Глава 28

- Думала, що позбудешся мене за допомогою свого страшного друга? Мила, я не з тих людей, котрі бояться небезпеки і готові втекти, як тільки помітять якусь небезпеку, - не можу…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Легкий вітер хитав бутончики квітів, ніжно торкаючись їх пелюсток. Літня безмісячна ніч накрила замок, і Енджі, схвильована подіями, не могла заснути. Після півгодинного метання у ліжку дівчинка залишила надії на…

Мить кохання

На прийняття та опрацювання нової інформації Каї знадобилась доба. Лише зараз він був готовий увімкнути телефон. Він познімав відображення статусу “в мережі” усюди ще в середній школі, тому ніхто не…

Розділ 27

З середини вежа освітлювалась маленькими копіями літаючого кришталю. Хто б це не зробив, він розпихав світильники всюди. Навіть під стіл. Жодної тіні не залишилось. Та й тіні в цих руїнах…

Розділ 28: відбір до Анбу (Куренай проти Курото)

З реакції у відповідь його Чакри Куренай зрозуміла, що він розвіяв гендзюцу. Просто вражаюче! Загальновідомо, щоб розвіяти гендзюцу треба зробити певну дію. Це можна зробити лише перериванням потоку Чакри, або…

Сімейні цінності.

Ми йшли широкою доріжкою від гаража до маєтку, оглядаючи ідеально висаджені дерева і слуг, що снують туди-сюди. У голові я спробувала підрахувати, скільки ж прибутку приносить свинячий бізнес Вердам, але…

Глава 28. Про давніх друзів

Дві керамічні кружки на темному дерев’яному столі – картина не надто звична для магістерських покоїв, власники яких із значно більшою ймовірністю тримають у серванті фарфорові сервізи. Аромат апельсинової цедри й…

28

*Kygo — Fragile Жуков очікував, що розбірки триватимуть довше, але хвилин за п’ять двері аудиторії з гуркотом відчинилися. Першим вийшов Саня, і одного погляду на нього було достатньо, щоб розлютитися.…

Старі та свіжі шрами

Решту ночі Герміона не спала. Вона вмостилася на іншому краю ліжка від пропалин, щоб не будити домовиків для зміни постелі. Ох, що на неї найшло? Вона ще не готова. Але…

Звичайний день Блейза Б’ю

Ранок, як завжди, починався зі спроб підняти з ліжка старшого брата. Тепер Блейз хоча б знав, що насправді лінь Блейна — просто наслідки сильного прокляття. Це знання заощаджувало цілих десять…