Частина дев’ята

Аморіс сиділа у саду, склавши руки на колінах. До її вух доносились звуки з маєтку. Вона доторкнулась пальцями до лоба, закрила обличчя руками. Всередині будинку наростала хвилююча атмосфера, пройшла лише…

(9)

цілому, життя налагодилось ще в 22 році, на початку повномаштабної Ніл переїхав до Миколи, а ще оскільки на території України заборонені одностатеві шлюби, Ніл з Миколою одружились бостоньским шлюбом. та…

Пообіцяй мені

Глубока ніч. Годинник показує пів на другу. Чонгук лежить в своєму ліжку і дивиться в стелю. Його немає. Чіміна вкотре немає дома. Останнім часом старший почав все частіше пропадати по…

Епілог

Біль стискав грудну клітину, через що ставало важко дихати. Це кінець. Вікторія мертва. Я сидів перед її могилою кілька годин і просто дивився в порожнечу. Так проводив свій час уже…

Дев’яте завдання

- Еджі! Еджі! - закричав Масумі, коли детектив Такаока розмовляв з лікарем. Той того не очікував та повернувся до колеги. Іно ж схопив за руку Еджі та повів кудись в…

Розділ 9

Пройшов місяць, ми успішно закрили сесію, і зараз сиділи разом у кафе попиваючи бабл ті і розмовляючи про вікенд у горах, куди ми їдемо через три дні. Ми весело розмовляли…

Крок 9. Занурення

Після візиту Чжу Цзанцзіня Сяо Чжань підіймається на верхній поверх. Та в кінці пустого коридору звертає не до Ван Ібо, а у свою майбутню — за офіційною версією — квартиру.…

Наша гра

Єва – Давно не бачились, Липо!  Я знала, що одразу як я вкладу свою долоню в його він згребе мене в обійми, ніби ми якісь давні друзі, що нарешті мають…

Прогулянка

8 ранку, Кроулі ще лежав на ліжку вже не повністю, а майже вкритий ковдрою, навпроти нього не було білого красунчіка із-за чого настрій вже був трохи зіпсований. Але це не…

Правда (майже вся) про підозрілого типа

Guess who's back, як то кажуть) Наперед вибачаюсь, бо розділ вийшов набагато довшим. Наступний ранок Банчан сміливо заніс до списку найгірших у його житті на рівні із прослуховуванням і прем'єрою.…