Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Глава 2 Сором зустрічі

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Перевіряючи учорашній чат Се Лянь швидко червонів. У чаті були повідомлення “Ти сексуальний”, “Яка в тебе орієнтація?”, “Що мені зробити щоб ти зі мною переспав?”, а ще якесь відео. І що було найгірше – вони були прочитані. 

Той кому він писав стояв і спілкувався з іншими студентами. У голові хлопця промайнула думка: “Він в живу ще привабливіший”. Після чого Се Лянь подумав що треба відволіктись і йти за розкладом. 

  • Ви Се Лянь? – бархатистий голос звернувся до хлопця
  • Т-т-так – це питання дезорієнтувало його. Повернувшись Се Лянь побачив того самого хлопця. 
  • Моє ім’я Хва Чен – спокійно продовжив, ще секунду тому, незнайомец. 

У голові Се Ляня знов пронеслось “Такий привабливий” 

  • Я побачив ваше ім’я у чаті групи – посмішка не сходила з обличчя Хва Чена, і кожне його слово вгоняло Се Ляня в сором. – ми в одній групі. Я взяв і ваш розклад. Чи після вчорашніх повідомлень можна на ти? 
  • На ти… Ми ж одногруппники… Дякую за расклад…. – Се Ляню було важко говорити про те що було – Вибач… Я був п’яний…
  • Я помітив – посмішка Хва Чена стала ширша – це помітно на відео де ти обнімаєш пляшку. 
  • Вибач – Се Лянь весь почервонів.і Якась частина його проклинала себе за те що забагато випив, а інша, зовсім крихітна, Му Ціна за те що притягнув те кляте віскі. 
  • Ти вже вибачився – з чудовою посмішкою казав Хва Чен – я пробачаю – Се Ляню здавалось що його очі наче щось приховують. – Доречі я розпитав старшокурсників і дізнався куди нам треба, так що тримайся мене і ми спробуємо не загубитись. 
  • Навіщо – вирвалось в Се Ляня – тобто я мав на увазі що все що нас пов’язує це мій вчорашній позор. 
  • Це більше ніж в іншої групи. Треба триматися за зв’язки, а ти вчора дав мені такий плацдарм. 

Під час з’ясування організаційних моментів Се Лянь видвенув свою кандидатуру на пост старости. Ніхто не сперечався. Хва Чен ж напросився йому в помічники. Куратор дав журнал відвідування і список. Сказав про те що перша сторінка заповнена проте ішні Се Лянь має заповнювати сам. Тон яким він надавав інформацію здається обурив Хва Чена. 

Сидячи на парі з матему Се Лянь, втомлений від моралей препода, про те яка чудова математика, а те чому їх вчили у школі фігня, відчув рукою вібрацію телефону. Він обережно подивився. Поідомленя Instagram. Це був Хва Чен. Він відправив відео з тхором який не розумів що робити з хвостом. “Дуже мило” – у відповідь написав Се Лянь. 

На виході Се Ляня з новим другом вже чекали два знайомих обличчя.  Му Цін з Фен Сінеи побачивши старого друга з незнайомцем раптом змінитися в обличчях.

  • Добрий день, ви чого додому не йдете? – Се Лянь вирішив ігнорувати проблему до останнього і робити вигляд що все добре. 
  • Я хотів переконатись що в тебе все гаразд – майже крізь зуби казав Му Цін. – Що він тут робить я не знаю 
  • Ми здається все з’ясувати – Се Ляню не сподобалось що хлопці продовжують брехати.
  • Ви друзі – тому наскільки був спокієн  Хва Чен можна було лише заздрити. – Як що до того щоб сходити куди небудь у кафе? 
  • А давайте – з азартом сказав Фен Сінь. І вже було схопив Му Ціна за руку, але згадав що тут недалеко можуть бути однокурсники Му Ціна і прибрав руку.

Вечер пройшов спокійно за виключенням того що Му Цін і Фен Цінь закинули Хва Чена купою питань. Вже вдома Се Лянь думав про Хва Чена про його різні очі, чорне волосся, ту червону сорочку за яку він схопився ледве не впавши на виході з кафе. Він думав про те що ще не раз їх побачить. З цими думками він і заснув. 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь