Глава 30

Силует належить клоуну. Маємо можливість добре його роздивитися, коли він трохи нахиляється, щоб опустити бензопилу нам на голови. Щоправда, інструмент його ламається і він починає тихо матюкатися. - Пробачте, народ,…

Розділ 3

А: "Гаразд, якби не було очевидно, що я не знаю, як працює колонія для неповнолітніх, незважаючи на мої дослідження на цю тему, я кину це загальне твердження тут: Я НЕ…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

«Після таких діалогів і статті ніхто й не засумнівається, що я справжнісінька чудовисько, що ховається в тілі людини, — похмурі думки закидали пуффендуйку. — Вибору не було, до баранів лише…

Розділ 2

Почніть писати... *А: Дуже дякую всім за підтримку!!! Я з нетерпінням чекаю на початок дослідження Ніла та Ендрю в підлітковому віці - я уявляю, що їм обом знадобилося багато часу,…

Розмова в ночі.

Кабінет Лектора на відміну від будинку Паркер завжди здавався затишним з цими маленькими статуєтками, картинами і м'ягкими меблями. Вілл забувався за келихом вина та приємною бесідою, чи вечерею. Це почуття…

Розділ 29

Шимура Данзо, проводив інструктаж групи АНБУ Кореня, у великій залі. Щось про їхні невдачі, і як вони повинні бути ідеальними, та все інше. Я не вслухувалась, в мене були заняття…

Нові обіцянки

Останній серпневий захід сонця дратував усіх, окрім Каї. Зрештою йому пригод на канікули більш ніж достатньо, йому вже кортіло повернутись до своїх типових буднів, до стабільності. У цій школі була…

Розділ 30: Учіха проти Хьюга (2)

Перенапруження в очах накладає на Курото і Шисуї певний тягар, тому ця битва не може тривати вічно. Курото важко дихав, спираючись однією рукою на землю. Все його тіло боліло, його…

Розділ 1

ПЕРЕКЛАД!!! Оригінал: "Oakland" AgentCoop Розділ 1  Коли Ніла Джостена заарештовують за підроблене посвідчення особи і кидають до колонії для неповнолітніх, він розуміє, що просто виграє час, перш ніж люди батька…

Глава 30. Народження

«Хотів би я сам себе не знати». Тихий стук у двері спальні. Ключ у замку повернувся й Сандро впустив Маріанну. Вона оглянула звичний безлад на кавовому столику й у всій…