Глава 35

Варто було здивуватися, коли я бачу у квартирі розгардіяш, але не роблю цього, бо знаю, що до мене у гості приходив сам пан директор в надії відшукати зниклі документи, з…

Розділ 34

POV Какаші Вже два дні я наглядав за непритомною Сецуко. Орочімару привів нас до своєї прихованої лабораторії і підключив дівчину до сильно зміненого апарату життєзабезпечення. Справи були дійсно кепські. Мало…

Агент Ходж.

Багнюка липла до підошв масивних черевиків, чим сповільняла хід Маркуса і це неабияк дратувало. Він дістав сигарету, та тут же сунув її до рота. Його чорні зі стрілками брюки, та…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Тьмяне світло з вікна падало на обличчя юної дівчини, пробуджуючи від сну. Енджі розплющила очі і потяглася, розминаючи м'язи. Права сторона обличчя трохи нила, нагадуючи про те, як довго дівчина…

35

— Люблю тебе.   — Ось як, — від усмішки погрожувало тріснути обличчя, але Калимов ладен був піти на таку жертву. Значить, це насправді, йому не здалося. Його люблять, справді…

Глава 35. Браття й сестри

«Йди сюди, сонце», – княгиня поплескала долонею по сидінні дивана поруч із собою. – «Давай, не змушуй мене чекати». Хеммінг озирнувся на Вікторію, яка сиділа біля вікон і чистила свій…

Попередити вчасно

— Ти робиш неправильно, Реґулусе. Він зітхнув, намагаючись зберегти спокій. В нього вже скоро око сіпатиметься від одного вигляду Андромеди. Він змахнув паличкою, щоб скасувати дію чарів. Навіщо він погодився…

Глава 28.2

Знайшов, куди запрошувати мене на побачення! На вечірку, де буде половина школи, якщо не більше! Цей Крист'ян... Ну чому саме туди? Ми могли б обійтися простими посиденьками у кафе, хіба…