Глава 32

Нарешті мені вдається вивільнитися від міцної хватки Кирила. Звісно, не без допомоги Кості та інших, які ще залишаються живими. А таких людей десять або навіть менше. - Ти як? -…

Розділ 31

Першим місцем, яке я відвідала після повернення в Коноху, був кабінет Хокаґе. Це був мій перший візит сюди, але, я була така напружена, що єдина точка куди я могла дивитись,…

✨✨✨”Різдвяний бал”( продовження)✨✨✨

Помітивши невдоволену гримасу біля стіни зали, дівчина трохи спохмурніла. — Драко, дякую, але в мене до тебе ще одне прохання. Потанцюй, будь ласка, з Паркінсон. Інакше вона в мені дірку…

Довіра Ганнібала.

Вілл.   Лектор попереджав, що це буде особий вечір. І Вілл розраховував побачити своїми очима вбивство Верда, чи ще когось неуогодно Чесапікському різнику, але коли після келиху червоного вина господарь…

Глава 32. Сторожовий пес

«Я хочу поговорити з твоєю господаркою», – жінка нервово поправила манжети чорної блузки, які визирали з-під рукавів елегантного дизайнерського пальта, й здригнулася від пориву холодного вітру. Їй геть не подобалося…

32

*Blue October — Hate me *¹ STWO — Haunted *² The Pretty Reckless — Heart *³ Scala & Kolancy Brothers — Creep (Radiohead cover) Влад давно не відчував себе в…

Історія Карти мародера

На вечерю Талія покликала ще Снейпів і Нарцису Мелфой. Драко забрався до будинку на площі Ґримо, щоб скласти компанію батькові. Рон (і решта Візлі), до певного полегшення Герміони, вирішив вирушити…

Глава 26

У понеділок я пішов у школу, будучи готовим морально до всього. Тепер, коли я дізнався, що я є бетою, в мене неначе відкрилися очі. Для початку, я, можна сказати, втратив…