Глава 37

- Готово! - радісно повідомляю, коли закінчую тягати дрова та інші горючі матеріали під гуртожиток. - Де там проблема із сірниками? Коля виступає вперед з каністрою бензину в руках. Він…

Невже ти любиш його більше ніж себе?

Вечірка почалась раніше ніж Мейсон планував. Дві будівлі місцевих видавництв наче свічки загорілися о шостій ранку. Здавалось що хтось спеціально перемив декілька поверхів бензином, а потім підпалив. Але такі висновки…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

-Поттер, ви взагалі вмієте читати? — промовив по кабінету м'який голос Снейпа з неприхованим глузуванням. Мелфой, що сидів поруч з Енджі, зловтішно засміявся. Дівчина поблажливо промовчала, дозволяючи слизеринцю займатися улюбленою…

Белла

Герміона змогла нарешті зітхнути. Ґіневра відразу відпустила її й почала ходити туди-сюди, щось бурмочучи собі під ніс. — Ти... ти побачила, в кого поцілили? — з острахом спитала Герміона. Ґіневра…

Глава 37. Македонський

«Я ваша сестра». Сандро уважно вивчав візитерку своїми великими карими очима й не знав, що сказати – або радше не уявляв, чи варто взагалі щось казати. Вікторія стояла навпроти нього.…

Глава 30

Хель все ще хникав, хоча я начарував йому теплий плед й накинув на плечі. Неймовірно вразливий омега, так і не скажеш, що з нього вийшов гарний маніпулятор. Спочатку, залишившись наодинці,…