Покарання для Мей

Коли Лейтенант приніс Мей до човнів, Прайс не став випитувати у дівчини інформацію, як вона постраждала її потрібно було швидко рятувати. Мію привезли непритомну в мед пункт бази, дівчина втратила…

Частина восьма

Вечір наступного дня починався насичено. Прислуга прикрашала будинок білими трояндами – за традицією господар обирає квітку, яка буде символом цього прийому. Зустрічати гостей з інших Домів доручили Адріану та його…

(8)

Залишившісь 2 місяця до екзамена, Ніл приходив до Миколи, аби трохи підтянути математику, але,  на диво, Микола добре її знав, хоч ствержував, що не робив домашні завданя з класу п'ятого.…

Восьме завдання

Зранку детектив прокинувся знову ж таки дуже рано. Написавши записку для Нацукі та випивши кави, він взяв сумку та поїхав на роботу. Час ще був, тому Масумі знову ж таки…

Нам треба поговорити

З наступного ж дня Чонгук починає виконувати дану собі обіцянку - він починає уникати Чіміна. Повільно і поступово. Спокійно та без лишнього галасу. Так, щоб Чімін не зрозумів, що щось…

8 глава – кінець

Ще кілька днів в Одесі, і ми повертались до Вінниці. Вікторія так і бачила світ у чорно-білих тонах, але на її обличчі зараз грала сонячна усмішка, а зараз для мене…

Розділ 8

Пройшло вже два тижні, як Айрін і казала, вона приготувала моті і я віднесла трохи батькам, було дуже смачно. Навчання проходило спокійно, ми частіше гуляєм з дівчатами, домовились що будем…

Крок 8. Смиренність

Він не одразу розуміє, що сон змінився реальністю — настільки чітко відчувається тепло вуст Сяо Чжаня на його власних. Ван Ібо безсвідомо проводить по ним пальцями у надії, що це…

Цигарки зі смаком майбутнього

Єва Опиняючись у Стохесі, першим ділом я попрямувала в банк, щоб виписати декілька чеків на свої тіньові рахунки і отримати нову чекову книжку. Гадки не маю чи знадобляться вони, але…

Приїхали

Доїхавши до села Кроулі прокинувся і здивувався видом з вікна, такої завірюхи він вже давно не бачив. Добре що зупинились вони біля хати і іти не довго. Зайшовши в середину…