Глава 34

Поліція не на жарт цікавиться нашим коледжем. Про це я дізнаюсь, коли приходжу провідати Аню. Дорогою до її палати мене перепиняють лікарі, які подумали, що я теж є жертвою побиття…

Розділ 33

Період моєї меланхолії обірвав лист, який принесла змійка. Маленька і біла, Орочімару не міг бути ще очевиднішим. Послання було дуже коротким, лише час та місце. І я збиралась туди навідатись,…

Покидаючи Балтімор.

- Це не припустимо! - скрізь зуби цедить Кеті Прернеу. Вона в своєму бордовому костюмі та короткою стрижкою закидує ногу на ногу - Ви підштовхуєте на вбивство підозрюванного! Даже якщо…

✨✨✨✨✨✨Усвідомлення реальності✨✨✨✨✨✨

Розбудив пуффендуйку шум, що панував у замку щоранку. Учні бігали сходами, голосно перемовлялися і, передчуваючи канікули, були дуже збуджені. Маленький натовп, що складається з молодших курсів Грифіндора, оточив Енджі. Пуффендуйка…

34

*Imagine Dragons — Wrecked Тридцять перше грудня. Ще ніколи ця дата так сильно не була схожа на вирок. Новий рік у принципі не був для Влада справжнім святом, але раніше…

Глава 34. Про кодекс і бунтівного бога

«Постанова сорок четверта. Будь-яка самовільна діяльність, суть якої стосується Ордену, але не прямих обов’язків адепта й не узгоджена з наставником чи членами маґістрату, карається. Покарання визначається пропорційно до доведеної провини…

Добра чарівниця, нічні танці

— Отака нам дяка, — майже плакала Нарциса. — Цисо, це тварина, що ти хочеш? Вони дещо тупіші, ніж ти собі уявляєш, — жорстоко відказав Сіріус. Десять хвилин тому дракон…

Глава 28.1

Джил Фрост нудьгував весь вечір. Жити з татом трохи нудно, хоча він дуже поважав і любив тата, Джил все ж таки сумував за батьком, якого бачив лише кілька разів у…