш… Був би я геєм, то почав би з тобою стосунки… – язик Дея зовсім уже розв’язався, тому нісенітниці стало вдвічі більше, але від цього ставало тепло, особливо від цих слів. Тому взявши в себе в руки, Аарон робить ще один ковток горілки і відставивши пляшку підняв голову Кевіна зі свого плеча і швидко поцілував, але реакція була негайною. Його відштовхнули, власне, на це можна було б очікувати. – Ти що робиш? – Здавалося, що той враз протверезів від такого. Його очі округлилися, а у виразі обличчя читався переляк. Хлопець відсів від Аарон і метнув погляд на руки, а потім назад на блондина.

– Це не те… – Йому не дали домовити. Його відразу зіштовхнули з дивана. Стало страшно, тому Аарон швидко спробував все виправити. – Це не те, що ти подумав! Я нічого такого не хотів! – Міньярд намагається вийти з цієї ситуації, але здається пізно. Даремно він поцілував Кевіна.

– Ти до, педик чи що? – Кевін ковтає ком, що утворився в горлі. Він же його найкращий друг. Як він взагалі міг так вчинити? – Вали звідси! Вали, педику недороблений! – кричав Дей у слід блондина. Юнак запустив пальці у волосся і просто відкинувся на спинку дивану. Як це все складно…

Аарон вибіг із кімнати. Очі стали мокрі, що він не так зробив? Чому його відштовхнули? Хоча, що тут думати? Кевін не гей, він натурал, тут можна було б здогадатися. Він щоразу з дівчатами і ніколи не приділяв такої уваги блондину. З цього можна було зробити висновок, що Дей стовідсотковий натурал. Між ними лише дружба, хоча про яку дружбу може йтися після такого? Ні про яку! Тому що Аарон, придурок який вирішив перевірити що буде, з надією на те, що йому дадуть відповідь взаємністю! Який він наївний, таких пошукати ще потрібно.

Забігши до своєї кімнати, юнак зачинив двері до клацання, а потім ще й на ключ, щоб ніхто не міг увійти. Хлопець сів на підлогу, прикриваючи очі і зариваючись пальцями в біляве волосся. Йому зараз було не тільки соромно і паршиво, йому ще й на додачу було страшно, що Кевін може всім просто розбалакати. Але ж він не такий, так? Він не говоритиме про Аарона таке. Він знає настільки важлива Міньярду його репутація, і те наскільки він нею дорожить. Хоча, щоб не піддавати свою репутацію до неминучого розвалу, Аарон міг і не цілувати Кевіна, але ні! Йому так хотілося відчути його тепло губ настільки близько, що зупинявся б пульс. Йому хотілося спробувати повірити в те, що його люблять і він комусь потрібен, але помилився вже вкотре…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Ти впевнений?