Глава 26

Удару по голові немає, бо я несвідомо підіймаю руку з ножем і викладача протикає лезо майже по самісіньке руків'я. Його здивований погляд і спроби покликати на допомогу лякають мене більше,…

Субота

Залишок дня для вчителя пройшов відносно спокійно, зберігаючи піднесений настрій. Омега, за звичкою провівши вечір із рідними, пішов спати, бо хотів рано прокинутися. Може, це передчуття, може, нетерпіння, але Кіму…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Снейп перемістився на стілець, заплющив очі і задрімав, спираючись на ліжко. Світанок прийшов непристойно швидко. У кімнаті не було вікон, і ранкові промені світла не проникали в це лігво, проте,…

Краще, ніж ти думаєш

Цукроза самотньо крокувала шкільними коридорами. Вони з Альбедо майже і не говорили після самогубства Каї. Але вона бачила навіть без окулярів, що з блондином не все в нормі. Вони майже…

Розділ 25

Не сказати, що я з нетерпінням цього чекала, але рано чи пізно це повинно було статись. Я збиралась покинути Коноху. Поки готувалось моє весілля, я зібрала необхідні речі та заключила…

Початок ігор.

Закинувши ногу на ногу, Вілл дивився поверх свого келиха з червоним вином. То там, то тут грали відблиски від настільної лампи, від чого вино здавалося темнішим, ніж було насправді. Він…

Розділ 26: Відбір

У Гая не було ніякого кеккай генка, але у нього було гостре око, а його тайдзюцу Сильного кулака чудово, тому він не міг не помітити Небесне тяжіння. Але коли Курото…

26

Дотик. Сашко мазнув пальцями по шкірі, так і не потиснувши простягнуту йому руку. Ця театральщина виглядала такою дурістю, не хотілося витрачати безцінний час на формальний прояв доброзичливості. Рука рухалася далі,…

Герміона знає все і трохи більше

Наступні кілька днів вони займалися тим, що патрулювали в районі Міністерства магії чи на алеї Діаґон, шукаючи таємничих розвішувачів плакатів. На Герміонину радість — не знаходили. Плакати наче з’являлися самі…