Глава 36

Приходжу до тями у старому-доброму гуртожитку, прив'язана до штуки, яка здалеку схожа на операційний стіл. Звісно, там немає ременів, якими зв'язують руки та ноги, але схожість очевидна. - Дивіться, хто…

Автокатастрофа.

 Email: Добрий день пані Паркер! Я скоро буду поступати у Міннеапольський Університет Містецтв. Я дякую Вам за ті чудові поради, що Ви давали мені попереднім літом, коли з Вами зв'язався…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Після спалаху зеленого полум'я Енджі виявила себе,що стоїть рачки серед пилу і сажі. Вивалившись з каміна, дівчина обережно піднялася з колін, обтрусила джинси, поправила велику сумку, що висить на плечі,…

Нурменґард

— Зараз ми перебуваємо,— продовжував він у властивій йому манері відтворювати кожну обставину якнайдокладніше,— зараз ми перебуваємо зовсім близько від норвезького узбережжя, на шістдесят восьмому градусі довготи, у великому краї…

Глава 36. Із материнських буднів в екзилі

Набридлива мелодія телефонного дзвінка пролунала вчетверте чи вп’яте. Альда ледь підняла голову з подушки й сонно оглянула кімнату. «Котра година взагалі?», – вона потягнулася до телефона. – «Перша ранку. Ну…

Глава 29

Вечірка виявилася гучною та довгою. Крист'ян познайомив мене зі своїми друзями, які були під стать йому: у цих хлопців свій рок-гурт, вони галасливі і постійно підколюють мене з приводу закоханості…