Макаров

Після розмови Мія пішла збиратися. У літаку обговорили ще раз план дій. - Привид, Соуп і я підемо на штурм, Мей і Гас будете прикривати. Якщо хтось побачить Макарова вбити…

Мала

У школі я проводила кожну вільну хвилину з Наталкою. На перервах ми усамітнювалися десь на лавках в кутках коридорів та ділилися один з одним різними новинами, обговорювали теми минулих уроків…

Розділ 7 Епілог

Це був ранок після завдання. Я прокинулася. Стрілка годинника вже була на восьми. Помітила, що Голі не спить. – Добрий ранок – Прошепотіла я їй на вухо – Добрий –…

Розділ 7 Епілог

Це був ранок після завдання. Я прокинулася. Стрілка годинника вже була на восьми. Помітила, що Голі не спить. – Добрий ранок – Прошепотіла я їй на вухо – Добрий –…

7

Незважаючи на те, що бігла як могла, так і не застала за ресепшином Інрі. Дідько, от би вміти бути в двох місцях одночасно. Замість неї за ним нудьгував хлопець, спостерігаючи…

Збірник драблів 1. Знайомство з Коулет

https://t.me/Hata_Lee — телеграм канал з артами! Від лиця Сільвестера буде вестися ця розповідь. Сільвестер — хлопець спокійний, тихий, замкнений у собі, носить темний одяг, навчається у восьмому класі. Він не…

Частина сьома

Ревека завжди була запальною натурою. Вона ніколи не приховувала емоцій, якщо була незадоволена чимось. Це відрізняє молодших вампірів від дорослих. Останні в змозі контролювати свої емоції, або зовсім вимикати їх,…

(7)

Весь наступний тиждень одинадцятикласники лише те й робили, що готувались до екзаменів, адже до здачі залишилось усього 2 місяці. звичайно такі, як Ніл які вчились весь рік, не дуже їх…

Утвір 7

Опис: Копія оригіналу утвору також присутня на сайтах: https://www.wattpad.com/1449811021-mundes-world-plexus-of-souls-%D1%83%D1%82%D0%B2%D1%96%D1%80-7 https://archiveofourown.org/works/55891582/chapters/143029477 (Посилання на сьомий утвір)   В невелику кімнату зайшла дівчина. Вона була молодою, сильною, середнього зросту. Її волосся було русявим…

Сьоме завдання

- Масумі? - Нацукі зустріла в порозі детектива. Він був втомленим та ледве зміг підняти голову, аби подивитися на неї. - Привіт, - також ледве посміхнувся він, - я не…