Третій розділ

- Та-та-там. - Геґрід розкинув руки. До нас почала наближатись якась істота. Щось типу єдинорога, але без рога. - Хіба він не прекрасний. Привітайтесь з Бакбиком.  - Що це за…

3

В той день я був на своїй новій роботі. Платили мені непогано, хоча можна було б і більше. Я вже звик до того, що я співробітник дуже секретної організації. Я…

Відлік почався

Наступного ранку, коли лише сонце почало підніматися над горизонтом, Ніл прокинулась. Занурившись у свої думки, він знав, що прийшов час прийняти рішення. Ніл дістав телефон і набрав номер Косач. Телефон…

Жахлива таємниця

Йшли мандрівники назад у табір сумні, стомлені та похмурі. Жахлива новина, що обрушилася на них, не давала їм спокою, а загроза перетворитися на огидних монстрів висіла над ними дамоклевим мечем.…

Махач на стіні і інше…

Знову темрява. Промінь світла. Моя майстерня. Якісь флешбеки, згадуються, уривки. Опам'ятався. Бачу мій замальовок маркерами, серед них впізнаю невисокого, але кріпкого рибалку. Намальованого абсолютно без думок, так і не означивши,…

Розділ 3

Я снідала з Локвудом та Джорджем на кухні. Зараз була середина літа, тому справ та замовлень було небагато, не сезон. У нас навіть зʼявилися вихідні, але сьогодні не такий день.…

Покарання

У літаку Мей сіла поруч з Привидом , місць було багато але вона хотіла дещо запитати у Лейтенанта - щось трапилося?- Запитав Привид. - ні, просто хочу задати запитання. -…

Розділ 3 В пошуках борделю

Почніть писати... Розділ 3 В пошуках борделю Я провів поглядом Іцукі і його супутників, яких було п’ятеро (тобто на двоє більше, ніж приєдналось до нього зранку). Двоє з них були…

Це всього-на-всього сон!

Глава 2: "Це всього-на-всього сон!" Шок на обличчі Ніла був очевидним. Він не міг повірити, що спричинив стільки проблем для своєї команди. Але з часом його погляд ставав все тьмянішим;…

Том 2. Збірка драблів 1. Переїзд.

Сільвер переїхав від матері та відчима до Кенді і почав нове життя. Правда він через свою самооцінку парився чи зможе виправдати її очікування і чи не дарма взагалі вони перейшли…