Фанфіки українською мовою

    — Хьон, ну коли ти будеш прибирати за собою посуд, аргх. — пробубнив брюнет, скидуючи посуд в раковину і все таки починаючи її мити. А той самий на якого бубнили заходить в кухню і вуха Чона знову ріже клацання декілька разів.

     

    — Техьон! Ну я ж просив, припини вже. — бризнув водою в хлопця, який хіхікає та тікає в кімнату паралельно з цим чухає потилицю путаючи волосся ще більше та дивлячись в фотоапарат, а парубок тепер знову стоїть з червоним обличчям та вухами, які помічає постійно Те та нагло цим користується. Домиваючи посуд, видихнув та пішов в кімнату до цього негідника, але все одно буде робити вигляд ніби ображений, хоча знаючи Чона то це не надовго, бо варто лише подивитись в ці бурштинові очі то можна пробачити будь що тисячі разів, ще й вибачатись ні за що.

     

    Техьон одразу підіймає свої очі вверх, які приховані кучерявою чолкою, коли чує як відкриваються двері, м’яко посміхаючись дивлячись на парубка, паралельно з цим не забуваючи гладити та чухати кота за вухом, який лежить в нього на колінах. Це взагалі забавна історія з цим котом.

     

    Flashback

     

    Хлопці як завжди йшли додому з університету балакаючи про щось, як Техьон побачив руденького кошеня, до якого одразу пішов, а той вчепився в нього сталевою хваткою.

     

    — Дивись який кумедний, не можу з нього. — підняв руку та дивлячись на це творіння всесвіту, яке вчепилось в долонь задніми та передніми лапками. — Давай заберемо його, він явно не налаштований мене відпускати.

     

    — Ну от тоді і спи з ним на вулиці. Те, нас цілими днями немає вдома, а він маленький ще занадто, давай краще відведемо його в притулок. — Під ниття Техьона вони все таки віднесли його до притулку та доплатили, щоб за ним був гарний нагляд і він дав йому те ім’я на яке Чон готов був прибити. Цікаво? В цьому весь Техьон, бо він сказав:

     

    — Його до речі звати Віскі.

     

    І все б нічого, але коли вони на наступний день трошки пізніше повертались додому це геніальне створіння вибігає з куста та по джинсах залазить на парубка, який заливається сміхом.

     

    — Гук-і, він тепер точно зобов’язаний жити в нас. Ти як втік звідти, Віскі? — взяв того в руку та приблизив до свого обличчя вдивляючись в зелені маленькі оченята.

     

    — Ну тепер точно так, це ж треба. — приблизив своє обличчя теж до кошеня, яке почало нявкати та кумедно рухати лапками по сторонам. Чон посміхається так яскраво та обережно гладить по голові одним пальцем, а тим часом Техьон губиться в цій посмішці, забуваючи взагалі про кота та про те що воно на вулиці, бо його буквально паралізувало від того наскільки його “друг” неперевершений, і дуже шкодував, що фотоапарат сів.

     

    End flashback

     

    — Що ти вже хочеш від мене, Техьон? — Чон вже вивчив його з ніг до голови, і знає коли той задумує щось то строє цю мордашку.

     

    — Хочу тебе сфотографувати.

     

    — Ти і так це робиш без дозволу! Я ж тебе просив, але ти все одно робиш одне й те саме, взагалі байдуже на мої слова. — почав швидко казати паралельно з цим йдучи до свого ліжка, поправляючи подушку.

     

    — Ти прекрасний. — він готовий це казати кожну секунду правда, він ще не зустрічав настільки чарівного як Чон, як в ньому все гармонійно, може бути агресивний, але виглядає так що хочеться затіскати його щоки та міцно обійняти. Почувши це, той застигає на місці та Техьон чує як той тцикає на що лише сильніше посміхається. — Ти дійсно неймовірний, тому я хочу тебе постійно фотографувати, живі фото виходять завжди набагато краще ніж, коли модель починає позувати.

     

    — Стули, дістав. — ні, не подумайте, Чонгуку дуже приємно, коли його хьон робить компліменти, але він на постійній основі це творить і ніяк не може звикнути до цього, одразу ж червоніє та губиться, чим самим ще більше Те починає його буквально засипати ніжними словами. Переклавши кота на своє ліжко тихенько встав та так само підійшовши до парубка, який стояв до нього спиною продовжуючи дути свої і так пухкі губи, про які Техьон марить кожен день, але на зараз обіймає за талію та притуляючись грудьми до спини, опустив голову на плече, відчуваючи як той одразу окаменів та навіть дихати перестав.

     

    — Але тобі ж подобається, чому ти постійно бубниш? — пробасив на червоне вушко та посміявшись. — Гук-і, я кажу лише правду, ти сам це знаєш. Ти дійсно настільки гарний, сам не розумієш цього. — з цими словами він відходить від Чона, який взагалі не рухається, підійшовши до шафи та відкрив дверцята на якому було дзеркало в повний зріст та став біля нього. — Подивись уважно на себе, ти схожий на ту саму модель з обкладинки, тебе не псує навіть домашній замарений одяг та круги під очима. — з цими словами Техьон тихо та обережно підходить знову ззаду та обіймаю за талію, опускаючи підборіддя на плече хлопця, який вже як варений рак та мовчить як партизан.

     

    — П-припини вже. — сказав Чон дивлячись на їх відображення в зеркалі, поклав руки на чужі та намагається їх прибрати, але не дуже й сильно хотілось.

     

    — Не перестану, тобі дуже пасує те як ти соромишся. — підняв одну руку та повернув пальцями за підборіддя до себе, задивляючись в оленячі округленні очі, які поглядом просять його зупинитись, бо він так довго не витримає. — Я ще мовчу про твої чарівні очі, які полонять з першого погляду, в яких можна потонути за лічені секунди. — замовк одразу після цих слів, на що здивувався сам Чонгук, але при цьому уважно дивитись в очі та по не волі опускає погляд на губи, які той кусає, великим пальцем руки, якою тримав за лице провів по нижній губі. — Я хочу тебе поцілувати, дозволь, інакше я помру.

     

    — То зроби це вже нарешті, це я зараз вмру з сорому, бовдур. — нащо Те лише посміхається та нарешті смикає свої губи з тими бажаними, якими марив та захоплювався, які Чон змащував вишневою гігієнічною помадою. Переклав руку на потилицю та розвернувши до себе, сильніше притуляючись до нього, вриваючись до чужого рота язиком та досліджуючи його детально, ніби це перший і останній раз, коли він може це зробити. Макне теж від нього не відстає, обіймаючи за шию та сильніше притискаючись до парубка, чия рука вже забралась йому під кофту, проводячи своїми прекрасними довгими пальцями по оголеній шкірі талію визиваючи цим табун мурашок, які пробігаються по всьому тілу моментально. Техьон не міг втриматись від такої спокуси та відкрив очі, спостерігаючи за тією картиною, яка відкривається перед ним: вії які тремтять та трохи зжмурені очі, рум’яні щоки та чолка яка спадає на лоба.

     

    Розриваючи поцілунок м’яко з характерним звуком та чуючи сумний видих, парубок на це лише хмикнув та припав до шиї, покриваючи її вологими поцілунками не пропускаючи жодного міліметра шкіри, нащо у відповідь сильно стискають плечі та загнано дихають. Але схоже це все ненадовго виходить бо Чон заривається пальцями в кудряві локони і тягнучи назад тим самим змушуючи відірватись від нього, але ж тим самим першим проявляючи ініціативу в поцілунку, трохи кусає уста та видихаючи в них, коли відчуває як сильно пальці хьона стискаються на його талії та як його повернули спиною до ліжка, обережно опускаючи на нього, кладучи долонь на потилицю, щоб той не вдарився о стіну.

     

    — Гук-і… — все таки відсторонившись трохи від зацілованих та червоних губ дивиться прямо в очі, які відкрились та дивляться на нього з питанням, але Те лише вперся своїм лобом об лоб парубка та на декілька секунд прикриваючи очі.

     

    — Чому ти зупинився? — намагаючись видихнути та проговоривши це, Чон знову заводить руку на потилицю та заривається пальцями в волосся м’яко перебираючи милі кучері, які плутаються.

     

    — Ти хочеш продовжити? — відкрив очі та підняв голову вище, нависаючи повністю над юнаком, закусуючи нижню губу. Побачивши кивок у відповідь зрозумів, що це точно остання зупинка його здорового глузду, тому знову опускається до шиї та балансує між поцілунками та укусами, не забуваючи про руки, які блукають по тілу, підіймаючись однією долонею до грудей та зажимаючи між пальцями сосок і через секунду отримав відповідь на свою дію у вигляді тихого стону. Присів на пах повністю та стягує з Чонгука кофту, яка на зараз точно їм не знадобиться та одразу ж зависаючи на тіло, до якого нарешті урвався, тільки зараз помічаючи, що воно підтягнуте та витончене, Техьон знав, що хлопець за собою доглядає в цьому плані, але він не думав, що там будуть блядьскі кубики, в настільки м’якого та сором’язливого парубка будуть кубики. Не гаючи часу він обома долонями ще й розкинувши пальці провів по всьому торсу та грудях, облизуючи свої губи, які за секунди пересохли.

     

    — Я хочу тебе сфотографувати.

     

    — Не вздумай! З глузду з’їхав? — прикрикнув Чон, мало того що його просто так фотографують без дозволу так ще й напівголого, це вже всі рамки переходить. — Хьон, я сказав ні, хей. — хотів вже схопити хлопця за руку, як той лише вдарив по руці та ціленаправлено йшов до свого ліжка, щоб взяти фотоапарат.

     

    — Якщо ти соромишся через те що лише ти оголений то я теж можу зняти футболку. — побачивши як той відвернув голову хмикнув та стягнув з себе футболку і одразу ж направляючись до свого макне, який прикриває очі руками, опускається колінами на ліжко по бокам від стегон парубка та наводить на нього камеру. — Гук-і, милий, прибери руки, будь ласка. Ці фото окрім мене ніхто не побачить, я клянусь. — Ще він нагло користувався тим, що якщо добре попросити то Чон зробить, недаремно вони ж живуть вдвох вже більше півроку. Тому Чонгук повільно прибирає руки неповністю та залишаючи їх якщо що ближче до голови, а в Техьона пересохло горло та плавиться мозок через те що він бачить через об’єктив, одразу клацаючи разів так п’ять трохи змінюючи радіус фотографії нахиляючись в різні сторони. Відклавши фотоапарат під ліжко, щоб не розбити його та не наступити, знову повертається до парубка, цілуючи одразу низ живота від чого той одразу ж смикається та закусуючи губу ледве не до крові. А Те часу марно не витрачає бо вже розстібає джинси та починає їх спускати одразу ж з білизною, трохи привстаючи та відкладаючи їх подалі, скануючи тіло своїм лисячим поглядом, від якого Чон зводить стегна.

     

    — Не повіриш, я хочу знову це сфотографувати, але зроблю дещо інше. — хмикнувши, склонився та коротко поцілував в припухші від поцілунків губи. Швидко дібравшись до своєї тумби та дістаючи з неї змазку та презервативи.

     

    — Як довго вони в тебе там лежать? — скептично вигнув одну бров макне трохи припіднімаючись на ліктях та дивлячись своєму хьону в обличчя, але погляд сам опускається на напів оголене тіло проводячи кінчиком язика по закусаним губам.

     

    — Немає зараз значення, головне зараз те що я буду робити тобі приємно, Чон-і. — проговорив хриплим голосом, бо буквально сходить з розуму через свого “сусіда”, тим паче коли він лежить під тобою повністю оголений та з довірою в погляді, що від цього ширинка ще більше давить неприємно на пах, Техьон навіть думає, що це сон, не реальність. Склонився та м’яко поцілував вже настільки люблячі уста, що не відчепиться від них, наливаючи собі на пальці добру порцію прозорої рідини, рукою спокійно розводячи стегна в сторони та сідаючи між ними, проводячи вологими пальцями вздовж всієї довжини члена хлопця та повільно спускаючись нижче, два пальцями масуючи та трошки натискаючи на ніжку шкіру між сідницями, вириваючи цим стогін.

     

    — Якщо буде не приємно кажи мені одразу. — залишив на губах короткий та легкий поцілунок, вводячи один палець лише на одну фалангу і уважно стежачи за кожною реакцією на цьому прекрасному обличчю, повільно продовжуючи повільно проштовхувати палець.

     

    — Те.. Я ж не якийсь там незайманий і не криштальний, хутчіш. — простогнав макне хмурячи брови, підняв погляд та заглядає в очі в яких пляшуть чорти і це до тих же самих чортів так спокусливо, потягнув за шию знову до себе та вриваючись в рот одразу язиком, хникаючи в нього, бо в ньому вже два пальці, які розсуваються на кшталт ножиць та починає шипіти. Те починає заціловувати шию та спускаючись нижче, вільною рукою опускаючись на член та давлячи пальцем на уретру вириваючи гучний стогін.

     

    — Такий неперевершений, ніби скульптура над якою працювали дуже-дуже довго, але вийшов шедевр. А стони ще прекрасніше. — каже в перерві від поцілунків не перестаючи рухати пальцями та дістаючи до простати та не щадячи хлопця натискає сильніше вириваючи дзвінкий та гучний стогін, на що лише блаженно посміхається піднімаючи голову та задивляючись на хлопця, який сходить з розуму під ним, в якого очі на мокрому місці, щоки червоні як і вуха та груди. — Такий прекрасний хлопчик. — нащо отримує по плечу, але не сильно, бо сил не вистачає.

     

    — Я тебе вб’ю потім, Техьон. — закинув голову назад від того що пальці знову пройшлись по простаті, стискаючи пальці на плечах тихо скулячи. Відчуваючи одразу губи та спритний язик посміхнувся, закидуючи ноги на поперек сильніше притискаючи до себе. — Зніми цей сраний одяг та зроби вже те що треба.

     

    — Диви, який сміливий став. — посміхнувся та коротко чмокнув в губи, витягуючи пальці під незадоволений стогін, став на коліна та розтягує штани при цьому не зводячи з очей, які покрились поволокою пристрасті та бажання. Стягуючи остаточно одяг, який на ньому був та потягнув до себе за руку, щоб той став на коліна та поцілував міцно тримаючи за шию, другою рукою спускаючись по спині та нижче до сідниць, сильно стикаючи і одразу ж губами зловив тихий стогін. — Міняємось місцями та в коліно-ліктьову, милий мій. — пробасив серйозним голосом прямо в уста та легенько шльопнув по такому спокусливому стегну. Той як зачарований виконав все що сказав йому хьон, хоч і до чортиків соромився цієї пози, тому одразу сховав лице в постіль, покриваючись мурахами від рук на сідницях, а точніше від пальців які стискають його зад. Сходять з розуму обидва, Техьон від такого піддатливого хлопчика, який просто витвір богів не інакше, а Чонгук від того наскільки його хьон змій спокусник. Швидко натягуючи презерватив на себе тихо шипить через це та наніс на член змазки та знову трохи на сідниці хлопця, який покривається гусиною шкірою від холоду.

     

    — Мій хлопчик, готовий? — прошепотів на вухо перед цим склонившись та прикусив мочку вуха, почувши коротке микання, одним плавним рухом увійшов під вскрик та замір даючи звикнути до себе, відволікаючи поцілунками на шиї та по всій ділянці масивної спини, яка зводила з розуму від того, що м’язи перекатувались туди-сюди.

     

    — Хьон… — тихо проговорив собі під ніс, але Те все таки почув та зупинився, чекаючи що від нього хочуть, а Чон тим часом намагається насадитись самостійно та роблячи кругові рухи визиваючи цим низький стогін. — Рухайся будь ласка, вибий з мене дух, щоб я не зміг говорити. — Техьон на це лише рикнув майже по звірячому, бо такий Чонгук відкрився для нього в нову і це неймовірно заводить ще більше. Майже повністю вийшов та плавним але різким рухом ввійшов повністю по саму основу, починаючи нарощувати темп. Випрямившись в спині він глянув на їх відображення в тому самому дзеркалі, де нещодавно Техьон доказував, який його макне прекрасний, хмикнувши поклав руку на задню частину шиї та зжавши пальці почав точно й чітко потрапляти по простаті, чуючи у відповідь гучні стони та скиглення.

     

    — Пам’ятаєш я казав що в мене є дещо краще ніж фото, м? — трохи запиханим голосом каже та не відриваючи очей з дзеркала, занирює рукою в волосся на потилиці та потягнув в гору, щоб брюнет підняв голову та глянув в дзеркало. Той так робить і одразу ж губиться та стогне, бо ця картина це точно краще що він бачив за все життя: він лежить грудьми на ліжку з задом наверх, а позаду нього його хьон, волосся взмокло та приліпає до лоба, закушена губа, а потім одразу же дикий оскал, який будоражить все в середині та перевертає з ніг на голову.

     

    — Подивись на себе, весь такий слухняний, спокусливий, неймовірний, так і хочеться тебе з’їсти. — а у відповідь лише скульож та підмахування стегон назад, одразу ж сховав лице в постіль бо соромно, неймовірно але соромно. Техьону це явно не сподобалось, тому він переводить руку на передню частину шиї та тягне на себе, щоб той став на коліна та притулився до його грудей спиною.

     

    — Ти маєш побачити, як я буду доводити тебе до тремтіння в колінах та зірваного голосу. — коротко поцілував за вухом та продовжуючи різкі рухи стегнами та під таким кутом набагато краще та яскравіше попадати по грудці нервів, і так Чон вже тихо стогне та мичить, горло деле бо зірвав к чортам голос, через те що його тримають не може повернути в бік голову та дивиться в їх відображення в дзеркалі. І так, йому це дуже подобається, все так ідеально як той пазл, деталі зійшлись, і ніколи не думав, що йому буде подобатись як стискають горло та домінують. Техьон теж не відриває очей з дзеркала та лише посміхається, носом втикаючись в темну маківку та вдихаючи такий рідний запах.

     

    — Те… Хьон, я скоро. — хрипить Чонгук та чіпляється рукою в стегно хлопця в відчуваючи як внизу живота ось ось вибухне просто все і буквально сходить з розуму.

     

    — Давай, мій ангел, кінчай. — прошепотів на вухо і то було останньою краплею для Чона, бо він вскрикнув ім’я свого неймовірного хьона і кінчає, так і ні разу до себе не доторкнувшись, намагаючись триматись але виходить так собі бо все тіло одразу охоплює втома та прекрасна нега, проте його міцно тримають та через декілька фрикцій спускає в презерватив тихо скиглячи Чонгуку на вухо.

     

    Вони стоять ще так з пару хвилин, намагаючись прийти до тями та віддихатися, Те міцно тримає його, обійнявши за живіт, друга його рука лежить на стегні, лобом він ткнувся в плече, А Чонгук лише відкинув голову так само на плече щ блаженною та дуркуватою посмішкою на губах. Все таки Техьон обережно з нього виходить та викидує в смітник зав’язаний презерватив, одразу ж падаючи поруч з парубком, який завалився як тільки його відпустили.

     

    — Ти чортів біс. — прохрипів макне, хоча чого жалітись сам ж просив ось і тримай, але не думав що буде настільки, що знесе дах.

     

    — Але тобі сподобалось. — посміхається Техьон та припіднімається на одному лікті заглядаючи в очі, прибираючи з обличчя волосся, яке заважає роздивитись його. — В мене було дике бажання записати це на відео, якщо чесно.

     

    — Збоченець! — стукнув в лоба, а той заливається дзвінким сміхом, який одразу ж підтримує і Чонгук. Але через секунду замовкають бо чують “няв”, перевели водночас голови на друге ліжко, на якому вальяжно лежить кіт та дивиться на них, тут вже друга порція сміху та повністю завалюються на ліжко повертаючи голову один до одного.

     

    — і що тепер? Як нам бути? — тихо тихо проговорив Чонгук задивляючись в очі напроти тривожно і з побоюванням.

     

    — А далі я маю тебе зводити на побачення. Поміж дома, чи можу зробити романтичний вечір, хоч зараз. — м’яко посміхається

    Те, провівши пальцями по щоці Чона та коротко але чуттєво поцілувавши.

     

    — Але посуд миєш ти.

     

     

    3 Коментаря

    1. May 30, '23 at 21:20

      Чудова робота, дякую

       
      1. @Vk.prtsMay 30, '23 at 22:57

        дякую за оцінку.)

         
    2. May 30, '23 at 20:43

      Авторові низький уклін за цей шедерв!