Глава 29

- Що це? - Аня переводить погляд з нас на парк і навпаки. Кирило виглядає не краще, бо він сам, без нашої допомоги, намагається послабити тиск сталевої пастки на свою…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Не встигла вона скласти свою позицію, як Дамблдор з Гаррі забігли до приміщення вперед її, а за ними і зільєвар власною персоною. Всі кричали на Дамблдора, стверджували, що він шахраює.…

Помста Вілла.

Вілл причинив двері заходячи в кабінет Джека Кроуфорда. Той розвалившись на кріслі перебирав звіти підлеглих, та побачивши Грема різким рухом відклав папери від себе. - Скажи що в тебе є…

Вічність кохання

Серпень обпікав школярів закінченням канікул, змушував ловити останні дні літа з усіх сил. Джин, Барбара та Ліза розʼїхались по домівках вслід за Сяо. Венті, Розу та Ділюка залишили відповідальними за…

Розділ 28

Я знайшла Ісобу. Вийти з ним на контакт виявилось складніше. Велетенська трьоххвоста черепаха була ну дуже недружньо налаштована. Біджудама, удари хвостами і голосне нецензурне бурчання, це те, що переслідувало мене…

Розділ 29: Учіха проти Хьюга

Курото був налаштований оптимістично. Він розумів, що Шісуї не використовує Мангек'є Шарінган чи будь-які інші техніки, пов'язані з ним. Отже, це буде бій із використанням основних навичок. Курото припускав, що запаси…

Глава 29. Повноліття

«З днем народження, кіндер», – Естер відчинила двері кімнати. Альда ще спала й жінка не поспішала її будити. Напередодні дівчина заснула спокійно чи не вперше за два тижні, які вони…

29

*Imagine Dragons — Next to me Варто було тільки розліпити очі, Макс дійшов висновку: день буде не з простих. Для того, щоб зрозуміти це, не потрібно було вчитися на фізматі…

Потойбічна вечірка

Останні приготування добігали кінця. Герміона стояла перед дзеркалом у леткій, наче повітряній сукні, до якої насправді не дуже пасували рукавички. Вона була задоволена тим, як вбрання поєднує в собі красу…

Глава 23

Перше побачення. Це навіть звучить страшно! Чому я так говорю? Та тому, що гадки не маю, що мені потрібно робити. Ми з Бренданом мали йти в кафе за годину, а…