Глава 33

Звісно, ці декілька днів дались нам нелегко, але коли бачу як мало народу в їдальні, моє серце стискається. Протягом всього навчального семестру багато студентів померло, багатьох старшокурсників перевели на заочне…

Нова небезпека.

Сжимаючи простирадло, та з кожною секундою покриваясь все більше потом, Вілл не міг прокинутися. Спочатку сон починався з миті, коли його руки ковзали по тілу Паркер, по кожному бугристому шраму…

Розділ 32

POV Орочімару Завершивши записувати результати експерименту, я відклав ручку в сторону. Ще секунду розмірковував, чи треба приділяти увагу моїй неочікуваній гості, чи продовжувати ігнорувати. – Ви там закінчили? – прозвучав…

✨✨✨✨✨✨Турнір✨✨✨✨✨✨

Нещодавно Енджі чула крик Флер. Буквально за кілька хвилин пуффендуйка натрапила на знерухомлене тіло красуні. Уся впевненість випарувалася з миловидного обличчя шармбатонки. Учасниця Гоґвортсу лише рушила далі, долаючи поворот за…

33

*Oliver Tree — Jerk Батьки ніколи не завдають болю навмисно. Зворотне трапляється, але в пропорції виходить, що кількість таких історій достатньо незначна, щоб назвати їх винятком. Зазвичай батьківська любов безпричинна…

Глава 33. Перша кров

«Вікторіє, ваша мати тут». Від самого початку служби в княжому замку ці слова ще жодного разу не означали нічого приємного чи бодай хорошого. «Закінчу й вийду до неї», – дівчина…

Український залізопуз на екскурсії

— Ну що, Неро, якщо що, нам до Азкабану не звикати, — радісно оголосив Сіріус. Ґіневру його слова несамовито роздратували. По-перше, нагадування про Азкабан. По-друге, скорочене ім’я, яким її називала…

Глава 27

Крист'ян відвіз мене до ресторану після закінчення уроків. Ресторан відрізнявся від того кафе, де ми з ним зазвичай могли зависати. Втім, воно й не дивно. Я просто ніколи не бував…