4

Перше чергування прошло без несподіванок. В наших стомлених очах відбивалося сонце, що прокинулося. Здавши чергування, ми пішли по вранішній, ще сонній вулиці. Дим цигарок, роса на траві, теплі, ще робкі…

Підводний світ твоїх страхів

Глава 4: "Підводний світ твоїх страхів" Майже чотири дні Ніл лежав у лікарні, яку заполонила нудьга. Після випадку з монстром він почав багато думати, годинами занурювався в потік думок. Це…

Бійка

Мей зачинила двері на замок коли Привид пішов з туалету, сіла на підлогу і почала думати що відбувається між ними з Лейтенантом. - Мія чому ти його не відштовхнула, ти…

Розділ 4

З моменту нашої близькості пройшло вже 3 тижні,звісно, коли нам з Голі виходило хоч не надовго залишатися удвох ,ми цілувались і цілувались, але нічого більше. Ми так нічого і не…

Частина 4

— Тиждень. Сайно, який сидів на краю ліжка після огляду Тігнарі, здіймає голову. — Що? — Ти залишаєшся у селищі Ґандгарва ще на один тиждень, — як ні в чому…

Частина четверта

Його поцілунки були прохолодними, але вони обпікали її шкіру. Сильні руки могли знищити її, але натомість вивчали вигини тіла, пальці стискали м'яке тіло. Вона чула як вібрація в його грудях…

Таємна кімната

Трохи перепочивши, ми обережно склали усе папірці назад у ящик та поставили на полицю шафи. Я узяла зі столу ручку і свій рожевий блокнот, зручно влаштувавшись на ліжку, продовжила залишати…

(4)

Наступний день був таким самим, як і попередній. Ніби день бабака. Все здавалось однотипним і сірим. Хотілось кудись піти. Кудись далеко.Щоб не бачити цього всього. Але простіше було б піти…

Розчарування

-Це ти винен, що він втік з дому, - Мері Реддл вишивала якусь серветку, час від час порушуючи тишу. -Я винен? – скипів Томас, котрий напівлежав в кріслі навпроти. –…

” на пеклі без перемін “

З початком війни хлопець раї Франсуа воював на передовій. За нього авжеш переживала його кохана і тому Рая ледь не щодня, вечором приходила до батьків свого хлопця. Разом їм було…