Нові знайомства

В наступні дні Оля нарешті змогла виділити час на себе і помедитувати. Вона вже навіть уподобала невеликий плац біля Небесної кузні, де на світанку нікого не було і де вистачало…

Важке дитинство

Привид не знав що сказати дівчині щоб її не образити. - ти зараз дуже п'яна і не розумієш що кажеш - сказав Саймон - ні, я все розумію. - добре,…

Розділ 6

Я сиділа на кухні, пила чай і їла пончик з шоколадною глазурʼю. Аж тут двері відчинилися і з них вийшла Голі. – О, Голі не думала, що ти сьогодні сюди…

6

То що це в біса було?! -  це запитання так давно не терпілося озвучити, що воно злетіло швидко і, не вбачаючи перешкод у вигляді власової спини. Відповідь не змусила довго…

Ти вбиваєш мене навіть у вісні

Хтось окликнув хлопця позаду . Хан повернув голову та побачив його . Свого колишнього хлопця Пак Джиньона — доброго дня хйон Сказав він опустивши голову — боже я тебе навіть…

Те, що випадкове, не таке ж і випадкове

— І нащо ми йшли сюди чотири години на електричці? Щоби шкандибати ще сто кілометрів до твоєї дурної сосни?   Міша у широкій панамі, яка наполовину затуляє його лице, сонячних…

Частина шоста

Вампіри з більшості кланів роблять це, аби прив'язати до себе смертного. Людину, якою можна годуватися у будь-який момент часу. Частіше за все цей процес призводить до летальних випадків. Таким чином,…

(6)

Сонце нещадно світило через штори, будячи усіх, хто так мирно спав в ліжку. І хочеться спитати: "Навіщо псувати таку прекрасну  ідилію?", але завжди треба прокидатись. Кому на роботу, кому в…

Шосте завдання

- Що це? Наступного ранку Масумі прокинувся ледве не о 6 ранку. Які було заплановано - він приїде в бюро раніше та, допоки там нікого не буде, швидко зробить копії…

_Спільна ніч_

VI — Навіщо ти намагався вбити дитину! — Мет аж ніяк не очікував такого повороту подій. — Це не дитина, а зброя.Називай речі своїми іменами — Стік сидів на дивані…