Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Мабуть, для героїв ми надто вразливі

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

— Ти — мій спадкоємець. По крові. Плоть від мого тіла, дитя мого гріха і пороку Ай, дитина, народжена одним із нащадків нашого великого роду,— Цзюнь У буквально тріумфував, вимовляючи ці слова. Розкинувши переможно долоні, він стояв перед Се Лянем у всій своїй божественній красі; небожитель і демон у сяючому обладунку, непереможний і жахливий, наймогутніше створення у всіх трьох світах.

— Ні! — скрикнув Се Лянь, розуміючи, що перед його очима прослизають картини минулого і всі ті рази, коли Цзюнь У намагався його перекрутити. Адже вони дійсно були схожі зовні: одного зросту, зі схожими рисами обличчя, зламами губ і брів, розрізом очей… Він думав, що це Бай Усянь навмисне перетворюється на його копію, щоб поселити в розумі сумніви, щоб відвернути можливих послідовників і нацькувати на нього, наслідного принца Сянле, небожителів. Але що якщо це ніколи не було планом Білого Лиха? Якщо Бай Усянь насправді завжди виглядав саме так, як і Се Лянь. Але тоді… Тоді і втеча з гори Тунлу і навіть кожен його візит туди не просто так складався вдало і дивно. Сама гора бачила в ньому не просто демона, саме сина свого творця, тому й ставилася до нього з поблажливістю. Він бачив тепер багато зв’язків, але все ще намагався заперечувати це, сподіваючись, що слова Цзюнь У лише черговий прийом для того, щоб Се Лянь вчинив так, як хочеться демонові. Проте, щось глибоко всередині говорило, що брехні в словах Небесного Імператора справді немає.

— Так. І хіба тебе не навчили не суперечити старшим? Можна було б і більше пошани виявити до твого прапрадіда.

— Якого біса?! Ти щойно своїми руками вбив Ці Жуна! Він же мій кузен! — перебив його в обуренні Се Лянь. Він так прискіпливо шукав у словах Цзюнь У підступ, що “виявив” його майже відразу. Він не врахував, що Блукаючий Лазурний Ліхтар у Ночі не був йому рідним братом, а лише кузеном. І на це йому відразу справедливо вказали, відкидаючи не найкращий з аргументів геть однією простою фразою:

— По лінії матері. Я зі сторони батька. Бездарний, до речі, був син. І загинув так само безглуздо. Безталанний, загалом.

Спогад про смерть батьків тремтінням пробив би тіло Се Ляня, але це сталося так давно, що він не міг більше за ними сумувати. Вони мертві вже вісімсот років. Було б нерозумно щоразу втрачати голову від того, що хтось так багато років тому наклав на себе руки.

Поки Цзюнь У і Се Лянь рефлексували, один ошелешено, а другий переможно, метелик встиг розміститися на стелі зовсім недалеко від величезного канделябра. Але ця дія не пройшла непоміченою. Навіть більше. Бай Усянь був спокійний.

Се Лянь різко схопився за горло, відчуваючи, як клята канга починає стискатися на ньому все тугіше і тугіше, перекриваючи не тільки кисень, а й потік крові в обидва боки. Так ось що було його оберегом та прокляттям. Канга виключила його з лав небожителів, пошкоджених ударом сили день тому. Енергія Цзюнь У та його ж кров, що тече по венах Се Ляня, зробили його недоторканним для того наказу небожителя. Але вони ж і продовжували бути вічними кайданами, залишаючи юнака у повній владі Нефритового Імператора. І зараз той явно намагався відібрати у Се Ляня його життя.

— Припини! Чому б тобі не битися з гідним супротивником? — Хва Чен виник перед спадковим принцем Сяньле, змушуючи Цзюнь У розірвати з Богом Війни в Короні з Квітів зоровий контакт. Той зміг полегшено зробити вдих, наповнюючи легені. Так, дихати було безумовно приємно. Але якою ціною йому дістався цей кисень…

— Відмінно. Я чекав, поки ти з’явишся. Іноді я навіть шкодую, що ти не мій кровний родич. Але це не страшно. Ти хоча б гідний. На жаль, Се Лянь не такий тямущий як ти, і не здатний зрозуміти відразу моєї ідеї,— Цзюнь У був зовсім не здивований появою Хва Чена. Схоже, він і Се Ляня придушив лише для того, щоб спровокувати появу третього слухача. Він ніби грав із почуттями дітей, змушуючи їх виконувати трюки. Підміняв солодощі гіркими овочами та підкладав ферментовані бобаи замість горішків у сиропі. Це було страшно, те, наскільки добре чоловік розумів своїх супротивників.

Хва Чен кинувся в атаку, дістаючи Емін, мабуть, єдиний клинок у всіх трьох світах, здатний завдати рани, що не гояться, будь-якій істоті, навіть настільки неймовірній, як Бай Усянь. Але щоб поранити когось, треба було спочатку дістатися його. А Бай Усянь не дозволяв цьому статися. Спритно відбиваючи кожну атаку своїм мечем, він навіть дозволяв собі вставляти репліки, з яких перед очима Се Ляня та Хва Чена вимальовувалась картина минулого, нікому не відома і, на жаль, по своєму неймовірна.

— Вона була прекрасна у своїй юності, а я вважав себе сильнішим за всіх. Сильніше за богів і небеса, демонів і всіх людей. Я думав, що я сильніший за природу і навіть плин часу мені по зубах, коли вона цілувала мене в шию і ласкаво шепотіла слова схвалення. Її дотики обпалювали шкіру, а молитви лилися мені у вуха, минаючи радників. Я втратив половину сил тієї ночі, коли лежав з нею, але вона заповнювала їх щодня своєю щирістю. Так що на момент падіння я мав майже все, що було раніше. Якби не та помилка, якби не дитина, яку вона носила під ребрами, якби не небожителі, які відмовилися простягнути мені хоча б краплю своїх сил для підтримки – катастрофи не сталося б. Моє падіння було їхньою спільною провиною. Відповідальність за все, що тоді сталося, лежала на плечах кожного, хто чув благання, але не відповідав. І, знаєш, — ця розповідь уже була навіть не стільки для Се Ляня, який міг зібрати шматочки спогадів Цзюнь У зі своїх снів і думок на горі Тунлу, а для Хва Чена, який мовчазно продовжував атакувати ворога. Він ніби червоний вихор напирав, змушуючи супротивника захищатися. Але Цзюнь У і не збирався переходити поки що в атаку. Його метою було посвятити цих двох у свої плани. Можливо вдасться зберегти їх двох?

— Ти зрозумієш мене. Ти теж відчував це почуття ненависті до них, богів, які уявляли себе такими; пройшли Небесну Кару і завмирали на місці, немов скуті непосильним тягарем. Вони опускали руки, забувшись у своїй величі і самостверджувалися за рахунок віруючих і тих, хто не міг відповісти. Ті тридцять три небожителі… Ти теж бачив їхнє ледарство, порожні печі їхнього вогню…

Хва Чен не відповів. Краплі поту стікали його скронями, а металеві прикраси дзвеніли при кожному ривку і випаді. Цзюнь У, щоправда, лише сміявся. Якоїсь миті Емін ковзнув уперед, але лише натрапив на сяючу броню. Вперше у своєму житті меч зіштовхнувся з чимось, що він не міг розрубати. Різко вдарившись, він натужно задзвенів, через що і всередині самого Хва Чена пройшла хвиля вібрації, що сколихнула кожен орган. Але він зібрався з силами і все ж таки встояв на ногах. Імпульс від удару був набагато сильніший, ніж він міг очікувати.

— Ай, моя кохана Ай, загинула тієї ночі в страшному вогні, — ніби й не помітив удару по броні Цзюнь У, продовжуючи свою розповідь. — Вона кричала від болю, а я спостерігав за тим, як вона вмирає, і розумів, що це небожителі — тварюки без душі й цілей — винні у всьому. І тоді я заприсягся їм помститися. Знаєш, як і ти, я вбив кожного, хто мені насолив. Не знаю вже, що тобі зробили ті тридцять три бога, але я знищив так само своїх. Кожен. Я вбивав їх, не поспішаючи. Повільніше. Мені знадобилося майже п’ять сотень років, щоб припинити жалюгідне існування кожного, хто залишився тоді глухий і сліпий до моїх благань. А ці небесні дурні так і не зрозуміли, що сталося. Знаєте… знаєте що? — в обличча, у цьому танку сталі і ненависті до оточуючих. Вони припускали, що свою совість і людяність Цзюнь У спалив тоді в мідній печі разом із трьома своїми друзями-радниками, але до цього моменту це була лише непідтверджена теорія. А зараз…

Се Лянь нарешті оговтався і навіть зміг знайти поглядом Жое. Та пережила втрату шматка і знов могла функціонувати. Ні, якби вона могла кровоточити, то, звичайно, калюжа демонічної крові вже давно розтеклася б під відірваним кінцем, але стрічка теж розуміла, що вона вступить убій саме зараз, або ніколи.

— Я поховав їхні останки прямо на Небесах. Вся ця столиця, всі нинішні будинки і навіть цей палац буквально стоять на останках попередніх богів. А-ха-ха-ха, — божевільний сміх розливався по залі, дзвінко відскакуючи від стін і розлітаючись, наповнював простір жахом, що холодив.

Впіймавши погляд Се Ляня, Хіа Чен коротко кивнув очима. Одне моргання трохи довше, ніж потрібно, і закохані демони-небожителі одночасно атакували ворога з обох боків. Сотні сріблястих метеликів виникли за покликом Кривавого дощу з нізвідки і закружляли навколо Цзюнь У, намагаючись поранити його в незахищені місця. Так, вони були не здатні перемогти, але раз-по-раз, вдаряючись по броні, вони відволікали його і потроху дряпали єдине слабке місце.

Колись давно, вісімсот років тому, Се Лянь уже бився з Бай Усянем і пошкодив обладунок під грудьми ліворуч. І зараз метелики намагалися закінчити справу, послаблюючи там захист знов і знов. Жое, зібравшись з силами, метнулася за наказом Се Ляня вперед і обвила руки бога, намагаючись притягнути їх до його торса.

Мить, і Цзюнь У був знешкоджений і обеззброєний. Міцно примотаний магічною тканиною і засліплений миготінням крил, що ранять, він заревів, відступаючи. Зараз був саме той момент, коли треба було встромити клинок. Хва Чен метнувся вперед і встромив шаблю прямо в роздроблений нагрудник. Метал погано піддавався, але Емін не дарма був його божественним та демонічним артефактом, самим відображенням Хва Чена та його енергії. Незупинний, він увійшов глибше і останнім зусиллям демона встромився в груди Цзюнь У. Здається, з небожителем-тираном було покінчено. Принаймні, від такого поранення будь-який інший помер би протягом пари болісних секунд.

Се Лянь зробив пару кроків уперед, підбігаючи до Хва Чена і хапаючи його за руки.

— Сань Лане! Сань Лане, ти… — встиг скрикнути спадкоємець до моменту, коли метелики раптом миттєво не спалахнули всі разом і не обсипалися попелястим дощем. Ще одна секунда, і Жое, затріщавши, розірвалася на частини. Обтрусившись від артефакту, немов від іграшки, Цзюнь У рукою схопився за шаблю і витяг її з власних грудей, викидаючи вбік, немов іграшкову підробку, а не справжній клинок.

— Мене таким не візьмеш. Твій меч буде наносити мені рану, що не закривається, тільки поки ти живий … І ти зараз мені заважаєш.

Цзюнь У зробив кілька швидких кроків уперед. Хва Чен ривком закрив Се Ляня, але той раптом відчув тиск у канзі і відлетів на пару метрів, волочимий за символ свого падіння, як за нашийник. Митть, і його тіло в черговий раз зустрілася зі стіною, поки Цзюнь У невблаганно наближався до Хва Чена, збентеженого і зволікаючого тепер. Але у Шукаючого квіти кривавого дощу був ще один козир у рукаві. Мабуть, правда завжди працювала краще за клинки. особливо проти того, хто був фізично непереможним.

— Ти думаєш, що вона мучилася і страждала? Вважаєш, що ніхто не вартий життя, бо ти не врятував саме її? Ти ніколи не любив її! Зізнайся, ти ніколи її не любив по-справжньому! Те, що сталося між вами,— історія одного року та десятка квітів. Вона за тебе згоріла у вогні, рятуючи єдине дороге, що вона від тебе отримала – дитину. А що ти зробив? Стояв і плескав очима? Плакався у рукав радника? Страждав і будував плани помсти? Навіть зараз ти так само жалюгідний, як і дві тисячі років тому! — посміхався прямо в обличчя супротивнику Хва Чен. Нехай він не зміг перемогти, але Емін все ж таки зробив свою справу. Не зараз, то через пару хвилин або годин, але Цзюнь У колись у будь-якому разі помре. Це те поранення, яке він ніколи не зможе заживити і в це своє бажання алий демон вклав усю свою енергію, всі магічні сили, які у нього були, всю пристрасть і бажання захистити не світ, але єдину істоту в ньому, гідну кохання .

Клинок пронизав груди демона, повертаючись прямо в серце.

— Не смій так казати! Вона була прекрасна, а наше кохання пройшло через століття!

— “Не смій”? Чому? Тому що ти боягуз? Ні, можеш хоч мільйон разів проткнути мене, спопелити моє тіло і розірвати душу, але я встану мільйон один раз, бо за кохання і дорогу людину можна і треба померти!

Голос Хва Чена поступово слабшав разом із кров’ю, що поштовхами залишає тіло. Біле Лихо ще кілька разів гнівно встромив меч у демона, переконуючись у тому, що він спливає кров’ю та вмирає. Злість настільки застелила йому свідомість, що Цзюнь У навіть не потягнувся рукою, щоб знищити Золоте Ядро. Або, може, це рана від Еміна все ж таки нанесла йому каліцтво достатнє, щоб відволікатися на нього частиною свідомості. Штовхнувши ногою тіло, що осіло, він розвернувся до Се Ляня, лежав на підлозі на відстані. Принц дивився на тіло Хва Чена і розкрив рота у німому крику жаху.

— Продовжимо нашу розмову, любий? Мабуть, я навіть повинен називати тебе сином. Не думаю, що покоління між нами мають значення. Вони— лише проміжок, за який Небо збирало сили та проводило роботу над помилками. Я тепер мушу довести тебе до досконалості. Отже, одну частину зроблено – ти вже втратив усе й усіх. Твої друзі будуть розірвані на шматки моїми демонами, твій “коханий” валяється біля моїх ніг, залишилося знищити твою волелюбну частинку, і, мабуть, ти нарешті станеш гідним. Зрозумієш, що едина емоція, яка є справжньою – біль і помста за неї.

Бай Усянь скоротив відстань між ними і жестом підтягнув Се Ляня за кангу на шиї вгору, впираючи меч у груди небожителя. У профілактичних цілях. Протикати Се Ляня він не збирався.

— Не бійся. У тобі й так достатньо дірок. Навіть надто, я сказав би, судячи з усього.

Сальна усмішка ковзнула по обличчю небожителя, коли він, змахнувши рукою, з силою приклав принца об підлогу. Так, щоб він, напевно, відчув удар кожною частиною свого тіла. Демонічні кістки досить міцні, щоб не розвалитися, але болю від цього принц відчував не менше. Хоча фізичні відчуття не могли зрівнятися з тими стражданнями, що розривали його душу, коли він бачив помираючого Хва Чена, і те, як життєві сили покинули його тіло.

—Я століттями готував тебе, дозволяв вчитися на власних помилках і осягати все самостійно. Сподівався, що, пройшовши такий довгий шлях, ти прийдеш до справжнього рішення і, дізнавшись усю правду, з’явишся поперед мої очі з визнанням. Я сподівався, що ти станеш найкращою версією мене і допоможеш мені створити світ, підвладний тільки нам,— відсторонившись, чоловік картинно обтрусив руки, відвертаючись на мить кудись.

— Але, мабуть, це було неправильно. Мало я тебе виховував. Мало шмагав. Вісім сотень років як уродився, а все так само жалюгідний.

Удар п’ятою припав прямо в живіт, змушуючи принца скорчитися від болю.

— Нічого страшного. Це не смертельно. Побарахтаєшся, скорчишся і встанеш знову. Я чекатиму тебе в тронній залі, коли оклемаєшся

Кроки чоловіка почали віддалятися. На мить він сповільнився та нахилився. підбираючи з підлоги клинок, що дійсно належав йому. Фансінь. Його перша духовна зброя. Хмикнувши, спадковий принц Уюну узяв його в руки, прибираючи кудись подалі меч, що заміняв його довгих вісімсот років. Отак і давай нащадкам свої артефакти – вони назвуть їх безглуздим ім’ям, колотимуть горіхи і нарізатимуть огірки, а наприкінці взагалі відкинуть, наче мотлох. Тьху.

Цзюнь У вже майже покинув зал, коли почув шарудіння тканини. Се Лянь, побитий і навіть скалічений, все одно намагався підвестися. Повільно, спершу рачки, а потім навколішки, але він підіймався, погойдуючись, немов хілля на вітру.

— Ого, та ти швидкий… — в голосі Бай Усяня прослизнула легка невпевненість. Він ніби не був готовий до такого повороту. Навряд Се Лянь різко переглянув свої життєві погляди. Мабуть, доведеться додати йому.

Але юнак вирішив почати промову.

Сиплий від канги, що стискає шию, і від множинних ушкоджень, Се Лянь звучав так, ніби казав востаннє. Він перемагав біль, що пронизав тіло з кожнимподихом, але не припиняв говорити попри все:

— Неважливо, як довго й жорстоко ти мене битимеш; не важливо, скільки століть пройде і скільки разів ти катуватимеш моє тіло, — я ніколи не змінюсь. Ти кажеш, що ти мій предок, що ми кіни з тобою, кров від однієї крові. Тоді зрозуміло, чому гора Тунлу не поглинула мене – вона відчула тебе в мені і відпустила. Ти кажеш, що ми плоть від однієї плоті – тоді зрозуміло, чому я не зміг врятувати королівство Сянь Ле – моє бажання було приречене на провал, тому що циклічність повинна замкнути коло. Але ми не є променем від одного світла. Навіть замкни ти мене в надрах земних, я і там палатиму. Ми — дві різні душі. Демони, люди, небожителі – не має значення, в одяг якого кольору вдягнена есенція. Ми лише матеріал, і наші рішення прідводять нас до тріумфу чи провалу. Мій шлях не буде повторенням твого. І я ніколи не стану тобі підкорятися, руйнуючи та завдаючи біль іншим.

Ніхто не заважав Се Ляню вимовляти його промову. Ніхто не перебивав, не кричав гнівних слів. Небесний Імператор слухав його, не вірячи власним вухам. Якийсь мішок із кістками та надією сміє говорити йому таке. І це після всього пережитого? За таку сміливість можна було дати шанс договорити, а потім вибачитися за усе сказане. Але тільки один

Піднявши тремтячу руку, Се Лянь стиснув долоню навколо кільця, що висить на шиї. Повільно піднісши його до губ, він торкнувся каменя, заплющуючи очі і даруючи свій останній видих тому, кого він любив найбільше. Нехай це життя завершилося черговим провалом, але він точно знав одну істоту на землі, яка була здатна перемогти. Звісно, це був Шукаючий квіти кривавий дощ.

Згинаючись знову, його тіло раптом видало одну єдину, дуже довгу думку, яка сформувалася в мозку за мить до звичної темряви посмерття.

«Але ж Хва Чен втомився і буде без сил. Та й не стане він рятувати всіх цих безневинних людей. І не зобов’язаний цього робити».

Вже бездиханий Се Лянь відчував останнє скорочення серця і зрозумів, що він не може зараз піти, не може загубитися на день або тиждень, залишивши все самоплиномі. У нього з вищими силами та людством нерозривний контракт. Та й узагалі, бог він чи ні. Тим більше знаючи, що вони з Бай Усянем однієї крові…

Серце стукнуло і зупинилося. Але лише на мить. Блакитне світіння життєвої енергії згасло. Три… Два… Один… Се Лянь ще не встиг навіть похитнутися, щоб упасти, але вже розплющив очі, вдихаючи кисень, що обпалив легені. Піднісши руку до горла, він одним простим рухом зірвав із себе кангу, немов та була не магічною печаткою, а чимось абсолютно легким та неміцним. Зірвав, наче то був дурний символічний нашийник.

Бай Усянь не вірив своїм очам. Магічні сили Се Ляня поверталися до нього настільки швидко, наскільки це було можливо, наповнюючи тіло, виліковуючи його і знову накопичуючи все те, в чому йому доводилося обмежувати себеі всі останні вісімсот років.

— Сьогодні мій вибір — позбутися канги. Чи ти хочеш сказати, що я не маю на це права?

Зовсім поруч свій перший вдих зробив Хва Чен. Груди його швидко затягувалися, а разом із цим і серце, що стільки століть стояло марним сувеніром, раптом теж почало скорочуватися. Кохання творить чудеса, кажуть легенди. Але диво, що відбувалося зараз, було творінням рук одного єдиного, закоханого до безпам’ятства, бога.

— Як ти це зробив?! — у гніві закричав чоловік, рвонувши до Се Ляня, але той спритно ухилився. У нього не було клинка, щоб битися, а розірвана на шматки Жое лежала на підлозі. Але принц був божеством принаймні двічі, тому сяюча книга в золотій обкладинці з’явилася в його руках, як справжня духовна зброя. Він ніколи не відкривав її, боячись того, що може побачити на сторінках, але зараз саме в цей момент бою, коли він зіткнувся у протистоянні зі своїм предком, це здалося правильним рішенням. Знайомий теплий голос шепнув над вухом: «Не бійтеся, мій принце, примийте себе і те, ким ви є».

Хва Чен міг спостерігати зараз унікальну картину: Небесний Імператор заносив клинок для того, щоб вразити свого протестуючого праправнука, і сам Се Лянь, що незворушним обличчям відкриває порнографічну книгу з ілюстраціями, ніби зараз був влучний час.

Замість м’яких грудей Фансінь зустрів бар’єр, зітканий з найтонших золотих ниток. Він мерехтливим куполом вкрив фігуру Се Ляня, що недовірливо ворушив губами.

Цзюнь У завмер, уражений побаченим. Клинок у його руках затремтів і розсипався блискучими уламками, осипаючись на землю мерехтливим дощем. Він дивився на бар’єр, вчитуючись у чарівні письмена, і впізнав у ньому слова рідної мови, слова захисту, кохання, розуміння та милосердя. Він чув у своїй голові сотні голосів, що підносили йому молитви, так чітко, наче це було не дві тисячі років тому, а саме зараз, у цю саму мить.

— Ні, припини! – скрикнув він, занурюючись у потік молитов, серед яких найбільш було чутно тонкий, дзвінкий голос Ай.

— Досить! — він опустився на коліна, не в змозі подолати почуття, що роздирають його на частини. Він усвідомив нарешті, що не самий любовний зв’язок порушив його культивацію, а нездатність прийняти поразку і піти з поля гідно. Навіть якби він не лежав з нею тоді, то все одно не зміг би перемогти. Час лише невпинно відраховує піщинками рух всесвіту вперед.

Се Лянь продовжував читати вголос слова, що запалюються золотими літерами на сторінках. Він відчував, як вітри тріплють його рукави та одяг, як кров шумить у вухах і земля йде з-під ніг, але не міг зупинитися, поглинутий моментом. Він ставав Чтецем, голосом для Книги Буття, і поступово почав птанути в ній, перетворюючись на мерехтливе світіння. Воно розходилося від країв його одягу, поступово покриваючи долоні та стопи.

Цзюнь У стояв на колінах у піску, що був колись його мечем, і тримався за голову, кидаючись в агонії з особистих тривог і фантомних голосів.

— Досить, — твердий голос і рука, опущена на плече, повернули Се Ляня в реальність, він різко перервав читання.

— Досить. Я радію, що ви змогли знайти до неї підхід, – радник, що виник за спиною, спритно забрав книгу з рук приголомшеного Се Ляня, що дивився на нього з широко розплющеними очима.

—Я завжди казав вам, що така література не для принців,— усміхнувся Мей Нянцзін, закриваючи фоліант і проводячи рукою по обкладинці.

— Маленька пустунка, я розумію, що ти хотіла зробити момент драматичнішим, тому відштовхувала принца, щоб той не розкрив тебе передчасно, але обов’язково для цього було обирати саме такий зовнішній вигляд?

Книга, пожурена, але при цьому приласкана, пішла брижами, поступово змінюючи свою форму і перетворюючись на скромний і пошарпаний роками фоліант без назви і будь-яких прикрас. Але тепер Се Лянь відчував, що за зовнішнім виглядом ховається дещо величне і незбагненне.

— Що це за книга? І як ви?..

— Ох, я вас прошу, дорогий принце, я не хочу зайвий раз розкривати карти.

— Вірне рішення. Чи ви вважаєте, що вже дограли партію? — Цзюнь У, здається, зміг поступово впоратися з собою та своїм нападом, загнавши почуття кудись глибоко в закутки душі. Туди, де їм було місце. Прямо зараз він стояв перед ними, нехай без Фансиня, але так само непереможний. Молитви людей у ​​його храмах небесного імператора досі не припинялися, наповнюючи його силами та дозволяючи впоратися зі своїми страхами та хвилюваннями.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь