Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Мить коли кращі друзі,вже не друзі зовсім

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Це було 23 лютого 2022 року,десь 00:23,аеропорт,Ян збирався покинути територію України,й наш Богдан звісно ж погодився його провести.Спочатку з офісу президента вони виїхали на машині Пташки¹, а потім доїхали до „Бориспіля”,до цього запакувавши валізи. Хоч країни й мають багатенько грошей, ні Польща,ні Юкі не полюбляли цим користуватися , наприклад як Алекс²,який майже ніколи не літав з “простолюдинами”. Який настільки забув про цінність грошей,що не просто тринькає їх на право й на ліво , наймаючи домогосподарок або викликаючи повій–це квіточки,він купує багато наркотиків,й перепродає дорожче. Який може підкупити будь-яку безсовісну людину. Який іноді міг запропонувати грошей навіть рідним щоб ті грали під його дудку. Тому вони ніколи не літали на приватних літаках. Й цей раз не був виключенням. Джевецький³ мав білета заздалегідь, хоч й не мав чіткої цілі приїхати на тиждень чи декілька днів,білет був замовлений майже на початку перебуття у Києві. Кращі друзі,що для вас це означає? Для них це майже рідня,коли не страшно щось розповісти або навіть спитати любовну пораду,що не завжди з сім’єю зробити можна. Це коли ти можеш прийти у сльозах на ґанок його будинку й не боятися що не приймуть. Це коли ви піклуєтесь один про одного але не сильно показуєте це,але як тільки якась біда– тоді ⁴ підтримки краще просто немає. Здається що Бодя тільки тому й зголосився його провести. Останнім часом синьоокого хвилювало те що біля його кордонів була армія рФ. Якби ж то були й насправді просто “учєнія”. Незважаючи на занепокоєння,він не розповідав про них Польщі який й сам все бачив,а казав лиш одне, повторюючи мов мантру “Головне зберігати спокій)”.Звісно поляк не сліпий й бачив що щось таки його турбує, але на всі питання русявий відповідав що все добре. Зеленоокий сподівався що друг йому все розповість коли зможе й захоче. Й от вже летіти у Варшаву,а Юкі й досі не розповів. Він не витримав й спитав:

–Точно все добре?

–Е?Я ж тобі відповідав,все добре..добре..–видав Пташка й подивився у протилежну від Яна сторону натягуючи свою фейкову либу.

–Як скажеш..–щиро посміхнувся поляк,хоча в очах все ж було занепокоєння.–Йой,якщо ще реєстрацію проходити,то мені вже час..

Україна мовчки підійшов й обійняв свого кращого друга.На що білобрисий трішки порум’янів.Вони стояли так хвилин 3,а потім Джевецький вже прощатися хотів ,але почув тихий шепіт:

–На мене нападуть,через пару годин..– відповів на старе запитання пострадянська країна.

–Co? jak to możliwe? skąd wiesz? –з несподіванки аж рідною заговорив хлопець зі шрамом на чолі.

–Можливо ми бачимось в останнє..–все так ж тихо продовжував блакитноокий.

–Не мели дурниць!–відштохнув від обіймів й подивився в очі Боді,Польща.

–Але мені пере- Не встиг договорити Юкі,як його вуста були забрані у поцілунок. Такий ніжний,такий бажанний.Такий заспокійливий…

Звісно спочатку хлопчина здивувався цьому об’єднанню вуст,але потім цей процес почав заспокоювати його. Здавалося що світ в твоїх руках, доля сама дала тобі вибір й на тебе ніхто не нападе,не дадуть. Й от,двоє хлопчаків цілуються посеред аеропорту. Гомофобні батьки закривають дітям очі,а толерантні підлітки просто милувались цим видовищем, й відверто насміхались над гомофобами. Один з хлопчаків мав коротке біле волосся,шрам на обличчі,зелені очі,й рум’янець на щоках.Другий був трішки більший від першого,мав трохи довше русяве волосся,чорні брови, синьо-блакитні очі,й той ж самий рум’янець на щоках. Такий чудовий момент спаскудив телефонний дзвінок. Це звонили Джевецькому. Тому їм прийшлось вийти з процесу переплетіння вуст,а Яну відповісти на дзвінок.

–CO!?DZIRYA⁵ FU !!NIE MOGĘ! Już lecę do ciebie, pa.–поклав трубку поляк, поки Пташка дивився у сторону згадуючи поцілунок.–Вибач, мені час,Дзиря знов щось наробив поки мене не було..

–Не вибачайся..–Прилинув до друга? Чи можливо вже до хлопця?Богдан

–Ніколи більш не думай про таке..ми ще зустрінемось..–на прощання сказав зеленоокий,хоча й гадки не мав,чи зустрінуться вони,якщо той все ж таки не брехав.Але на цей випадок він вже мав план,дзвонити кожен день. Чи зустрілись вони потім?Так, не одноразово.Чи все було так як сказав Україна?Так,24 лютого десь о 4:26 ранку люди прокинулись від вибухів⁶. Але зараз не про це. Коли білобрисий вже побіг на реєстрацію,то блакитноокий залишився сам й ловив безліч поглядів,як засудливих,так й лагідних.

*Йосип драний,от треба йому було мене цілувати при всіх..,хоча мені й сподобалось..але .. ААААА чому все так складно?*–думав про все хлопець,й просто йшов на вихід. Сів у машину й поїхав додому,думати що казати людям вранці,як їх заспокоювати.

––––––––––––––––––––––––

Фанфік отримав натхнення після інтерв’ю Анджея Дуди(https://vm.tiktok.com/ZMLoAYP7K/?k=1)

1) Богдан Пташка– або ж Україна)Юкі теж він,походить від англійського Юкрейн

2)Алекс також Саша (Олександр)–США,взагалі образ який тут не завжди буде в моїх фанфіках.

3) Ян Джевецький–Польща

4)Оксана Марченко( https://vm.tiktok.com/ZMLoSW7xD/?k=1)

5)Дзиря, домашній улюбленець Анджея у реальному житті,Польщі у моїх гедканонах

6) Вибачте,якщо для вас це й досі болюча тема,я не хотіла вам про це нагадувати.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

4 Коментарі на “Мить коли кращі друзі,вже не друзі зовсім