Останній уламок Вутрад

  Соратники дісталися Вайтрана вже за північ. - Думаєш, Кодлак вже спить? - запитала жінка, коли вони нарешті дісталися Йоррваскру. - Навіть якщо він у ліжку, то навряд чи. Хороший…

Відпочинок за пляшкою рому

Пролунав відбій, всі пішли до своїх кімнат, Мія залізла під ліжко і дістала пляшку рому, - нарешті я тебе спробую- дівчина посміхнулась своїм думкам. Мей підійшла до дверей і прислухалась…

“Ваш таємний роботодавець”

Через деякий час Ада прокинулась. На її диво на неї не було ніяких ран, оглянув себе вона почала оцінювати становище навколо. На їхні позиції опустився густий туман, дальше 15 метрів…

Частина 5

Решта тижня минула в одну мить — не встиг Сайно й оком кліпнути, як настав вечір його останнього дня в селищі Ґандгарва. Вони з Тігнарі якраз прямували до його хатинки…

Твій найкращий друг

За минулі вихідні я ледве не втратила двох найближчих мені людей. Ці два дня вплинули на мене вкрай негативно — сьогодні я проспала настільки, що йти у школу було вже…

Частина п’ята

Дівчина застигла на місці після почутого. Вона й уявлення не мала, що означало, коли вампір хотів когось зробити «своїм» чи «своєю». Від чогось у неї звело шлунок і затремтіли пальці…

(5)

Наступного дня,30 березня, напевно, не можна було б сказати, що був вже вечір, бо темніло тоді дуже швидко. Стоячи під під'їздом, Ніл зрозумів, що забув ключі. Голод поволі роз'їдав підшлункову.…

Розплата

Отже, в неї туберкульоз. Кучерява секретарка тицьнула їй друкований аркуш і показала місце для підпису. Завтра вона має покинути це місце, котре вже стало домом. Куди піти? -Міро, куди ти…

Кзин

- Як ти перебралась через кордон?- приємна усмішка раптово зникла з обличччя Хелли. Вона прискіпливо подивилась на Морай - Мені зайняло місяць, аби дістатись з академії до кордону. Я помітила…

Стартовий набір

Прокинувся я оголений в абсолютно білій кімнаті. Білі стіни, підлога, стеля, навіть стіл посеред кімнати і той - білий, хоч не впевнений, що то стіл, може бути, що то тумбочка.…